Νίκος Μουτσινάς: Χαμός στον αέρα του Open! H απίστευτη ατάκα για το Ελλάδα έχεις ταλέντο!

Και όμως το είπε!

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε χαμό στον αέρα του Open, με την ατάκα του για το Ελλάδα έχεις ταλέντο!


Αφορμή στάθηκε η αποκάλυψη που έγινε μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και τον Γιάννη Πουλόπουλο, ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Μπακοδήμου δεν θα συμμετέχουν την ερχόμενη χρονιά στο show του ΣΚΑΙ “Ελλάδα έχεις ταλέντο”. Διαβάστε παρακάτω....

Expand player

«Θα ξαναγίνει το “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, χωρίς να είναι όμως στην κριτική επιτροπή η Μαρία Μπακοδήμου και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Εγώ αν ήθελα να το κάνω πολύ δυνατό θα έβλεπα στην θέση της Μαρίας Μπακοδήμου την Σάσα Σταμάτη και αντί για Καπουτζίδη σου βάζω Χάρη Χριστόπουλο», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

ΣΚΑΙ: Κίνηση ματ στο κανάλι! Το project που θα φέρει τα πάνω κάτω μετά το Survivor!

Μια κίνηση ματ έκανε ο ΣΚΑΙ, και αναμένεται να σαρώσει σε τηλεθέαση!


Το κανάλι προετοιμάζεται για το νέο του τηλεοπτικό βήμα του Γιώργου Καπουτζίδη.

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής θα αναλάβει την παρουσίαση μίας ολιγόλεπτης αθλητικής εκπομπής, η οποία εστιάζει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Mytv η πρόταση έχει κατατεθεί στον ΣΚΑΙ, δεδομένου ότι ο γνωστός ηθοποιός ανήκει ήδη στο δυναμικό του σταθμού, και στον ΣΚΑΙ το πιστεύουν πολύ!

Να σημειωθεί ότι σε κάθε επεισόδιο ο Γιώργος Καπουτζίδης θα φιλοξενεί έναν ή μια ολυμπιονίκη. Μάλιστα, η πρώτη καλεσμένη φαίνεται πως θα είναι η Άννα Κορακάκη!

Στα μαχαίρια ΣΚΑΙ - ALPHA! Το πρόσωπο "βόμβα" που διεκδικούν!

Στα μαχαίρια βρίσκεται ο ΣΚΑΙ με τον Alpha! Και τα δύο κανάλια δίνουν "μάχη" για να πάρουν στην ομάδα τους έναν επιτυχημένο ηθοποιό.

Ποιο είναι όμως το πρόσωπο - βόμβα που διεκδικούν και οι δυο σταθμοί;

Σύμφωνα με το «MYtv» ο ηθοποιός, Γιάννης Νιάρρος έχει δεχθεί δυο πολύ καλές προτάσεις από τα κανάλια! τόσο για το «Λόγω τιμής – 20 χρόνια μετά», που θα προβληθεί στον ΣΚΑΪ, όσο και για το «Κρατάς μυστικό;», που θα προβληθεί στον ALPHA.

Ακόμη δεν έχει δοθεί μια απάντηση, όμως στο μέλλον θα δούμε που τελικά επέλεξε να πάει και ποια ήταν η πιο καλή πρόταση.

ΑΝΤ1 - ΣΚΑΙ - ALPHA: Τα μυστικά των καναλιών για να ανεβάσουν την τηλεθέαση!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νίκος Μουτσινάς: Χαμός στο πλατό της εκπομπής του! Έκανε ντου η...

Νίκος Μουτσινάς: Ο άγνωστος αδερφός του! Δεν ήξερε ούτε ο ίδιος την ύπαρξή του και τον γνώρισε στο «Πάμε Πακέτο»! (βίντεο)

Διαβάστε περισσότερα θέματα news στο Youweekly.gr!