Ο παράδεισος των κύριων: Ο Ρένος κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Σίμο - «Σκάσε, δεν θέλω να σε ξαναδώ»

Του λέει πρώτη φορά πως τον αγαπάει και πως είναι ερωτευμένος μαζί του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο παράδεισος των κύριων: Ο Ρένος κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Σίμο - «Σκάσε, δεν θέλω να σε ξαναδώ»

Ο Σίμος κινδυνεύει να μπει φυλακή εξαιτίας του Χρήστου κι αυτή τη φορά ο Σίμος φτάνει στα όριά του και πηγαίνει να σκοτώσει τον θετό του πατέρα. Στα επόμενα επεισόδια οι εξελίξεις της σειράς Ο παράδεισος των κυριών, αναμένονται άκρως καταιγιστικές.

Η σκηνή συνάντησης Βικτώριας Ιωσήφ στον Παράδεισο των κυριών

Η Βικτώρια λέει στον Σίμο πως ο Ντίνος τον υπέδειξε για ένοχο για τον εμπρησμό του «Ολύμπια». Λίγο αργότερα ο Σίμος μαθαίνει ότι ο Νοτόπουλος ξέρει πού βρίσκεται ο Πάρης με τη Γεωργία και πηγαίνει να τον βρει φορώντας κουκούλα και με την απειλή όπλου τον βάζει να πάρει τηλέφωνο και να πει στην αστυνομία πού βρίσκεται ο Πάρης και η Γεωργία.

Την ίδια στιγμή, ο Λεβί επισκέπτεται τη Βικτώρια στη φυλακή και τη ρωτάει: «Ο Σίμος είναι γιος μας;». Η Βικτώρια το αρνείται κατηγορηματικά: «Ο Πολύζος σου το είπε αυτό; Λέει ψέματα, θέλει να βλάψει το παιδί επειδή πήρε το μέρος της μητέρας του», υποστηρίζει. Ο Ιωσήφ φεύγει χωρίς να έχει πειστεί απολύτως.

Ο παράδεισος των κύριων ALPHA

Λίγο αργότερα πηγαίνει στον Χρήστο, ο οποίος του αποκαλύπτει: «Η Βικτώρια είναι αυτή που σε κατέδωσε στους Γερμανούς». Εκείνος, άναυδος, δεν μπορεί να το πιστέψει. Ο Χρήστος του λέει, επίσης, όλη την ιστορία για το πώς έκλεισε το ορφανοτροφείο και υιοθέτησε ο ίδιος τον Σίμο.

Διαβάστε εδώ πρώτοι τα νέα επεισόδια που θα προβληθούν την Μ. Εβδομάδα!

Στο μεταξύ, ο Σωτήρης καλεί τον Σίμο για να έρθει από το τμήμα, χωρίς να του πει ότι το όπλο που βρέθηκε είναι γραμμένο στο όνομά του. Μόλις πηγαίνει και το μαθαίνει, πέφτει από τα σύννεφα. Επειτα ζητάει τον λόγο από το Ρένο, αλλά αυτός δεν ξέρει τίποτα. Μάλιστα ο Ρένος του κάνει ερωτική εξομολόγηση, αλλά ο Σίμος γίνεται έξαλλος: «Σκάσε, δεν θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου», του φωνάζει.

Αμέσως μετά πηγαίνει από το κελί της Βικτώριας και ζητάει να μάθει πού βρήκε το όπλο και εκείνη του αποκαλύπτει: «Το πήρα από τον Χρήστο». Ο Σίμος τρελαίνεται όταν το ακούει και την κατηγορεί: «Γιατί δεν με άκουσες και πήγες και εμπιστεύτηκες αυτόν τον άνθρωπο;», της λέει και φεύγει. Λίγο αργότερα ο Σίμος εισβάλλει έξαλλος στο σπίτι του Χρήστου απειλώντας τον με ένα όπλο: «Θα σε σκοτώσω. Μου έχεις καταστρέψει τη ζωή», είναι τα λόγια του.

Από το TiVi Σήριαλ