Ένοχος ο Δήμος Βερύκιος! Η απόφαση του δικαστηρίου για την δημόσια προσβολή και τη μήνυση από....

Πριν από 4 χρόνια, ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος, από τον αέρα της εκπομπής του στο ραδιόφωνο του Alpha, είχε μιλήσει με σκληρά λόγια για ένα πολύ γνωστό δημόσιο πρόσωπο!


Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος είχε χαρακτηρίσει τον συγγραφέα Αυγούστου Κορτώ "κυρά Αυγουστίνα" και έκανε λόγο για "δικτατορία των γκέι"! Όλα ξεκίνησαν με αφορμή τη δήλωση του συγγραφέα ότι δεν συμμετέχει ενεργά στο Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη, καθώς παραμένει "αφοσιωμένος στον άνδρα του και στα βιβλία του"! Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Τότε, ο συγγραφέας είχε καταφύγει στη Δικαιοσύνη, μηνύοντας το δημοσιογράφο για τον ρατσιστικό του λόγο σε δημόσιο βήμα!

Δείτε ακόμη: Μaster Chef: Το «αμαρτωλό» παρελθόν του Πάνου Ιωαννίδη που δεν ήξερε κανείς...

Η εκδίκαση της υπόθεσης ολοκληρώθηκε και ο συγγραφέας αποκαλύπτει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ότι το Δικαστήριο έκρινε πρωτόδικα ένοχο το Δήμο Βερύκιο για τα ρατσιστικά του σχόλια!

Δείτε ακόμη: Θυμάστε την Γκέλυ Γαβριήλ που έπαιζε σε ταινίες με τον Στάθη Ψάλτη; Πώς είναι και τι κάνει σήμερα το sex symbol των 80s!

"Η Δικαιοσύνη μίλησε. Ο Δήμος Βερύκιος καταδικάστηκε πρωτόδικα για την ομοφοβική επίθεση εναντίον μου. Και χαλάλι η ηθική βλάβη εμού και των δικών μου όταν, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, οποιοσδήποτε άνθρωπος, ανεξαρτήτως φύλου, μπορεί εφεξής να αναφερθεί δημόσια στον σύντροφό του αποκαλώντας τον "ο άντρας μου" ή "η γυναίκα μου" χωρίς να έχει φόβο κακοποιητικού λόγου", έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή του: