"Μετά το τέλος του Power of Love, φάνηκε ποια ήταν τα πραγματικά ζευγάρια και ποια τα ζευγάρια για τα φώτα και μόνο της δημοσιότητας!" (βίντεο)

Η δήλωση που θα συζητηθεί λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου κύκλου του παιχνιδιού!

Λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου κύκλου του παιχνιδιού Power of Love οι συζητήσεις για τα ζευγάρια έχουν φουντώσει.

Ποια ζευγάρια ήταν αληθινά και ποια fake που το μόνο που έκαναν ήταν να προσπαθούν να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο; Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: Εκτός παιχνιδιού η Παπαδέλη και η Ναντίν! Η ανακοίνωση της Σπυροπούλου (βίντεο)

Την απάντηση την έδωσε ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός Κεν Αλεξανδράτος μέσα από την εκπομπή "Παιδιά από σπίτι" όπου βρέθηκε καλεσμένος μαζί με τον συμπαρουσιαστή του και πρώην παίκτη του Power of Love, Παναγιώτη Θεόφιλο.

"Μετά το τέλος του παιχνιδιού, φάνηκε ποια ήταν τα πραγματικά ζευγάρια και ποια τα ζευγάρια για τα φώτα και μόνο της δημοσιότητας" είπε ο Κεν και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Δείτε ακόμη: Γιάννης Κότσιρας: Η πιο γλυκιά φωτογραφία! Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον γιο του και "γκρέμισε" το Instagram!

Ο Παναγιώτης Θεόφιλος απάντησε και στις φήμες που έχουν ακουστεί κατά διαστήματα και αναφέρουν πως η σχέση του με την Άννα Λορένη δεν είναι αληθινή.

Δείτε ακόμη: Αντώνης Ρέμος: Ποιος είναι ο τίτλος του talk show που θα παρουσιάσει στον Alpha;

"Είναι αυτό που λένε πάντα, ότι κάτι θα βρουν να πούνε. Εγώ είμαι 30 χρονών και η Άννα είναι 30 στα 31. Δεν έχω διαβάσει τα δημοσιεύματα. Έχω δει την ταυτότητά της και είναι 31 ετών. Με περνάει ένα χρόνο. Άμα λένε μόνο καλά για εμάς, κάτι αρνητικό θα βρουν να πούνε για να υπάρχει. Ας πει ο κόσμος ότι θέλει. Το θέμα είναι εσύ πώς το διαχειρίζεσα!" ξεκαθάρισε ο Παναγιώτης.

Δείτε το βίντεο: