Κατερίνα Καραβάτου: Χόρευε και το φόρεμα "πρόδωσε" την φουσκωμένη κοιλίτσα της! Βίντεο αποκάλυψη!

Μόνο στο Youweekly.gr!

Το βίντεο της αποκάλυψη θα το βρείτε στο Youweekly.gr! Η Κατερίνα Καραβάτου χόρευε στο πλατό των Κου Κου και το φόρεμα που φορούσε "πρόδωσε" την φουσκωμένη κοιλίτσα της!

Εδώ και καιρό η παρουσιάστρια του STAR φημολογείται πως είναι έγκυος για τρίτη φορά και πως ο Κρατερός Κατσούλης θα γίνει και πάλι μπαμπάς! Ειδικά στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση που φόρεσε μαύρα για να κρύψει την κοιλιά της προκλήθηκε σάλος.

Expand player

Σήμερα στην εκπομπή φορώντας ένα ανοιχτόχρωμα φόρεμα άρχισε να κουνιέται να χορεύει και να τραγουδάει και οι κινήσεις της πρόδωσαν πως όντως έχει φουσκωμένη κοιλίτσα!

Επειδή τα λόγια είναι περιττά δείτε το παρακάτω βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Όλη η αλήθεια για την τρίτη εγκυμοσύνη!

Όλη την αλήθεια για την τρίτη εγκυμοσύνη της Κατερίνας Καραβάτου θα σας αποκαλύψω μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr! Μπαμπάς ξανά ο Κρατερός Κατσούλης;

Πριν από λίγες μόνο ημέρες σας είχαμε αποκαλύψει τα πλάνα που πρόδωσαν την φουσκωμένη κοιλίτσα της παρουσιάστριας του STAR, και σήμερα μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω επιτέλους όλη την αλήθεια!

Ήρθα σε επαφή με έναν πολύ κοντινό άνθρωπο και μου αποκάλυψε πως η αλήθεια είναι πως όχι δεν περιμένει κανένα τρίτο παιδί, δεν είναι έγκυος και το ελαφρύ φούσκωμα στην κοιλίτσα της είναι από κάποια γυναικολογικά θέματα που αντιμετωπίζει αυτό τον καιρό!

Όμως, οι απόψεις διίστανται αφού σε μια πρόσφατη εμφάνιση εκείνης και του Κρατερού σε κάποια εγκαίνια άνθρωπος που βρέθηκε εκεί αποκάλυψε στο Youweekly.gr ότι η παρουσιάστρια όλο το βράδυ δεν ακούμπησε καθόλου αλκοόλ και την περισσότερη ώρα την έβγαλε καθισμένη σε μια καρέκλα με τον σύζυγό της να την ρωτάει κάθε λίγο και λιγάκι αν αισθάνεται καλά κι αν θέλει να φύγουν!

Κατερίνα Καραβάτου: Έγκυος ή όχι; Το κολλητό λευκό φόρεμα που "μαρτύρησε" τα πάντα!

Το κολλητό, λευκό φόρεμα ήταν αυτό που "μαρτύρησε" τα πάντα για την παρουσιάστρια, Κατερίνα Καραβάτου! Έγκυος ή όχι;

Αποκάλυψη τώρα στο Youweekly.gr! Μια πρόσφατη εμφάνισή της ξεκαθάρισε τις φήμες που την θέλουν να περιμένει το τρίτο της παιδάκι με τον Κρατερό Κατσούλη!

Τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της βρέθηκαν στα εγκαίνια του πολυχώρου "Modus Vivendi" στα Βριλήσσια!

Η παρουσιάστρια του STAR, όπως κάθε φορά άλλωστε, έκλεψε τις εντυπώσεις με την εντυπωσιακή εμφάνιση και ένα αρκετά κολλητό - τουλάχιστον στο πάνω μέρος - φόρεμα.

Είναι ή όχι έγκυος;

Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις και... τα συμπεράσματα δικά σας!

Πληροφορίες μας πάντως, από άνθρωπο που βρέθηκε στον ίδιο χώρο, αναφέρει πως δεν ήπιε κάτι αλκοολούχο...

Η αλήθεια, λοιπόν, ακόμα δεν γνωρίζω με σιγουριά ποια είναι αλλά... θα το μάθουμε σύντομα!

Έτσι κι αλλιώς αν και εφόσον συμβαίνει κάτι, σε λίγο καιρό δεν θα μπορεί να το κρύψει...

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Από μέρα σε μέρα θα ανακοινώσουν τα ευχάριστα! Αποκλειστικό...

Από μέρα σε μέρα η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης θα ανακοινώσουν τα ευχάριστα νέα αλλά μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr εσείς θα τα μάθετε πρώτοι!

Τι συμβαίνει στην ζωή του αγαπημένου τηλεοπτικού και όχι μόνο ζευγαριού; Θα σας αποκαλύψω τα πάντα μέσα από το Vanda's blog, πρώτη, όπως πάντα φυσικά...

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες το ζευγάρι έκλεισε με το κανάλι STARγια την επόμενη τηλεοπτική χρονιά! Ο τηλεοπτικός σταθμός είναι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση τους, αφού τα νούμερα τηλεθέασης σχεδόν όλη την τηλεοπτική αυτή σεζόν ήταν πολύ υψηλά! Περνούσαν ακόμα και την Φαίη Σκορδά που έπαιζε απέναντί τους και θεωρείτο μια από τις κορυφαίες και αξεπέραστες ανταγωνίστριες...

Το δίδυμο αυτό, κατάφερε να κάνει το τηλεοπτικό κοινό να το αγαπήσει και οι ιθύνοντες του σταθμού, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's δεν θέλουν σε καμία των περιπτώσεων να τελειώσει η συνεργασία τους!

Άρα, σύμφωνα με έγκυρες πηγές μου η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης θα μας κρατάνε για ακόμα μια τηλεοπτική χρονιά συντροφιά τα πρωινά μέσα από την συχνότητα του STAR και μάλιστα μαζί τους θα είναι πολλά από τα πρόσωπα του πάνελ που βλέπουμε και φέτος...

Όπως φαίνεται, αυτή η ομάδα φέτος κόλλησε για τα καλά! Συγχαρητήρια...

Κατερίνα Καραβάτου: Συγκινήθηκε στον αέρα των ΚουΚου! Τι συνέβη; (Βίντεο)

Τι συνέβη και συγκινήθηκε στον αέρα της εκπομπής των Κου - Κου η Κατερίνα Καραβάτου!

Η παρουσιάστρια του STAR φιλοξένησε στο πλατό την πρώην παίκτρια του Master Chef, Ιωάννα Μπουρλόκα και οι δηλώσεις αυτής την έκαναν να φορτιστεί συναισθηματικά.

Για την ακρίβεια, προβλήθηκε το βίντεο με την αποχώρησή της από το ριάλιτι, η ίδια και η Κατερίνα Καραβάτου δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους. Αφορμή στάθηκε η κίνηση του Πάνου Ιωαννίδη να της προτείνει να δουλέψει μαζί του.

«Με συγκινείς πολύ Ιωάννα, γιατί είναι σημαντικό οι άνθρωποι και να έχουν τρόπο και ήθος. Και να το δείχνουν αυτό» είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου.

Η Ιωάννα Μπουρλόκα συμπλήρωσε: «Και εγώ συγκινήθηκα τώρα που το είδα. Να ευχαριστήσω τους γονείς μου για το ήθος μου. Έτσι μεγάλωσα και έτσι συνεχίζω και τώρα».

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Ο καυγάς πίσω από τις κάμερες! Μαρτυρία - αποκάλυψη!

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Το μυστικό του ζευγαριού και η... θρησκευτική κίνηση!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr