H Σκορδά έδωσε ρεσιτάλ! Η ατάκα για το μονόπετρο που θα γράψει ιστορία! (Βίντεο)

Κι όμως το είπε!

Η Φάιη Σκορδά, ετοιμάζεται να κάνει δυναμικό come back, με την εκπομπή Πρω1νό, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1!

Η παρουσιάστρια, μίλησε στην κάμερα του "Αποκαλυπτικά Plus", ενώ μεταξύ των άλλων έστειλε και τις ευχές της στην εκπομπή του Μένιου! Διαβάστε παρακάτω....

Expand player

Δείτε ακόμη: Μιζεράκη- Ζάρλας: "Καρφώνουν" στον ΣΚΑΙ! - "Δεν ήθελαν να κουράσουμε και..." (Βίντεο)

"Εγώ την εκπομπή δεν την αντιμετωπίζω σαν Φάιη, ποτέ δεν το έκανα. Την αντιμετώπιζα πάντα σαν ομάδα."

"Να ευχηθώ ότι καλύτερο, επιτυχίες, ηρεμία....μεγαλώνοντας καταλαβαίνεις ότι η ηρεμία και η ρουτίνα είναι το πιο σημαντικό. Κοίταξε όταν είσαι μικρός δεν θέλεις την ρουτίνα, μεγαλώνοντας νομίζω αυτό επιδιώκεις..."

Δείτε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μιλάει για τις αλλαγές της εκπομπής της! Για ποιο λόγο αποχώρησε η Πετρουτσέλι; (Βίντεο)

Ο δημοσιογράφος, στρίμωξε την Φαίη Σκορδά, προσθέτοντας: "Δηλαδή, εσύ θέλεις ένα βότσαλο στη λίμνη να ταράξει τα νερά, με τη νέα σεζόν;...."

Όσο για την απάντηση της;

"Μάλιστα... ωραία το είπες... περιμένοντας το βότσαλο", είπε η Φάιη Σκορδά, με τον δημοσιογράφο να συνεχίζει: "Η μαμά μου και η μαμά σου νομίζω βότσαλο περιμένουν, ας είναι και μονόπετρο"

Δείτε ακόμη: "Το επίπεδο είναι λίγο πιο κατεβασμένο"- Οι δηλώσεις πρώην παίκτριας του My Style Rocks, που θα συζητηθούν! (Βίντεο)

Η Φάιη Σκορδά, χαμογελώντας είπε: "Πως το πάει από ε΄δω... από τη λίμνη και το βότσαλο και το φέρνει εκεί. Καημό έχει.Ε, είσαι ο πρώτος που θα πάρω τηλέφωνο. Άκου εκεί βότσαλο... αντί να πει για κανένα καρχαρία. Βότσαλο;"

Δείτε το βίντεο:

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο: