Ο παράδεισος των κύριων: Τραγικές ώρες για τον Ντίνο - «Ο μόνος τρόπος για να γλιτώσεις την θανατική ποινή είναι να…»

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο παράδεισος των κύριων: Τραγικές ώρες για τον Ντίνο - «Ο μόνος τρόπος για να γλιτώσεις την θανατική ποινή είναι να…»

Τα επεισόδια της Μ. Εβδομάδας στην σειρά, Ο παράδεισος των κυριών: Το «Ολύμπια» καταστρέφεται αλλά αυτή τη φορά ο Ντίνος πηγαίνει στην αστυνομία και καταγγέλλει τον Σίμο. Την ίδια ώρα, η Αμαλία αποφασίζει να ακολουθήσει τον Σίμο στο εξωτερικό και ζητά από τη Μιράντα να πάει μαζί της.

Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Ο παράδεισος των κυριών

Μ. Δευτέρα Επεισόδιο 138

Ο Σωτήρης και ο Μηλιώνης βλέπουν τον Σίμο από μακριά που πληρώνει τους δύο άντρες και αποφασίζουν ο ένας να ακολουθήσει τον Σίμο και ο άλλος τους άντρες. Την ίδια στιγμή, ο Ντίνος ζητάει επίμονα από τον πατέρα του: «Θέλω να κατέβεις στην Αθήνα ώστε να τα συζητήσουμε όλα από κοντά», του λέει και τον πείθει.

Στο μεταξύ, ο Σωτήρης φτάνει στο αστυνομικό τμήμα και βρίσκει τον Ρένο στο γραφείο του, όπου καταθέτει: «Πίσω απ’ όλα κρύβεται η Καρτεζίνη» και ο Σωτήρης του ζητάει να του πει πού είναι το όπλο. «Αυτό θα σου το πω αφού μιλήσω πρώτα με τον δικηγόρο μου», λέει ο Ρένος, κάνοντας έξαλλο τον Δημοσθένη. Την ίδια στιγμή, ο Σίμος ενημερώνει τη Βικτώρια: «Ο Ρένος μού είπε ψέματα για το όπλο» και εκείνη τον πιέζει: «Πρέπει να κάνεις ό,τι μπορείς για να μάθεις». Λίγο αργότερα ο Δημοσθένης σπεύδει να ενημερώσει τη Βικτώρια για την κατάθεση του Ρένου και ο Σίμος μαθαίνει από τον Ρένο τι έκανε και πιάνονται στα χέρια, ενώ η Βικτώρια αμέσως μετά τον προστάζει: «Κανόνισε να βγάλεις τον Ρένο από τη μέση».

Η Δωροθέα εξομολογείται στον Μάρκο όλα τα άσχημα που πέρασε με τον Χρήστο και τα ξαναβρίσκουν, ενώ η Μιράντα έρχεται σε δύσκολη θέση καθώς ο πατέρας της την κατηγορεί ότι τα έφταιξε με τον Χριστόφορο: «Τα έμαθα όλα από τον Χρήστο Πολύζο και ντρέπομαι. Το μόνο που θέλω από σένα είναι να μου φέρεις να γνωρίσω την εγγονή μου», της λέει. Η Μιράντα ενημερώνει τον Χριστόφορο για όλα κι εκείνος την παροτρύνει να αφήσει την Αμαλία να πάει. Η Σύρμω κάνει μια κουβέντα με τον Θωμά και του λέει: «Τα παιδιά μου δεν μου είπαν κάτι κακό όταν πίστευαν ότι κάτι τρέχει με μας» και ο Θωμάς τότε τη ρωτάει: «Τότε μήπως το πρόβλημα το έχεις μόνο εσύ;», η Σύρμω όμως αποφεύγει να απαντήσει.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Νέος φόνος σοκ - Συλλαμβάνουν Γεωργία & Πάρη και στέλνουν το μωρό στο ορφανοτροφείο

Ο Ντίνος λέει στον Βύρωνα ότι η Αμαλία αποφάσισε να φύγει με τον Σίμο στο εξωτερικό, ενώ ο Χρήστος επικοινωνεί με τη Ματούλα, η οποία του εξομολογείται ότι η Στέλλα είναι φόνισσα, δίνοντας χαρά στον Χρήστο προς έκπληξή της. Στο μεταξύ, η Αμαλία εξομολογείται στην Πολυξένη: «Αποφάσισα να φύγω με τον Σίμο. Είναι ο μόνος τρόπος να μείνω μακριά από τον Ντίνο». Επειτα πηγαίνει και βρίσκει τη Μιράντα και την καλεί να έρθει μαζί τους στο εξωτερικό.

Η Μιράντα κομπιάζει, αλλά η Αμαλία της ζητάει να το σκεφτεί, ενώ το βράδυ η Αμαλία ανακοινώνει στον Σίμο ότι δέχεται την πρότασή του να φύγουν. Στο μεταξύ, ο πατέρας του Ντίνου έρχεται και ο Ντίνος του ζητάει: «Σε παρακαλώ, θέλω να δώσεις άλλη μία ευκαιρία στη μητέρα μου». Την ίδια ώρα, η Ζαχαρούλα βλέποντας τον Θωμά να ξεροσταλιάζει για τη μάνα της, πιάνει τη Σύρμω και της λέει: «Μάνα, εμείς θα τραβήξουμε τον δικό μας δρόμο, εσύ όμως πρέπει να σκεφτείς τη ζωή σου».

Ο Χριστόφορος επισκέπτεται τον Χρήστο στο σπίτι του για να του ζητήσει τον λόγο γι’ αυτά που είπε στον Δονάτο και αυτός σπεύδει να κρύψει τη Ματούλα. Ωστόσο, η Ματούλα κάνει θόρυβο και ο Χριστόφορος μπαίνει πιο μέσα στο σπίτι, όπου τη βλέπει πεσμένη κάτω: «Τι γίνεται εδώ; Απαιτώ εξηγήσεις», φωνάζει στον Χρήστο. Την ίδια στιγμή, δύο άντρες που πλήρωσε ο Σίμος μπαίνουν στο «Ολύμπια» με κουκούλες και λοστούς.

Ο παράδεισος των κύριων

M. Τρίτη 29/4 Επεισόδιο 139

Ο Γιωργαρής είναι ο πρώτος που αντιλαμβάνεται τη φωτιά, αλλά κανείς δεν του δίνει σημασία: «Κάποιοι έχουν βάλει φωτιά και ψήνουν» ,του λένε… Η φωτιά που έχει ξεσπάσει στο «Ολύμπια» φέρνει τεράστια ταραχή σε όλους εκτός από τον Σίμο που είναι ψύχραιμος, ενώ η Δάφνη βλέπει δύο κουκουλοφόρους να βγαίνουν από μέσα και δίνει την περιγραφή τους στην αστυνομία. Ο Ντίνος είναι έτοιμος να καταρρεύσει, καθώς καταστρέφεται οικονομικά για άλλη μια φορά.

Την ίδια στιγμή, ο Σαρηγιάννης προσπαθεί να πείσει τον Ρένο: «Ο μόνος τρόπος για να γλιτώσεις τη θανατική ποινή, είναι να δώσεις στην αστυνομία τον Σίμο», τον παροτρύνει. Ομως την ίδια ώρα, ο Ντίνος πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και ισχυρίζεται πως ξέρει ποιος είναι αυτός που έβαλε τη φωτιά στο «Ολύμπια»: «Ο Σίμος Πολύζος έβαλε να κάψουν το “Ολύμπια”, όπως είχε κάνει και με τον “Παράδεισο”», ισχυρίζεται (δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ).

Μ. Τετάρτη 1/5 Επεισόδιο 140

Ο Ντίνος αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο «Ολύμπια». Από την αστυνομία τού δίνουν μια λύση, την οποία δεν ξέρει αν μπορεί να την εφαρμόσει προς το παρόν. Ο Σίμος, από την άλλη, βρίσκει την αντίδραση του Ντίνου περίεργη κι αυτό του δημιουργεί τρομερό εκνευρισμό… Ολα αυτά που συμβαίνουν έχουν επηρεάσει πολύ και την Αμαλία, η οποία έχει αρχίσει να έχει αμφιβολίες για τον Σίμο… Ο Ρένος υποδεικνύει πού είναι το όπλο των φόνων και η αντίστροφη μέτρηση για την καταδίκη της Βικτώριας έχει αρχίσει…