Ο παράδεισος των κυριών: Νέος φόνος σοκ - Συλλαμβάνουν Γεωργία & Πάρη και στέλνουν το μωρό στο ορφανοτροφείο

Καθηλωτικό αποκλειστικό ρεπορτάζ

Ο παράδεισος των κυριών: Νέος φόνος σοκ - Συλλαμβάνουν Γεωργία & Πάρη και στέλνουν το μωρό στο ορφανοτροφείο

Ενα λάθος και μια δολοφονία είναι ικανά για να ανακαλύψουν την κρυψώνα του Πάρη και της Γεωργίας. Τους συλλαμβάνουν και τους παίρνουν το παιδί, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Ο Παράδεισος των κυριών.

Από την Μαρία Μεταξητινού/TV24

Ο Γιωργαρής λέει μπροστά στον Σίμο για τον Νοτόπουλο πως ξέρει πού είναι ο Πάρης. Αμέσως μετά ο Σίμος πηγαίνει και λέει στη Μιράντα: «Ειδοποίησε τον Χριστόφορο. Ο Νοτόπουλος ξέρει πού βρίσκεται ο Πάρης με τη Γεωργία και το μωρό». Στο μεταξύ, ο Μεμάς πηγαίνει στον Νοτόπουλο, ο οποίος του υπόσχεται: «Δεν πρόκειται να μιλήσω στην αστυνομία». Παράλληλα, ο Μεμάς μιλάει με τον Πάρη στο τηλέφωνο και του εξηγεί τι έχει συμβεί: «Μην ανησυχείς όμως, ο Νοτόπουλος είναι σπαθί και δεν πρόκειται να πει τίποτα», ενώ με τη σειρά του ο Πάρης ενημερώνει τη Γεωργία: «Για να είμαστε ασφαλείς, καλό θα ήταν να μεταφερθούμε σε άλλο σπίτι».

Οντως, ο Νοτόπουλος λέει στον Δημοσθένη ότι δεν ξέρει πού είναι ο Πάρης, αλλά λίγο αργότερα ο Σίμος, φορώντας κουκούλα και με την απειλή όπλου, τον βάζει να πάρει τηλέφωνο στην αστυνομία. «Αν δεν θέλεις να σε σκοτώσω, πάρε και πες στους πού είναι», τον απειλεί κι όταν ο Νοτόπουλος το κάνει, εκείνος τραβάει τη σκανδάλη...

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Μαρτυρικές στιγμές για την Ματούλα - Τα βασανιστήρια που θα υποστεί από την κόρη της

Η σύλληψη Πάρη - Γεωργίας στον Παράδεισο των κυριών

Ο παράδεισος των κυριών Γεωργία Πάρης

Την ίδια στιγμή, ο Χριστόφορος λέει στη Μιράντα: «Ο δικηγόρος μου με ενημέρωσε πως έμαθαν πού μπορούμε να βρούμε τον Πάρη και τη Γεωργία». Ο Στέφανος τον ακούει και ενημερώνει τον Μάρκο, ο οποίος αφού ειδοποιεί την Ολγα, στέλνει τον Στέφανο να βρει τον Μεμά και μέσω του Νοτόπουλου να προειδοποιήσουν τη Γεωργία με τον Πάρη.

Ο Στέφανος τρέχει στον Μεμά κι εκείνος αμέσως παίρνει τηλέφωνο. Ομως μαθαίνει από την γυναίκα του: «Ο άντρας μου είναι εξαφανισμένος, σε παρακαλώ δες στην οικοδομή μήπως έπαθε τίποτα». Ο Μεμάς και ο Στέφανος πηγαίνουν να ψάξουν, ενώ όλοι ψάχνουν τρόπο να ειδοποιήσουν το ζευγάρι. Ομως δεν προλαβαίνουν και ο Πάρης με τη Γεωργία συλλαμβάνονται, ενώ τους παίρνουν το παιδί.

