Φαίη Σκορδά: Σε σοκ η παρουσιάστρια!

Τι συνέβη;

Σε κατάσταση σοκ!

Και η Φαίη Σκορδά και οποιαδήποτε άλλη παρουσιάστρια θα ήταν σε σοκ αν έβλεπε τα χειρότερα νούμερα στην εκπομπή της τα τελευταία τρία χρόνια. Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Τα νούμερα τηλεθέασης που είδε σήμερα η Φαίη Σκορδά, για "Το Πρωινό", δεν ήταν έκπληξη μόνο για αυτήν, αλλά και για το κανάλι. Πρέπει να πάρουν την εκπομπή και να κάψουν την κόπια!!!

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση 3/12: Δάκρυα και αίμα στα πρωινά! Μάχες μέχρι τέλος! Όλα τα νούμερα αναλυτικά...

Περισσότερο άσχημα η Φαίη Σκορδά στο πρωινό στην τηλεόραση του Ant1 δεν θα μπορούσε να έχει πάει. Με λίγα λόγια εχθές, η ομάδα της Φαίης Σκορδά στο πρωινό και η παρουσιάστρια βεβαίως πάνω απ’ όλους έκανε 14,2 στο δυναμικό κοινό. Προφανέστατα νωρίς το πρωί με το που είδε αυτά τα νούμερα η Φαίη θα ήταν σε σοκ!

Σκεφτείτε ότι τα νούμερα σε αυτούς ανθρώπους είναι πάρα πολύ σημαντικά. Οι τηλεθέασεις σου ανεβάζουν την ψυχολογία η σε ρίχνουν στα τάρταρα!

Δείτε ακόμη: Σμαράγδα Καρύδη: Δείτε το εντυπωσιακό σαλόνι του σπιτιού της!

ΑΝΤ1 :Πρωινό 14,2
ΣΤΑΡ: Στη φωλιά των Κου κου 17,3
ΟPEN: «Ευτυχείτε» 11,2
ALPHA : Happy day 18,4

Όπως παρατηρείτε, στο δυναμικό κοινό η Καραβάτου και ο Κατσούλης περνάνε με διαφορά το πρωινό της Φαίης Σκορδά. Ανεβαίνει σταθερά και καινούργιο με την εκπομπή της. Όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάνει η πανέμορφη παρουσιάστρια του Αnt1 στα νούμερα τηλεθέασης.