Νίκος Βουρλιώτης: Ευχάριστα νέα για τον τραγουδιστή! Έγινε...

Τι συνέβη;

Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε ο Νίκος Βουρλιώτης. Ο τραγουδιστής, μίλησε στην εκπομπή των «Κούκου» και τα αποκάλυψε όλα.

Ένας από τους πρώτους καλεσμένους στην πρεμιέρα της εκπομπής ήταν ο «Νίβο», όπως τον γνωρίσαμε πριν πολλά χρόνια.

Expand player

Ο Νίκος Βουρλιώτης, εκτός από τραγουδιστής και ηθοποιός - αφού τον είδαμε και στην ταινία «The bachelor», - έγινε αντιδήμαρχος πολιτισμού και μας ξενάγησε στον δήμο Αγίας Βαρβάρας.

Νίκος Βουρλιώτης: Είδαμε την κορούλα του και "λιώσαμε"! Είναι μια σκέτη γλύκα!

Είδαμε την κορούλα του Νίκου Βουρλιώτη και "λιώσαμε". Η μικρούλα είναι μια σκέτη γλύκα και ο μπαμπάς της, της έχει μεγάλη αδυναμία.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο τραγουδιστής έχει μοιραστεί φωτογραφίες με την μοναχοκόρη του, Δέσποινα, αφού λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί της.

Τι και αν πολλές φορές οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις είναι αυξημένες, προτεραιότητα του είναι ο καρπός του έρωτα του με την σύζυγο του, Όλγα Καρπαθάκη.

Χθες, ο "χαζομπαμπάς" απόλαυσε τις βουτιές με την κόρη του στη θάλασσα και δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της που μας έκαναν να λιώσουμε από την γλύκα της.

Η άγνωστη σχέση Ευρυδίκης-Βουρλιώτη! Έμειναν όλοι άφωνοι με την αποκάλυψη (Βίντεο)

H αποκάλυψη αυτή τους άφησε όλους άφωνους! Μιλώντας on camera η Ευρυδίκη και ο Νίκος Βουρλιώτης αποκάλυψαν την άγνωστη σχέση τους... Όχι μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό. Η τραγουδίστρια και ο ράπερ εκτός από συνεργάτες αποδείχθηκαν ότι είναι και... συγγενείς!

«Η ξαδέρφη μου, εδώ, η Ευρυδίκη! Είναι ξαδέρφη με τον Μπομπ, τον σύντροφό της Ευρυδίκης, είναι δεύτερα ξαδέρφια...», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Βουρλιώτης, με την Ευρυδίκη στη συνέχεια να εκμυστηρεύεται: «Πρώτη φορά που πήγα σπίτι για να δουλέψουμε με τον Νίκο, γνώρισα την γυναίκα του και μου λέει "γεια σου, είμαι η ξαδέρφη σου..."». Δείτε τι είπαν στο βίντεο

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νίκος Βουρλιώτης: Η ανατριχιαστική φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο!

Baby boom! Πασίγνωστος κούκλος ηθοποιός έγινε ξανά μπαμπάς!

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr