Πάνος Ζάρλας: Για ποιο λόγο ο αδερφός του έσβησε το instagram;

Τι συνέβη;

Ο ετεροθαλής αδερφός του Πάνου Ζάρλα, Αλέξανδρος Καλλιπολίτης, έσβησε τον λογαριασμό του από το instagram!

Το τελευταία διάστημα είχε υπάρξει ένταση με followers!

Expand player

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του Πάνου Ζάρλα μετά το σοκαριστικό τροχαίο που είχε ο 28χρονος στη Λεωφόρο Συγγρού!

Ο ετεροθαλής αδερφός του Πάνου Ζάρλα, Αλέξανδρος Καλλιπολίτης, τον τελευταίο καιρό είχε κάποιες εντάσεις με followers στο instagram έπειτα από κάποια σχόλια που του είχαν στείλει.

Τώρα, ο αδερφός του Ζάρλα απενεργοποίησε το προφίλ του χωρίς να είναι γνωστός ο λόγος.

Πάνος Ζάρλας: Η νέα ανάρτηση όλο νόημα του αδερφού του μετά την κηδεία!

Μια νέα ανάρτηση όλο νόημα έκανε ο αδερφός του Πάνου Ζάρλα, σχεδόν μια εβδομάδα μετά την κηδεία του και τον τραγικό θάνατο του.

Η ανάρτηση έγινε μετά την αποκάλυψη του Παναγιώτη Θεόφιλου για την ημέρα του δυστυχήματος.

Πριν από λίγες ημέρες ο Αλέξανδρος Καλλιπολίτης, δέχτηκε πολλά άσχημα μηνύματα για τις αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, λίγες ώρες μετά τον ξαφνικό θάνατο του αδερφού του.

Το βράδυ της Δευτέρας, ο αδερφός του Πάνου Ζάρλα, δημοσίευσε τρεις νέες φωτογραφίες, από τα καλοκαιρινά μπάνια.

Πάνος Ζάρλας: Είχε ακόμη συναισθήματα γαι την Στέλλα Μιζεράκη! Η αποκάλυψη του Παναγιώτη Θεόφιλου! (Βίντεο)

Ο Παναγιώτης Θεόφιλος μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OpenTV για τον Πάνο Ζάρλα και τα συναισθήματα που έτρεφε ο φίλος του για την Στέλλα Μιζεράκη.

Ο πρώην παίκτης του Power of Love ήταν ξεκάθαρος.

«Η Στέλλα και ο Πάνος είχαν πάρα πολύ καλή σχέση. Ο Πάνος μου έχει εξομολογηθεί κάποια πράγματα που δεν χρειάζεται να τα πούμε τώρα. Εγώ ξέρω τη μία πλευρά. Υπήρχαν συναισθήματα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει συναισθήματα και η Στέλλα, να έχουν χωρίσει και να βρίσκεται στο πάρτι. Με τον Πάνο που έχουμε μιλήσει αρκετά, ξέρω πράγματα που δεν χρειάζεται και δεν έχει σημασία να τα πούμε τώρα πια. Είχαμε να βρεθούμε όλοι μαζί έναν χρόνο περίπου. Είχαμε πολλά όνειρα. Ο τελευταίος καφές που πήγαμε ήταν για να μιλήσουμε για κάτι επαγγελματικό», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο