Γάμος Μπόσνιακ - Ρέμου: Αυτοί είναι οι κουμπάροι τους! Τι τους ενώνει με δεσμούς αίματος και φιλίας...

Το επιβεβαίωσε η Υβόννη!

Ο γάμος της χρονιάς αναμένεται να γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, αφού ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας!


Το ερωτευμένο ζευγάρι, έπειτα από αρκετά χρόνια σχέσης και μια κόρη θα ενωθεί για πάντα ενώπιον Θεού και ανθρώπων! Διαβάστε παρακάτω....

Expand player

Δείτε ακόμη: Ηλίας Γκότσης: Τι έκανε το πρώτο βράδυ μετά το Survivor;


Και μπορεί το ζευγάρι να μην ήθελε να δωθεί έκταση στο ευχάριστο γεγονός αλλά σήμερα αποκαλύφθηκε ποιοι θα είναι κουμπάροι του Αντώνη και της Υβόννης! Ο λόγος για τη Μαρία Μπεκατώρου μαζί με τον Κώστα Πηλαδάκη, κάτι που επιβεβαίωσε η Υβόννη Μπόσνιακ μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram!

Δείτε ακόμη: Η Κατερίνα Δαλάκα "ανεβάζει" φωτογραφία της αδερφής της που πρέπει να δείτε...

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Δείτε ακόμη: Nάσος Παπαργυρόπουλος: Ποια είναι η Μαρίνα;

Η φιλία έγινε συγγένεια

Δείτε ακόμη: Viral o Πάνος Ζάρλας! Δείτε το γιατί....

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει μιλήσει πολλές φορές για τη φιλία της με την Υβόννη Μπόσνιακ για την οποία έχει πει ότι είναι καρμική ! Η ίδια στήριξε πολύ την Υβόννη όταν πρωτοήρθε στην Ελλάδα αλλά και ήταν από τις πρώτες παρουσιάστριες που έβαλαν τα ρούχα που σχεδιάζει! Μάλιστα η Μαρία Μπεκατώρου είναι και η νονά της κόρης της με τον Αντώνη Ρέμο! Όσο για τον Κώστα Πηλαδάκη; Ο επιχειρηματίας είναι πολύ στενός φίλος του Αντώνη! Ο Κώστας στήριξε πολύ τον Αντώνη στην περιπέτεια που είχε με τον Ηρακλή, κυρίως ηθικά και ο Αντώνης το εκτίμησε πολύ! Τόσο πολύ, που αποφάσισε να τον κάνει κουμπάρο του!