Τρελά ερωτευμένοι - Η πρώτη δημόσια έξοδος του Κώστα Καραφώτη με την σύντροφό του, Κάτια Μάνου

Είναι 7 μήνες μαζί και ήδη συγκατοικούν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Σε μια νέα σχέση βρίσκεται εδώ και 7 μήνες ο Κώστας Καραφώτης, ο οποίος παρόλο που επιλέγει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αυτή την φορά δεν δίστασε να δείξει πόσο ερωτευμένος και ευτυχισμένος είναι.

Συγκεκριμένα, πριν μερικές μέρες, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly απαθανάτισε τον γνωστό τραγουδιστή στην πρώτη δημόσια εμφάνιση με την αγαπημένη του, Κάτια-Νανά Μάνου, με το ζευγάρι να έχει βγει έξω για να απολαύσει όπως είδαμε ένα χαλαρό δείπνο.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Κώστας Καραφώτης τα τελευταία δύο χρόνια ήταν ζευγάρι με την Εύη Σαλταφερίδου, η οποία είναι μία από τις παίκτριες που επέστρεψαν φέτος στο Survivor All Star και μάλιστα συγκατοικούσαν (δείτε εδώ την τελευταία τους κοινή εμφάνιση).

«Δόξα τον Θεό, μια χαρά είμαι. Αποφάσισα να συγκατοικήσω στην δεύτερη καραντίνα την οποία δεν την θεωρώ σαν την πρώτη. Δεν την συγκρίνει νομίζω κανένας με την πρώτη. Ήταν μια απόφαση κοινή. Νομίζω ότι η συγκατοίκηση είναι ένα μεγάλο crash test από πολλές πλευρές. Δεν δουλεύουμε, δεν κάνουμε τη δουλειά που αγαπάμε να κάνουμε, δεν μπορούμε να βγούμε, δεν υπάρχει η δυνατότητα να δεις φίλους και να αλλάξεις παραστάσεις. Είναι, λοιπόν, δέκα φορές πιο δύσκολο», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του για εκείνη.

Ωστόσο, το ζευγάρι για δικούς του λόγους αποφάσισε να τραβήξει διαφορετικούς δρόμους και σύμφωνα με πληροφορίες της RealLife και της δημοσιογράφου, Κορύνας Μαντάγαρη ο Κώστας Καραφώτης έχει αλλάξει οριστικά σελίδα στη ζωή μου και μάλιστα αποφάσισε να κάνει με την αγαπημένο του το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να συγκατοικήσουν.

Η Κάτια-Νανά Μάνου εκτός από την αγάπη της για τη γυμναστική έχει και καλλιτεχνική φλέβα. Ζωγραφίζει πίνακες με μοντέρνες προσωπογραφίες και κατασκευάζει χειροποίητες κούπες, ενώ αγαπά τους παραδοσιακούς χορούς και δραστηριοποιείται στα Τρίκαλα με σκοπό τη διάδοσή τους.

Φωτογραφίες από την πρώτη δημόσια έξοδο του Κώστα Καραφώτη με την σύντροφό του, Κάτια Μάνου

Φωτογραφίες από την πρώτη δημόσια έξοδο του Κώστα Καραφώτη με την σύντροφό του, Κάτια Μάνου  
NDP photos

Φωτογραφίες από την πρώτη δημόσια έξοδο του Κώστα Καραφώτη με την σύντροφό του
NDP photos