Ο Παράδεισος των Κυριών: «Δεν θα ξαναδείς το παιδί» - Ο Σίμος παρεκτρέπεται, πλακώνει στο ξύλο τον Ντίνο και την Αμαλία

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των Κυριών: «Δεν θα ξαναδείς το παιδί» - Ο Σίμος παρεκτρέπεται, πλακώνει στο ξύλο τον Ντίνο και την Αμαλία

Στα νέα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, ο Ντίνος αγοράζει τον «Παράδεισο», ενώ η Γεωργία καταφέρνει να πάρει πίσω το παιδί της, χωρίζοντας τον Πάρη. Την ίδια στιγμή, η Βικτώρια με τη βοήθεια του Δημοσθένη το σκάει από τη φυλακή.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών

Δευτέρα 20/5 Επεισόδιο 145

Η Μιράντα ζητάει να πληρώσει εκείνη το ποσοστό της από τον «Παράδεισο», αλλά ο Ντίνος δεν δέχεται. Την ίδια ώρα, ο Πάρης ζητά από την Ολγα να κάνει ό,τι μπορεί για να πάρει πίσω η Γεωργία το παιδί της. Ο Μάρκος δεν μπορεί να εντοπίσει το παιδί και η Γεωργία τσακώνεται άσχημα με τη μάνα της, κατηγορώντας την ότι αυτή φταίει που έμπλεξε με τους Μπουραντάδες και φεύγει από το σπίτι. Πηγαίνει από το σπίτι του Μπουραντά και απαιτεί να αποσύρει τη μήνυση, αλλά όταν βλέπει ότι δεν μπορεί να του αλλάξει γνώμη, πηγαίνει στον «Παράδεισο» να παρακαλέσει τη Μιράντα να τη βοηθήσει. Η Μιράντα δέχεται με την προϋπόθεση ότι θα χωρίσει τον Πάρη.

Η Ολγα μαθαίνει από τον Σωτήρη ότι στην ουσία ο Σίμος πρόδωσε πού κρύφτηκε ο Πάρης και της λέει και τις υποψίες του για τα εγκλήματα που έχει κάνει. Στο μεταξύ, ο Σίμος πηγαίνει από το κελί της Βικτώριας και τη ρωτάει πού βρήκε το όπλο. «Το πήρα από τον Χρήστο», του λέει και εκείνος την κατηγορεί: «Γιατί δεν με άκουσες κι εμπιστεύτηκες αυτόν τον άνθρωπο;».

Την ίδια ώρα, ο Μεμάς επισκέπτεται τον Πάρη στο κελί του: «Κανόνισε να δώσεις διαζύγιο στη Γεωργία για να πάρει το παιδί της», του λέει και όταν η Γεωργία έρχεται στο κελί του, το κάνει. Παράλληλα, ο Σίμος εισβάλλει έξαλλος στο σπίτι του Χρήστου απειλώντας τον με ένα όπλο. Λίγο αργότερα, το συμβόλαιο για την πώληση του «Παραδείσου» υπογράφεται και ο Ντίνος λέει στα ίσα στον Σίμο: «Εσύ έκαψες το Ολύμπια», ενώ ο Σίμος τον κατηγορεί: «Τα λες αυτά επειδή θέλεις ακόμη την Αμαλία, αλλά είναι δική μου» και πιάνονται στα χέρια.

Η Αμαλία και η Μιράντα μαθαίνουν ότι ο Σίμος απειλούσε τον Χρήστο και τη Στέλλα με όπλο και σοκάρονται. Πηγαίνοντας στον «Παράδεισο», η Αμαλία μαθαίνει από τον Σίμο γι’ αυτά που τον κατηγορεί ο Ντίνος και έπειτα τον ρωτάει για το όπλο. Ο Σίμος παραδέχεται το λάθος του και προσπαθεί να της εξηγήσει ότι τον πνίγει το δίκιο του.

Δείτε επίσης: Η Βικτώρια πυροβολεί τον Χριστόφορο - «Εύχομαι να τιμωρηθείς όπως σου αξίζει»

Ο Χριστόφορος δέχεται να αποσύρει τη μήνυση και να επιστρέψει το παιδί στη Γεωργία. Εκείνη συμφωνεί, αλλά του ξεκαθαρίζει: «Δεν πρόκειται να κάνω πίσω στην υπόθεση της πλαστογραφίας και στο ότι δεν θα ξαναδείς το παιδί». Την ίδια ώρα, ο Δημοσθένης λέει το σχέδιο απόδρασης στη Βικτώρια, ενώ ο Αποστόλης επισκέπτεται τη Μάγια κι έχουν μια όμορφη στιγμή. «Είμαι πολύ ευγνώμων για όλα αυτά που μου έχεις δώσει τόσο καιρό. Η αγάπη σου και η θαλπωρή σου με έσωσαν όταν κρυβόμουν», της εξομολογείται. Φεύγοντας, η Μάγια βρίσκει μέσα στη σακούλα που κρατούσε ο Αποστόλης έναν φάκελο με λεφτά κι ένα τρυφερό σημείωμα από εκείνον.

