Survivor 2: "H Ξένια και η Δαλάκα διέλυσαν το κλίμα όλης της ομάδας!"

Καλεσμένη στην σημερινή εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου, Survivor Πανόραμα, βρέθηκε η Καίτη Φίνου, η οποία παρακολουθεί ανελλιπώς το ριάλιτι επιβίωσης!

Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την Ξένια αλλά και την Κατερίνα Δαλάκα και τόνισε πως αυτές οι δύο διέλυσαν την ομάδα! Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

ίναι ικανός ένας παίκτης να χαλάσει ή να φτιάξει το κλίμα μιας ολόκληρης ομάδας. Το πιστεύω απόλυτα. Το έχουμε δει φέτος στους Διάσημους. Υπάρχουν δύο παίκτριες οι οποίες ήταν ικανές να διαλύσουν όλη την ομάδα, τη διέλυσαν κιόλας. Η μία ήταν η Ξένια. Δεν θα πω για τη Χατζίδου. Η Χατζίδου ήταν άλλος άνθρωπος όταν μπήκε και ξαφνικά άλλαξε.

Δείτε ακόμη: Τατιάνα Στεφανίδου: Έξαλλη στην έναρξη της εκπομπής της: "Καταγγελία αμέσως και στον εισαγγελέα!" Τι συνέβη; (Βίντεο)

Εγώ τη συμπαθούσα πάρα πολύ. Δεν ξέρω τι γίνεται εκεί πέρα. Δυστυχώς η Δαλάκα, την ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα αυτά που μας έχει δώσει αγωνιστικά, αλλά από εκεί και πέρα, ο χαρακτήρας της περίμενα να είναι… Τουλάχιστον να έχει το “πνεύμα αρχαίο αθάνατο”, ξέρεις…", δήλωσε χαρακτηριστικά!

TAGS