«Αυτήν την στιγμή έχω...» - Η αποκάλυψη του Κώστα Καραφώτη για τη διαφορά ηλικίας που έχει με την σύντροφό του

«Είχα ζητήσει βοήθεια από ψυχολόγο...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Αυτήν την στιγμή έχω...» - Η αποκάλυψη του Κώστα Καραφώτη για τη διαφορά ηλικίας που έχει με την σύντροφό του

Αποκλειστική συνέντευξη έδωσε ο Κώστας Καραφώτης το πρωί της Πέμπτης 9/11, στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Ο τραγουδιστής μεταξυ άλλων, μίλησε για την δύσκολη περίοδο που πέρασε σε μια φάση της ζωής του αλλά και για τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας.

Οι δηλώσεις του Κώστα Καραφώτη για τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας

«Ο γάμος είναι κάτι που θα μου άρεσε. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια, έχω καλές βάσεις από τη δική μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη συγκατοίκηση, είναι υπεροχή. Εξαρτάται σε ποια φάση της ζωής σου και σε τι ηλικία, αν μπορούν να υπάρξουν κοινά σε δυο ανθρώπους με διαφορά ηλικίας ή όχι. Αυτήν την στιγμή έχω 11 χρόνια διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό μου» ανέφερε ο τραγουδιστής (δείτε εδώ κοινές τους φωτογραφίες).

«Έχει υπάρξει στιγμή που δεν μπορούσα να ανταποκριθώ σε κάποιο πρόβλημα μονός μου και είχα ζητήσει βοήθεια από ψυχολόγο και με είχε βοηθήσει πολύ» πρόσθεσε.

«Πριν απο λίγα χρόνια έχασα τον θείο μου... με στιγμάτισε, γιατί ήταν από τους ανθρώπους που με έβαλαν στη μουσική» είπε ο τραγουδιστής.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Αυτή είναι η σύντροφός του

Ο τραγουριστής έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Κάτιας-Νανάς Μάνου με την οποία συγκατοικεί και μάλιστα μοιράζονται και την ίδια καταγωγή και την αγάπη τους για τα Τρίκαλα. Ο τραγουδιστής δεν επιθυμεί ωστόσο να προβάλλει την προσωπική του ζωή και αυτός είναι ο λόγος που μέχρι τώρα οι δυο τους δεν έχουν κάνει κάποια κοινή δημόσια εμφάνιση.

Μάλιστα, οι δυο τους ταξίδεψαν στο Μιλάνο, όπου και ανέβασαν φωτογραφίες στο Instagram.

Η Κάτια-Νανά Μάνου εκτός από την αγάπη της για τη γυμναστική έχει και καλλιτεχνική φλέβα. Ζωγραφίζει πίνακες με μοντέρνες προσωπογραφίες και κατασκευάζει χειροποίητες κούπες, ενώ αγαπά τους παραδοσιακούς χορούς και δραστηριοποιείται στα Τρίκαλα με σκοπό τη διάδοσή τους.