Survivor: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Ντάνιελ Νούρκα, Στεφανία

Αναλογίες μοντέλου με πανέμορφο χαμόγελο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Ντάνιελ Νούρκα, Στεφανία

Το βράδυ της Πέμπτης 23/5 ολοκληρώθηκε η 20η εβδομάδα που το Survivor βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ με ένα άκρως ανατρεπτικό επεισόδιο. Πέραν της μονομαχίας, από την οποία αποδείχθηκε ο πιο αδύναμος κρίκος ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, παρακολουθήσαμε και τους παίκτες της μπλε ομάδας, να γελούν και να κλαίνε από χαρά με τα βίντεο δικών τους ανθρώπων! Η μπλε ομάδα κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας και να «γευτεί» κάτι μοναδικό που έχει λείψει πολύ σε όλους. Οικογένεια, φίλοι, συντρόφους... Μεταξύ αυτών γνωρίσαμε κι εμείς την σύντροφο του Ντάνιελ Νούρκα, Στεφανία.

«Αγαπάκι μου θυμάσαι που γελάγαμε πριν μπεις ότι θα γύριζες σε δυο εβδομάδες γιατί η πρώτη θα ήταν ασυλία και κοίτα που φτάσαμε, 4,5 μήνες μετά εσύ ακόμα εκεί κι εμείς εδώ να σε περιμένουμε. Περιμένω πως και πως το καλοκαίρι μας, το ονειρεύομαι. Εσύ το πρωί θα ξυπνάς θα πηγαίνεις τον Μαϊλούκο βόλτα, εγώ θα κοιμάμαι γιατί έχω χάσει πολλές ώρες ύπνου εξαιτίας σου. Μετά θάλασσα, φαγητό, βόλτες. Μας λείπει πάρα πολύ αλλά είμαστε όλοι καλά. Σε περιμένουμε, μας κάνεις περήφανους πάρα πολύ. Έχει μείνει λίγο ακόμα, υπομονή», του είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο η Στεφανία κι ο Ντάνιελ Νούρκα χαμογέλασε.

Το Youweekly.gr με μια σύντομη αναζήτηση στα social media εντόπισε το δημόσιο προφίλ της Στεφανίας και σας παρουσιάζει παρακάτω κάποιες από τις αναρτήσεις της. Αξίζει να σημειωθεί πως το προφίλ της «μυρίζει» καλοκαίρι. Όπως φαίνεται έχει κάποια αδυναμία σε αυτό.

Το προφίλ της Στεφανίας στο instagram


Ποιος είναι ο Ντάνιελ;

Ήρθε από την Αλβανία στα 5 του χρόνια με τους γονείς του και τη μικρότερη αδελφή του. Αρχικά έμειναν στο Κιάτο, αλλά δεν άργησε η στιγμή που μετακόμισαν στην Αθήνα. Εκεί σπούδασε Τεχνικός Δικτύων και Υπολογιστών.

Δείτε επίσης: Ντανιέλ Νούρκα: «Γεννήθηκα στην Αλβανία! Όταν ήμουν 5 χρονών...» - Η εξομολόγηση για την καταγωγή του

Από παιδί έπαιζε ποδόσφαιρο και πάντα είχε στο μυαλό του ότι με αυτό θα καταπιαστεί, όμως στο λύκειο άρχισε να ασχολείται με την υποκριτική. Κάπως έτσι μπήκε μέσα του το μικρόβιο και άρχισε να το κυνηγάει. Παράλληλα με τις σπουδές του ασχολήθηκε και με το μόντελινγκ, ποτέ όμως σε μόνιμη βάση. Εκτός από τους «Συμπέθερους», έπαιξε και στον περσινό κύκλο της σειράς της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι κοιμάσαι».