Ο παράδεισος των κυριών: Ο Σίμος κακοποιεί την Αμαλία - «Πρέπει να φύγεις επειγόντως από κοντά του»

Ο Ντίνος γίνεται προστάτης της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο παράδεισος των κυριών: Ο Σίμος κακοποιεί την Αμαλία - «Πρέπει να φύγεις επειγόντως από κοντά του»

Όπως θα παρακολουθήσουμε στα νέα επεισόδια της σειράς, Ο παράδεισος των κυριών, η Βικτώρια για μια ακόμα φορά καταφέρνει τον Δημοσθένη να τη βοηθήσει να βγει από τη φυλακή, αλλά ο μόνος τρόπος είναι η απόδραση.

Ο Δημοσθένης καταστρώνει ένα σχέδιο απόδρασης και εξηγεί στη Βικτώρια τι πρέπει να κάνει και πότε θα είναι έτοιμη να φύγει. Η Βικτώρια ξέροντας ότι μπορεί να μην ξαναδεί ουσιαστικά τον γιο της, καλεί τον Σίμο στη φυλακή και με τον τρόπο της τον αποχαιρετά.

Η μεγάλη μέρα της απόδρασης φτάνει, το σχέδιο πάει καλά και η Βικτώρια το σκάει από τη φυλακή με τη βοήθεια του Δημοσθένη αλλά και του Σπανού, χωρίς να την καταλάβει κανείς καθώς ήταν μεταμφιεσμένη με αυτά που της είχε προμηθεύσει νωρίτερα ο Δημοσθένης. Λίγο αργότερα η Αμαλία φτάνει στη φυλακή θέλοντας να μιλήσει στη θεία της. Καθώς μπαίνει μέσα στο κρατητήριο για να μιλήσει στη Βικτώρια, ανακαλύπτει πως έχει αποδράσει. Εντρομη αρχίζει να φωνάζει στον φρουρό: «Τρέξτε, το έχει σκάσει, δεν είναι στο κελί της» κι εκείνος ειδοποιεί για το τι έχει συμβεί.

Δείτε επίσης στον Παράδεισο των κυριών: Ο Ρένος κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Σίμο - «Σκάσε, δεν θέλω να σε ξαναδώ»

Αμέσως ενημερώνονται ο Σωτήρης και ο Μηλιώνης για την απόδραση της Βικτώριας και μένουν άναυδοι, ενώ ο Σωτήρης, έξαλλος, φωνάζει: «Πού είναι ο υπαστυνόμος Αθανασιάδης;». Στο μεταξύ, η Αμαλία βγαίνει από το αστυνομικό τμήμα ταραγμένη και ενημερώνει τον Ντίνο, που την περιμένει απέξω, για το τι έχει συμβεί. «Δεν θα το πιστέψεις. Η Βικτώρια το έσκασε», του λέει. Τα νέα φτάνουν και στον Χριστόφορο, οποίος υποπτεύεται ότι δεν το έκανε μόνη της. «Κάποιος τη βοήθησε να αποδράσει», λέει και κοιτάζει τον Σίμο, ο οποίος αμύνεται: «Μη με κοιτάτε, δεν έχω ιδέα», ισχυρίζεται.

Την ίδια ώρα, ο Σωτήρης γίνεται έξαλλος, όταν ο Δημοσθένης παριστάνει τον ανήξερο για την απόδραση της Βικτώριας και μάλιστα τον κατηγορεί: «Μήπως τη βοήθησες εσύ και τώρα μας παίζεις θέατρο για να μη σε καταλάβουν;», του λέει. Η απόδραση της Καρτεζίνη γίνεται πρώτη είδηση στις εφημερίδες, μάλιστα το διαβάζει η Δάφνη και ενημερώνει τους πάντες στο καφενείο, ενώ και στο σπίτι των Βασιλείου, τρώγοντας πρωινό, βλέπουν στην εφημερίδα τα νέα για τη Βικτώρια και το κλίμα γίνεται πιο βαρύ.

Ο παράδεισος των κυριών Αμαλία

Κι ενώ έχει αρχίσει ένα ανθρωποκυνηγητό για να την εντοπίσουν, ο Μπουραντάς έξαλλος κατηγορεί ευθέως τον Δημοσθένη: «Είμαι σίγουρος ότι εσύ τη βοήθησες να βγει από εκεί μέσα», του φωνάζει, αλλά ο Σωτήρης που έχει κάποιο σχέδιο, κόβει τον Χριστόφορο: «Σας παρακαλώ, κύριε Μπουραντά, δεν σας επιτρέπω να κατηγορείτε τον υπαστυνόμο», του λέει.

Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης βρίσκει μια δικαιολογία για να φύγει και ο Σωτήρης έχει την ευκαιρία που ζητούσε. Ετσι, αμέσως μόλις φεύγει ο Δημοσθένης, παίρνει τον Μηλιώνη και τον παρακολουθούν, ώσπου τον βλέπουν να παίρνει ένα τηλέφωνο. Ο Δημοσθένης μιλάει με τη Βικτώρια, η οποία έχει κάνει σκούρα καστανά μαλλιά και της λέει όσα έχουν συμβεί: «Χρειάζεσαι κάτι να σου φέρω;», τη ρωτάει κι εκείνη του ζητάει: «Ναι, θέλω να μου φέρεις ρούχα να αλλάξω».

Παράδεισος των κυριών - Ο Σίμος χτυπάει την Αμαλία

Το συμβόλαιο για την πώληση υπογράφεται και ο Ντίνος λέει στα ίσα στον Σίμο: «Πιστεύω πως εσύ έκαψες το Ολύμπια». Ο Σίμος περνάει στην αντεπίθεση και τον κατηγορεί: «Ξέρω γιατί τα λες όλα αυτά, επειδή θέλεις ακόμη την Αμαλία και πλέον είναι μόνο δική μου». Μετά από αυτό τα αίματα ανάβουν και ο Ντίνος του δίνει μια μπουνιά. Αμέσως ο Βύρωνας μπαίνει στη μέση, αλλά με το ζόρι τούς χωρίζει και έπειτα επιπλήττει στον Ντίνο για τη συμπεριφορά του.

Την ίδια ώρα, η Αμαλία και η Μιράντα μαθαίνουν ότι ο Σίμος απειλούσε τον Χρήστο και τη Στέλλα με όπλο και σοκάρονται, αλλά φεύγουν χωρίς να αφήσουν τον Χρήστο να πει περισσότερα για τον Σίμο. Πηγαίνοντας στον «Παράδεισο» η Αμαλία μαθαίνει από τον Σίμο γι’ αυτά που τον κατηγορεί ο Ντίνος και έπειτα τον ρωτάει για το όπλο. Ο Σίμος παραδέχεται το λάθος του και προσπαθεί να της εξηγήσει ότι τον πνίγει το δίκιο του, αλλά η Αμαλία του λέει απλά: «Θα σε βοηθήσω να μαζέψουμε το γραφείο σου και να φύγουμε».

Δείτε επίσης: Παράδεισος των κυριών - Μέγκι Σούλι: «Η Στέλλα έχει ψυχρό αίμα»

Παράλληλα, ο Ντίνος ανακοινώνει σε όλους το νέο της αγοράς και ο Σίμος τούς αποχαιρετά. Στο μεταξύ, η Μιράντα προσέχει το σημάδι της Αμαλίας στο μάγουλο και τη ρωτάει γι’ αυτό, αλλά η Αμαλία της λέει ψέματα ότι χτύπησε.

Λίγο αργότερα η Αμαλία αποφασίζει να επισκεφθεί τη θεία της να τη ρωτήσει για τον Σίμο. Εξω από το σπίτι βρίσκει τη Μιράντα που την έφερε ο Ντίνος. Η Μιράντα της λέει: «Δεν πειράζει, πήγαινε, θα σε περιμένω να γυρίσεις» και απευθυνόμενος στον Ντίνο: «Ντίνο, μήπως θα μπορούσες να την πας εσύ;». Εκείνος το κάνει, αλλά μόλις φτάνουν έξω από το τμήμα παρατηρεί καλύτερα το σημάδι της Αμαλίας: «Τι είναι αυτό; Πώς το έπαθες;», τη ρωτάει και βλέποντάς τη να διστάζει να του απαντήσει, τη ρωτάει ευθέως: «Πες μου, αυτός ο αλήτης ο Σίμος σου το έκανε;» και έξαλλος της δηλώνει: «Πρέπει να φύγεις επειγόντως από κοντά του».

Από την Μαρία Μεταξητινού/TV24