Δούκισσα Νομικού: Θέλει να πετύχει δέκα στόχους μέσα στο 2019! Ποιος είναι ο τρίτος;

Τι θέλει να πετύχει η Δούκισσα μέσα στο 2019;

Τους στόχους που θέλει να πετύχει μέσα στο καινούργιο χρόνο μοιράστηκε η Δούκισσα Νομικού με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Η όμορφη Δούκισσα με μια ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέφερε ποιοι είναι αυτοί οι στόχοι, δίνοντας έμφαση όμως σε έναν από αυτούς! Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Δείτε ακόμη: Σας θυμίζει κάτι; Η πανέμορφη μπέμπα της φωτογραφίας είναι κόρη πασίγνωστης ηθοποιού!

Η Δούκισσα αποκάλυψε με μια φωτογραφία που "ανέβασε" ποια είναι η γυμναστική που ακολουθεί αυτή τη χρονική περίοδο και δεν είναι άλλη από aerial yoga!

Δείτε ακόμη: Γιάννης Αϊβάζης: Στραβομουτσούνιασε ο ηθοποιός! Τι συνέβη;

"Οι 10 στόχοι μου για το 2019. Ο τρίτος είναι ο εξής: #Νο3 ~ Να μάθω να κάνω γυμναστική στον αέρα. Aerial yoga δηλαδή. Λέτε να φάω πολλές τούμπες; Διαφορετικά, στόχος μου είναι να μάθω να κάνω την #scorpiopose στην κανονική yoga, γιατί μέχρι στιγμής μόνο του σκύλου την πόζα ξέρω.

Δείτε ακόμη: Δύσκολες ώρες για πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή! Του έσπασαν το αυτοκίνητο και...

Όπως και να έχει, φέτος θα κάνω γυμναστική 5 φορές την εβδομάδα έστω κ μισή ώρα πριν πάω για ύπνο. Θέλω να έχω -πρωτίστως- ένα υγιές, δυνατό και ευλύγιστο σώμα, χρειάζομαι αντοχές για το ατελείωτο παιχνίδι-μπουσούλημα και φυσικά, δεν θα έλεγα όχι σε λίγη γράμμωση για το καλοκαιράκι" έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα η Δούκισσα Νομικού!

Δείτε τη φωτογραφία: