Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του μεγάλωσε πολύ! Η σπάνια φωτογραφία!

Είναι αξιολάτρευτος!

Εκτός από ένας επαγγελματίας ηθοποιός, ο Μελέτης Ηλίας είναι και ένας αφοσιωμένος μπαμπάς.

Μάλιστα, δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του. Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Τον Μελέτη Ηλία, τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στην σειρά του Alpha, «Το σόι σου», που υποδύεται τον σύζυγό της Βάσως Λασκαράκη και είδε γρήγορα μεγάλη επιτυχία στον χώρο της υποκριτικής.

Στην προσωπική του ζωή, είναι ένας "χαζομπαμπάς". Έχει αδυναμία στην οικογένεια του και στον προσωπικό του λογαριασμό μοιράζεται κάποιες στιγμές τους. Σε μια από αυτές τις στιγμές, δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του.

Tο σόι σου: Η Λυδία και η Αντωνία αναλαμβάνουν να διαλευκάνουν την υπόθεση του απαγορευμένου έρωτα!

Μελέτης Ηλίας: Δείτε για πρώτη φορά το σπίτι του! Το πολύχρωμο σαλόνι κλέβει την παράσταση!

Ο Μελέτης Ηλίας είναι παντρεμένος με την Θέμιδα Βουτσινά και έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με τα δύο παιδάκια τους!

Ο ίδιος πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά «Το σόι σου» για μία ακόμα τηλεοπτική σεζόν, «σκίζει» αλλά και στη παράσταση «Οι μάγισσες της Σμύρνης» ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει και η ταινία «Bachelor 3». Διαβάστε παρακάτω...

Φυσικά ωστόσο, τον ελεύθερο του χρόνο τον αφιερώνει στα παιδιά του και στη σύζυγό του. Ο ηθοποιός «ανέβασε» φωτογραφίες από το σπίτι του να παίζει με την κόρη του στο σαλόνι τους και εμείς παρατηρήσαμε την όμορφη πολύχρωμη διακόσμηση!

«Ώρα για παιχνίδι!! #miamerame #meletisilias #magisses_tis_smirnis #theatrikesskines #actorslife #instagramtakeover #instatakeover #pallastheatre #instapic #funathome», έγραψε στη μία και κάτω από την άλλη: « Επιτέλους Σάββατο!! Αραχτός χωρίς γύρισμα, ακομα στο κρεβάτι! #miamerame #meletisilias #magisses_tis_smirnis #theatrikesskines #pallastheatre #instagramtakeover #instatakeover #actorslife #saturday #instapic #instafollowers #theatreactor».

Διαβάστε περισσότερα gossip θέματα στο Youweekly.gr