Τρίτη 21/5 Επεισόδιο 146

Την ίδια στιγμή, ο Ντίνος ανακοινώνει σε όλους το νέο της αγοράς και ο Σίμος τους αποχαιρετά, ενώ η Μιράντα προσέχει το σημάδι της Αμαλίας στο μάγουλο από το χαστούκι του Σίμου και τη ρωτάει γι’ αυτό, αλλά η Αμαλία της λέει ψέματα ότι χτύπησε. Παράλληλα, η Ολγα ζητάει από τη Δωροθέα φωτογραφίες από τον Σίμο μικρό, αλλά εκείνη αργότερα της λέει ότι δεν βρήκε.

Η Βικτώρια πριν την απόδρασή της αποχαιρετά τον Σίμο, για τον οποίο η Αμαλία έχει αρχίσει α έχει αμφιβολίες και αποφασίζει να ρωτήσει τη Βικτώρια. Μάλιστα ο Ντίνος προσφέρεται να τη μεταφέρει μέχρι τη φυλακή. Μόλις φτάνουν έξω από το τμήμα, παρατηρεί καλύτερα το σημάδι της Αμαλίας και βλέποντάς τη να διστάζει να του απαντήσει πώς το έπαθε, τη ρωτάει: «Ο Σίμος σου το έκανε; Πες μου». Φυσικά καταλαβαίνει πως τη χτύπησε ο Σίμος. «Φύγε τώρα από κοντά του», είναι τα λόγια του.

Τετάρτη 22/5 Επεισόδιο 146

Η Βικτώρια το σκάει από τη φυλακή με τη βοήθεια του Δημοσθένη και του Σπανού, μεταμφιεσμένη, κάτι που ανακαλύπτει η Αμαλία, η οποία μπαίνει στο κρατητήριο και ειδοποιεί τον φρουρό.

Ο Σωτήρης και ο Μηλιώνης μαθαίνουν για την απόδραση της Βικτώριας και αναρωτιούνται πού βρίσκεται ο Δημοσθένης, ενώ η Αμαλία βγαίνει από το αστυνομικό τμήμα ταραγμένη και ενημερώνει τον Ντίνο που την περιμένει απέξω. Την ίδια ώρα, ο Μεμάς βλέπει τη Ζαχαρούλα και τον Βύρωνα να φιλιούνται στον δρόμο και γίνεται έξαλλος, ενώ ο Χριστόφορος υποπτεύεται πως κάποιος πρέπει να βοήθησε τη Βικτώρια να αποδράσει. Ο Σωτήρης, έξω φρενών, κατηγορεί τον Δημοσθένη πως εκείνος τη βοήθησε και παίζει θέατρο για να μην τον καταλάβουν.

Στο μεταξύ. η Δάφνη λέει στη Μάγια πως θα τη βοηθήσει να αλλάξει την εμφάνισή της για να έχει πιο πολλές πιθανότητες να την προσλάβουν στον «Παράδεισο». Ο Ιωσήφ καταρρακώνεται που δεν υπάρχει φωτογραφία του Σίμου σε μικρή ηλικία, αλλά η Ολγα τον παροτρύνει: «Πρέπει να μιλήσεις στον Σίμο, ίσως σε βοηθήσει να καταλάβεις αν είναι όντως το παιδί σου», του λέει. Στο μεταξύ, ο Πάρης αποφυλακίζεται και ο Ρένος επιστρέφει στο σπίτι του. Αφού τον καλωσορίσουν, η Πιπίτσα και η Γεωργία προβληματίζονται για το πού θα μείνουν, ενώ παίρνουν το μωρό και πάνε στον «Παράδεισο».

Πέμπτη 23/5 Επεισόδιο 147

Η Δάφνη ετοιμάζει τη Μάγια για τα δοκιμαστικά, της αλλάζει το μακιγιάζ και προτείνει στη Σύρμω να τη βάψει κι εκείνη. Με το ζόρι η Σύρμω δέχεται. Οταν τους βλέπουν ο Φώτης, ο Θωμάς, ο Πασχάλης και ο Μεμάς εκπλήσσονται και για τις δύο.

Η Ματούλα καταφέρνει να πάρει τηλέφωνο στο σπίτι του Μπουραντά αλλά προλαβαίνει και λέει μόνο ένα «κύριε» και το κλείνει καθώς μπαίνουν ο Χρήστος και η Στέλλα που τη βλέπουν και την απειλούν: «Μάλλον δεν τη θέλεις τη ζωή σου», την εκφοβίζουν και της στήνουν παγίδα για να δουν αν μπορεί να κουνηθεί και να μιλήσει. Κάνουν ότι φεύγουν και κρύβονται μέσα στο σπίτι. Στο μεταξύ, η Αμαλία πιέζει τη Μιράντα: «Θέλω να έρθεις μαζί μας στο Παρίσι. Δεν φεύγω χωρίς εσένα», της λέει και την πείθει. Την ίδια ώρα ο Ιωσήφ συναντά τον Σίμο και του συστήνεται. Παράλληλα, ο Σωτήρης με τον Μηλιώνη παρακολουθούν τον Δημοσθένη και τον βλέπουν να μιλάει στο τηλέφωνο με τη Βικτώρια, η οποία είναι πλέον με σκούρα μαλλιά και του λέει: «Πρέπει να έρθεις και να μου φέρεις ρούχα»…