Ο Μάρκος και η Πιπίτσα φεύγουν έξαλλοι από το σπίτι των Βασιλείου και πηγαίνουν στο σπίτι του Χριστόφορου, όπου ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες. Μόλις φύγουν, η Μιράντα μοιράζεται τους προβληματισμούς της γι’ αυτό που έκανε ο Χριστόφορος: «Νομίζω ότι είναι πολύ σκληρό αυτό που έγινε με τη Γεωργία. Πώς μπορείς να στερήσεις από μια μάνα το παιδί της;», του επισημαίνει. Στο μεταξύ, ο Μεμάς και ο Στέφανος βρίσκουν τον Νοτόπουλο νεκρό και ενημερώνουν τους υπόλοιπους και την αστυνομία, ενώ η Πιπίτσα με την Ολγα μιλάνε γεμάτες αγωνία στο τηλέφωνο: «Ο,τι μάθουμε να ειδοποιήσουμε η μια την άλλη», συμφωνούν.

Δείτε επίσης: «Δεν θέλω να σε χάσω τώρα που σε βρήκα» - Αμαλία, Σίμος και Μιράντα φεύγουν στο εξωτερικό

Ο Μάρκος κοιμάται στο σπίτι του Στέφανου για να μάθει αμέσως τα νέα σε περίπτωση που τους τηλεφωνήσει κάποιος και ο Αποστόλης στο σπίτι της Ολγας για να της συμπαρασταθεί. Την επομένη, οι αστυνόμοι πηγαίνουν στο σπίτι της Ολγας και τους ενημερώνουν για τον θάνατο του Νοτόπουλου: «Πιστεύω ότι τον σκότωσε ο Μπουραντάς», τους λέει ο Αποστόλης και αμέσως πηγαίνουν στο σπίτι του Χριστόφορου: «Πού βρισκόσασταν την ώρα του φόνου;», τον ρωτάνε. Στο μεταξύ, η Γεωργία αφήνεται ελεύθερη αλλά χωρίς το παιδί της, το οποίο το έχουν δώσει σε ορφανοτροφείο. Η Γεωργία ρωτάει: «Πού θα δώσετε το παιδί μου;», αλλά δεν της λένε σε ποιο ορφανοτροφείο το πηγαίνουν. Αμέσως μετά πηγαίνει στους γονείς της και κλαίει για το μωρό της.

Ο Πάρης κρατείται, επειδή βρισκόταν σε αναστολή: «Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, αλλά θα κάνω τα πάντα για να σε βγάλω», του λέει ο δικηγόρος του, οποίος συμβουλεύει και τους γονείς του: «Θα ισχυριστούμε ότι πήγε απλά επίσκεψη, αλλά πρέπει να απομακρύνετε τα πράγματά του από εκεί», τους τονίζει.

Η Ολγα μένει λίγο μόνη της με τον Πάρη και τον ενημερώνει για τον θάνατο του Νοτόπουλου, ενώ ο Πάρης της ζητά: «Να κάνεις ό,τι μπορείς για να πάρει πίσω η Γεωργία το παιδί της».

Την ίδια ώρα, ο Μάρκος δεν μπορεί να εντοπίσει το παιδί σε κάποιο ίδρυμα και η Γεωργία τσακώνεται άσχημα με τη μάνα της κατηγορώντας την ότι αυτή φταίει που έμπλεξε με τους Μπουραντάδες και φεύγει από το σπίτι. Στη συνέχεια πηγαίνει στο σπίτι του Μπουραντά και απαιτεί: «Να αποσύρεις τη μήνυση», αλλά όταν βλέπει ότι δεν μπορεί να του αλλάξει γνώμη, πηγαίνει στον «Παράδεισο» να παρακαλέσει τη Μιράντα να τη βοηθήσει: «Θα σε βοηθήσω, αλλά με μία προϋπόθεση, να χωρίσεις με τον Πάρη», της λέει. Την ίδια στιγμή, ο Μεμάς επισκέπτεται τον Πάρη στο κελί του και τον συμβουλεύει να ζητήσει διαζύγιο από τη Γεωργία και ο Πάρης, μην έχοντας άλλη διέξοδο, το κάνει.