Κώστας Καραφώτης: Τα πρώτα πλάνα από τον γάμο του - Εντυπωσιακή η νύφη με δαντελωτό, ρομαντικό νυφικό και πέπλο

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την εκκλησία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Την Κυριακή 26/5 ο Κώστας Καραφώτης και η αγαπημένη του Κάτια Μάνου ενώθηκαν και επίσημα με τα ιερά δεσμά του γάμου με το ζευγάρι να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας στο Κολωνάκι, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Ρηγίλλης.

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ήταν παρών στο μυστήριο εξασφαλίζοντας πλάνα αποκλειστικά από τη νύφη, τους καλεσμένους, τον γαμπρό και τον στολισμό έξω από την εκκλησία του γάμου.

Δείτε επίσης: Κάτια-Νανά Μάνου: Τι δουλειά κάνει η σύζυγος του Κώστα Καραφώτη - Η διαφορά ηλικίας του ζευγαριού

Εντυπωσιακή ήταν η σύζυγος του Κώστα Καραφώτη, η οποία συνοδεύτηκε από έναν χαμογελαστό άντρα με μπλε κοστούμι. Η ίδια επέλεξε ένα πολύ ρομαντικό μακρύ νυφικό με διαφάνεια δαντέλας στο πάνω μέρος, βάτες στα μανίκι, πέπλο και λευκή ουρά.

Οι πρώτες φωτογραφίες του γάμου του Κώστα Καραφώτη και της Κάτιας Μάνου

Ανάμεσα στους καλεσμένους του ζευγαριού, που έδωσαν το παρών στο γάμο ήταν η καλή φίλη του Κώστα Καραφώτη, Πέγκυ Ζήνα με τον σύζυγό της και την κόρη τους και η Ελένη Πετρουλάκη με την οποία συνεργάζεται επαγγελματικά η σύζυγός του τραγουδιστή.

Κώστας Καραφώτης - Γάμος - Νύφη

Κώστας Καραφώτης - Γάμος - Γαμπρός

Κώστας Καραφώτης - Γάμος - Κάτια Μάνου - Νυφικό

Κώστας Καραφώτης - Γάμος

Κώστας Καραφώτης - Γάμος - Πέγκυ Ζήνα
Κώστας Καραφώτης - Γάμος - Ελένη Πετρουλάκη

Ο Κώστας Καραφώτης έχει μιλήσει δημόσια για τη σύντροφό του και μάλιστα έχει αναφερθεί και στη διαφορά ηλικίας, που τους χωρίζει: «Ο γάμος είναι κάτι που θα μου άρεσε. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια, έχω καλές βάσεις από τη δική μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη συγκατοίκηση, είναι υπεροχή. Εξαρτάται σε ποια φάση της ζωής σου και σε τι ηλικία, αν μπορούν να υπάρξουν κοινά σε δυο ανθρώπους με διαφορά ηλικίας ή όχι. Αυτήν την στιγμή έχω 11 χρόνια διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό μου», είχε πει ο τραγουδιστής στις 9/11/23 στην εκπομπή Mega Καλημέρα (δείτε εδώ όλη τη συνέντευξή του).