Η Αλεξάνδρα Παναγιώτου μιλά ανοιχτά για τις πλαστικές! Ο λόγος που μετάνιωσε για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει

Η παραδοχή της πως έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις ξεσήκωσε έντονες συζητήσεις. Αυτό στενοχωρεί την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και την κάνει να μετανιώνει που το παραδέχτηκε. «Προβλήθηκε σαν να έχω πει “Ασχοληθείτε μόνο με αυτό”. Πατάω το όνομά μου στο google και βλέπω θέματα “πριν και μετά”, λες και θα δεις κανένα τέρας.

Το πριν που βάζουν είναι γύρω στα 16. Και τίποτα να μην είχα κάνει, πάλι θα είχα αλλάξει. Καλώς ή κακώς, βγήκα και το παραδέχτηκα. Πείραξα τη μύτη και το στήθος μου γιατί είμαι υπέρ των πλαστικών. Έχουν την εικόνα ότι μπαινοβγαίνω στα χειρουργεία. διαβάστε παρακάτω...

Του clopy – paste στο My Style Rocks! Εκτός από Λεοντίτση, έχουν αντιγράψει σύνολα και Τούνη – Παναγιώταρου! Οι φωτογραφίες που δεν πρέπει να δουν οι κριτές!

Το έκανα μία φορά πριν από τέσσερα χρόνια και έκτοτε δεν έχω κάνει κάτι άλλο. Ήθελα να πω και στις άλλες γυναίκες να είναι υπέρ, καθώς μπορούν να σου δώσουν μια καλύτερη έκδοση του εαυτού σου. Δεν μπορείς όμως να γίνεις κάτι διαφορετικό από αυτό που είσαι. Ακόμα και ο ίδιος ο άντρας μου, που είναι πλαστικός, δεν θα με κοιτούσε αν ήμουν τόσο χάλια. Ζούμε στο 2017 και ο κόσμος πρέπει να έχει συμβιβαστεί με όλα αυτά», αποκαλύπτει η παίκτρια του My Style Rocks.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δείτε για πρώτη φορά το χλιδάτο σπίτι της στην Φιλοθέη! Με ντουλάπα υπερπαραγωγή και κουζίνα που ζαλίζει!

Η Αλεξάνδρα αναφέρθηκε, σύμφωνα με το peoplegreece.com και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα κορίτσια. «Δεν είναι όσο εύκολο νομίζει ο κόσμος. Αλλιώς το βλέπεις από τον καναπέ και αλλιώς όταν συμμετέχεις, με το άγχος και το τρέξιμο όλη την εβδομάδα. Πηγαίνουμε από τις 7.00 το πρωί και καλούμαστε να ανταποκριθούμε σε οτιδήποτε ζητήσει η παραγωγή, από χορευτικά μέχρι τραγούδια και σόου».

Νυχτοπερπατήματα για την Σοφία Λεοντίτση! Οι χοροί και τα τραγούδια με παίκτρια του My Style Rocks που δεν περιμέναμε να δούμε!