Πασίγνωστη παίκτρια του Survivor ντύθηκε νυφούλα!

Κούκλα μέσα στο λευκό της νυφικό!

Φόρεσε το λευκό της νυφικό, ανέβηκε τα σκαλιά και έκανε τα φλας να αστράψουν!

Η πρώην παίκτρια του Survivor, έμοιαζε με πριγκίπισσα μέσα στο λευκό δαντελένιο μακρύ εντυπωσιακό της φόρεμα. Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Δείτε ακόμη: Μαρία Σολωμού: Ποζάρει γυμνή και προκαλεί "εγκεφαλικά"! Η άγνωστη φωτογραφία που δημοσιεύεται για πρώτη φορά!

Όποιος έτυχε να βρεθεί εκείνη την ώρα δίπλα της, τον μαγνήτιζε τόσο με το εντυπωσιακό της παρουσιαστικό, όσο και με την λάμψη και την χαρά που είχε.

Ο λόγος για την "ήρεμη" δύναμη του Survivor 2 Βιργινία Δικαιούλια η οποία ανέβηκε τα σκαλιά και ντύθηκε νυφούλα.

Δείτε ακόμη: Μπάγια Αντωνοπούλου: Όλη η αλήθεια για την κόντρα της με τον Γιώργο Παπαδάκη! Ποιες είναι οι σχέσεις τους σήμερα;

Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης όμως δεν παντρεύτηκε ούτε ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας. Ντύθηκε νυφούλα για τις ανάγκες φωτογράφισης που πραγματοποίησε λίγες μέρες πριν και τα σκαλιά που ανέβηκε δεν ήταν της εκκλησίας αλλά κάποια σκάλα στο κέντρο της Αθήνας που ταίριαζε ως φυσικό backround για το concept που είχε σκεφτεί ο φωτογράφος.

Δείτε ακόμη: Ακόμη ένα "άκυρο" για το Nomads από παίκτη του Survivor! (Βίντεο)

Η Βιργινία μοιράστηκε ορισμένα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram και φυσικά αποθεώθηκε!

Δείτε τις φωτογραφίες: