Ο Παράδεισος των Κυριών: Εκείνος γίνεται δολοφόνος και το παιδί του Πάρη και της Γεωργίας καταλήγει στο ορφανοτροφείο - Η Μιράντα βλέπει Ντίνο & Αμαλία να φιλιούνται

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των Κυριών: Εκείνος γίνεται δολοφόνος και το παιδί του Πάρη και της Γεωργίας καταλήγει στο ορφανοτροφείο - Η Μιράντα βλέπει Ντίνο & Αμαλία να φιλιούνται

Στα ολοκαίνουρια επεισόδια της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, η Μιράντα βλέπει την Αμαλία με τον Ντίνο να φιλιούνται και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Την ίδια στιγμή, η συμπεριφορά του Σίμου κάνει την Αμαλία να μη θέλει να τον δει στα μάτια της, ενώ από ένα λάθος ανακαλύπτουν τον Πάρη με τη Γεωργία…

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών

Επεισόδιο 141

Ο Χρήστος έχει αρχίσει και τρομάζει τη Στέλλα με τον τρόπο του, ενώ ο Χριστόφορος λέει στον Ντίνο: «Αν πληροίς τις προϋποθέσεις για το δάνειο, εγώ δεν σκοπεύω να σου δημιουργήσω πρόβλημα». Την ίδια στιγμή, ο Λεβί βλέπει από μακριά τον Σίμο και παγώνει.

Στο μεταξύ, ο Γιωργαρής λέει μπροστά στον Σίμο για τον Νοτόπουλο και πως ξέρει πού είναι ο Πάρης. Ο Σίμος ενημερώνει τη Μιράντα: «Ειδοποίησε τον Χριστόφορο πως ο Νοτόπουλος ξέρει πού βρίσκεται ο Πάρης με τη Γεωργία και το μωρό».

Ο Ντίνος ζητάει βοήθεια από τον Φώτη, για να βρει έναν τοκογλύφο να δανειστεί για να αγοράσει το ποσοστό του Σίμου, ενώ ο Μεμάς παρακαλεί τον Νοτόπουλο: «Μην πείτε τίποτα στην αστυνομία για τον Πάρη και το πού βρίσκεται», παράλληλα μιλάει με τον Πάρη και τον καθησυχάζει: «Ο Νοτόπουλος είναι σπαθί, δεν πρόκειται να σε δώσει στην αστυνομία». Την ίδια στιγμή, η Βικτώρια λέει στον Σίμο: «Ο Παπακώστας σε υπέδειξε για ένοχο για τον εμπρησμό του Ολύμπια» και ο Σίμος έξαλλος αποφασίζει να μην του πουλήσει το μερίδιό του. Παράλληλα, ο Αποστόλης καταθέτει στην αστυνομία: « Η Καρτεζίνη με έβαλε να κατηγορήσω τον Δούβλη».

Στο μεταξύ, ο Σίμος πηγαίνει και βρίσκει τον Νοτόπουλο φορώντας κουκούλα και με την απειλή όπλου τον βάζει να πάρει τηλέφωνο και να πει στην αστυνομία πού βρίσκεται ο Πάρης και η Γεωργία, ενώ μόλις το κάνει τον σκοτώνει. Ο Λεβί επισκέπτεται τη Βικτώρια στη φυλακή και τη ρωτάει αν ο Σίμος είναι ο γιος τους. Την ίδια ώρα, ο Ντίνος ζητάει από την Αμαλία να βρεθούν και της λέει τι έχει συμβεί με τον Σίμο. Καταλήγουν να φιλιούνται παθιασμένα για άλλη μια φορά.

Δείτε επίσης: Ο Σίμος κακοποιεί την Αμαλία - «Πρέπει να φύγεις επειγόντως από κοντά του»

Επεισόδιο 142

Πηγαίνοντας η Μιράντα να επισκεφθεί την Αμαλία, τους βλέπει… Φεύγει ήσυχα και γρήγορα να μην τη δουν και τρέχει πίσω στον Χριστόφορο που έρχεται: «Σε παρακαλώ, δεν αισθάνομαι καλά, μπορούμε να γυρίσουμε στο σπίτι;», λέει.

Η Σύρμω και ο Θωμάς έχουν αργήσει να επιστρέψουν από το ραντεβού τους, προκαλώντας την ανησυχία όλων. Παράλληλα, η Βικτώρια αρνείται στον Ιωσήφ ότι ο Σίμος είναι γιος του: «Ο Πολύζος λέει ψέματα γιατί θέλει να με βλάψει», ισχυρίζεται. Την ίδια στιγμή, ο Μάρκος κάνει τα πάντα για να ειδοποιήσει τον Πάρη με τη Γεωργία, ενώ ανακαλύπτουν ότι ο Νοτόπουλος είναι νεκρός. Στο μεταξύ, ο Πάρης και η Γεωργία συλλαμβάνονται και τους παίρνουν το παιδί, ενώ η Αμαλία ζητά από τον Σίμο να πουλήσει τον «Παράδεισο» στον Ντίνο, ο Σίμος όμως την κατηγορεί: «Εχεις ακόμη αισθήματα για τον Ντίνο» κι εκείνη επίσης τον κατηγορεί: «Κι εσύ έκαψες το Ολύμπια επειδή ζηλεύεις». Ο Σίμος έξαλλος της δίνει ένα χαστούκι, ενώ η Αμαλία τρέχει στο δωμάτιό της, τον διώχνει και δεν του ανοίγει όταν της ζητάει συγγνώμη. Την ίδια στιγμή, ο Λεβί ρωτάει τον Χρήστο: «Για ποιο λόγο λες ότι ο Σίμος είναι γιος μου;». Κι εκείνος επιμένει: «Επειδή είναι αλήθεια κι επίσης να ξέρεις ότι η Βικτώρια σε πρόδωσε στους Γερμανούς». Στο μεταξύ, ο Σίμος ζητάει ξανά και ξανά συγγνώμη από την Αμαλία: «Αν έτσι πρόκειται να με συγχωρήσεις, ναι, θα πουλήσω το μαγαζί στον Ντίνο»…

Δείτε επίσης: Ο Ρένος κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Σίμο - «Σκάσε, δεν θέλω να σε ξαναδώ»

Μόλις ο Αποστόλης μαθαίνει για τον θάνατο του Νοτόπουλου, λέει: «Ο Μπουραντάς τον σκότωσε» και αμέσως η αστυνομία πηγαίνει και ρωτάει τον Χριστόφορο πού ήταν την ώρα του φόνου. Στο μεταξύ, η Γεωργία αφήνεται ελεύθερη, χωρίς όμως το μωρό της, το οποίο δεν της λένε σε ποιο ορφανοτροφείο το πηγαίνουν και η κοπέλα κλαίει απαρηγόρητη. Ο Σίμος δέχεται να πουλήσει τον «Παράδεισο», ενώ ο Γιαμαλής τον καλεί στο τμήμα: «Στο όπλο που βρήκαμε είναι γραμμένο το όνομά σου», του λέει.

Η Ολγα μένει λίγο μόνη της με τον Πάρη και τον ενημερώνει για τον θάνατο του Νοτόπουλου, ενώ ο Πάρης της ζητά: «Κάνε ό,τι μπορείς για να πάρει πίσω η Γεωργία το παιδί της». Ο Μάρκος δεν μπορεί να εντοπίσει το παιδί σε κάποιο ίδρυμα και η Γεωργία τσακώνεται άσχημα με τη μάνα της, κατηγορώντας την: «Εσύ φταις που έμπλεξε τους Μπουραντάδες» και φεύγει από το σπίτι.