Master Chef: Η αντίδραση του Χρήστου μόλις έχασε από τον Τιμολέων! Οι δηλώσεις που έκαναν εντύπωση! (Βίντεο)

Μπορεί να ήρθε δεύτερος αλλά τα όσα είπε θα συζητηθούν!

Ο Χρήστος Γλωσσίδης έφτασε μέχρι τον τελικό για την ανάδειξη του δεύτερου Έλληνα MasterChef αλλά έχασε από την τελική δοκιμασία, αφού ο Τιμολέων Διαμαντής κέρδισε μόλις με ένα βαθμό την πρωτιά!


Πώς σχολίασε το αποτέλεσμα του MasterChef και τι είπε για τον Τιμολέων που προκάλεσε εντύπωση; Διαβάστε παρακάτω....

Expand player


«Είμαι αρκετά χαρούμενος αυτή τη στιγμή. Εντάξει οκ, χάσαμε. Ένας από τους δυο μας θα έχανε. Είναι απόλυτα λογικό. Χάρηκα για τον Τιμολέοντα γιατί πραγματικά το ήθελε. Ο ένας πόντος, η διαφορά μας με τον Τιμολέοντα δείχνει ότι δεν ήταν ότι δεν είχα κάτι παραπάνω εγώ ή ο Τιμολέων. Ήταν η στιγμή. Σίγουρα, αν είχα λίγο λιγότερο άγχος θα πήγαιναν τα πράγματα καλύτερα. Δεν θα άλλαζα κάτι, ήταν ένα υπέροχο ταξίδι», είπε ο Χρήστος Γλωσσίδης Στη Φωλιά των Κου Κου!

Δείτε ακόμη: Power Of Love: Απίστευτο δημόσιο ξεκατίνιασμα για Γκαμπριέλα - Δώρο! Οι απειλές και το κράξιμο για τα λεφτά!

Μάλιστα στην συνέχεια η μητέρα του δήλωσε υπερήφανη για την πορεία του γιου της, ενώ ο Δημήτρης Τσίκιλης τόνισε πως επειδή αγαπάει αυτό που κάνει είναι έτσι κι αλλιώς νικητής και θα πετύχει σίγουρα στη ζωή του. Δείτε το σχετικό βίντεο:

TAGS