Φαίη Σκορδά: Αυτό είναι το νέο της σπίτι! Η μονοκατοικία στην Βούλα και ο τεράστιος κήπος...

Είναι πλέον γεγονός, η παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει ήδη της διαδικασίες για την μετακόμιση.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Μαρίνου Βυθούλκα το σπίτι αυτό βρίσκεται στα όρια Βούλας - Βουλιαγμένης και η ανακαίνιση βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη με την παρουσιάστρια να είναι έτοιμη να "μπει" αρχές Μαρτίου. διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Δείτε επίσης: Survivor: Τραγική ειρωνεία! Η Καινούργιου σχολιάζει την εμφάνιση της Σπυροπούλου και κλαίνε και οι πέτρες! Δείτε και θα καταλάβετε!

Συγκεκριμένα ο ίδιος ανέφερε:

"Η Φαίη Σκορδά, πριν από τα Χριστούγεννα και ύστερα από πολύ μεγάλη έρευνα, αγόρασε τελικά το σπίτι στο οποίο πρόκειται να μετακομίσει μαζί με τους δυο της γιους, τον Δημήτρη και τον Γιάννη. Το σπίτι βρίσκεται στα όρια Βούλας – Βουλιαγμένης. Η συγκεκριμένη επιλογή δεν είναι τυχαία, καθώς πρώτο μέλημα της Φαίης είναι τα παιδιά να βρίσκονται κοντά στον πατέρα τους και να μπορεί να τα δει ανά πάσα στιγμή.

Δείτε επίσης: O Γιώργος Αγγελόπουλος το διαψεύδει όμως... Δείτε τα τρυφερά ενσταντανέ στα μπουζούκια που μαρτυρούν την σχέση τους! (Photos)

Αμέσως μετά τις γιορτές ξεκίνησε η διαδικασία ανακαίνισης. Πρόκειται για μια μονοκατοικία με δικό της κήπο, ένα πολύ ωραίο σπίτι με ωραία αισθητική. Η ανακαίνιση βρίσκεται σε εξέλιξη και η παρουσιάστρια θα μετακομίσει μαζί με τα παιδιά της μέσα στον Μάρτιο".