Κατερίνα Ζαρίφη: Η διάψευση για τον σύντροφό της και η αποκάλυψη που μας άφησε... κάγκελο!

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Φτιάξε καφέ" και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέατρο, στην εκπομπή του Ant1 που παρουσιάζει και στην σχέση της με τον Γιάννη... Nomads: Τα δάκρυα της Δήμητρας Φραντζή on camera και το άγνωστο πρόβλημα από την παιδική της ηλικία που κανείς δεν γνώριζε! (Βίντεο)

"To Talking Nomads είναι μαι παραλλαγή του Netwix,τώρα όσον αφορά το θέατρο πήγα αεράτη και νόμιζα ότι το έχω, αλλά παιδιά πραγματικά είναι ότι πιο δύσκολο έχω κάνει στην ζωή μου!", είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και συμπληρώνει... Διαβάστε παρακάτω...

"Εννοείται πάντα πιστεύω σε όλες τις δουλειές ειδικά στον χώρο μας, και κριτική υπάρχει πάντα και την δέχομαι!", είπε χαρακτηριστικά και στην συνέχεια αποκάλυψε αν τελικά θα κοπεί το Talking Nomads λέγοντας..."Ρωτήστε τον Ant1. Βράδυ θα πάει από εκεί και πέρα..."

My Style Rocks: Αυτός είναι ο άντρας που έχει κλέψει την καρδιά της Μαρίας Μανδάνα! Δείτε τον για πρώτη φορά

Όσον αφορά τον αγαπημένο της Γιάννη, διέψευσε την είδηση που τους ήθελε να συγκατοικούν γιατί; Συγκατοικούν ήδη εδώ και 8 χρόνια! Η ίδια είπε..."Συγκατοικώ εδώ και 8 χρόνια παιδιά! Δεν συγκατοίκησα τώρα, είμαστε πολλά χρόνια μαζί! Κατά τα άλλα βαρετή όπως το θυμάστε, ούτε παντρεύτηκα, ούτε αρραβωνιάστηκα!"

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Αθηνά Οικονομάκου: Η τρυφερή αποκάλυψη για τον γάμο της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και το όνομα του μωρού που περιμένει!