Παράδεισος των Κυριών: «Δεν θέλω να σε χάσω τώρα που σε βρήκα» - Αμαλία, Σίμος και Μιράντα φεύγουν στο εξωτερικό

Σούπερ αποκλειστικό!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Παράδεισος των Κυριών: «Δεν θέλω να σε χάσω τώρα που σε βρήκα» - Αμαλία, Σίμος και Μιράντα φεύγουν στο εξωτερικό

Το αδιέξοδο που βρίσκεται η σχέση της Αμαλίας με τον Ντίνο είναι μεγάλο, όπως και οι τύψεις που έχει για τη Μιράντα. Έτσι αποφασίζει να πνίξει τα συναισθήματά της και να φύγει μακριά από τον Ντίνο, αλλά όχι μόνη… Τι θα συμβεί στον Παράδεισο των Κυριών του ALPHA; Σας έχουμε το ρεπορτάζ!

Η Αμαλία σκέφτεται να δεχτεί την πρόταση του Σίμου να φύγουν στο εξωτερικό. Μάλιστα την απόφασή της αυτή τη μαθαίνει ο Ντίνος, ο οποίος το συζητάει με τον Βύρωνα: «Βύρωνα, θα τη χάσω για πάντα. Η Αμαλία θα φύγει και δεν θα την ξαναδώ», του λέει και ο Βύρωνας του απαντάει: «Ισως είναι καλύτερα. Σου το είχα πει ότι είναι λάθος όλο αυτό, δεν με άκουσες». Την ίδια στιγμή και η Αμαλία εξομολογείται στην Πολυξένη τον πόνο της: «Δεν γίνεται να συνεχιστεί άλλο αυτό. Οσο κι αν δεν το θέλω, αποφάσισα να φύγω με τον Σίμο. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να μείνω μακριά από τον Ντίνο», της ομολογεί και η Πολυξένη συμφωνεί. Μετά από αυτή τη συζήτηση η Αμαλία πηγαίνει και βρίσκει τη Μιράντα και την καλεί να έρθει μαζί τους στο εξωτερικό.

«Δεν θέλω να σε χάσω τώρα που σε βρήκα. Θέλω να έρθεις κι εσύ μαζί μας, να ζήσουμε μαζί. Αυτό δεν θέλαμε και οι δυο μας πάντα;», της λέει. Από την άλλη όμως, η Μιράντα δεν δείχνει να ενθουσιάζεται και κομπιάζει, αλλά η Αμαλία επιμένει: «Σε παρακαλώ, θέλω να το σκεφτείς», την ικετεύει. Το βράδυ η Αμαλία ανακοινώνει στον Σίμο ότι δέχεται την πρότασή του να φύγουν και την ίδια στιγμή και η Μιράντα ενημερώνει τον Χριστόφορο: «Ο Σίμος και η Αμαλία ετοιμάζονται να φύγουν, πάνε να ζήσουν στο εξωτερικό και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τους ακολουθήσω», του λέει. Ο Χριστόφορος το ακούει σοβαρά και της λέει: «Αν συμβεί αυτό, τότε μάλλον θα έρθω κι εγώ μαζί σας. Ετσι κι αλλιώς δεν έχω τίποτα να με κρατάει πίσω».

Στο μεταξύ, ο Σίμος έχει βάλει να κάψουν το «Ολύμπια» και ο Ντίνος τον υποψιάζεται και μάλιστα τον καταγγέλλει στην αστυνομία. Την ίδια στιγμή, ο Σίμος λέει τους προβληματισμούς του για τη συμπεριφορά του Ντίνου στην Αμαλία και αυτή τον προτρέπει: «Σίμο, δεν πάει άλλο. Πούλησε το μαγαζί στον Ντίνο να τελειώνουμε και πάμε να φύγουμε». Ωστόσο η Αμαλία αρχίζει να τον υποψιάζεται και μάλιστα εκφράζει τις υποψίες που της έχουν δημιουργηθεί για τον Σίμο, λόγω της συμπεριφοράς του και των κατηγοριών του Ντίνου στην Πολυξένη, η οποία για άλλη μια φορά τη συμβουλεύει: «Εγώ λέω να τα αφήσεις όλα πίσω σου και να φύγεις με τον άντρα σου».

Παράδεισος των Κυριών: Ο Χριστόφορος ανακαλύπτει τη Ματούλα στο σπίτι του Χρήστου

Παράδεισος των Κυριών συνέχεια της σειράς

Δείτε επίσης: Παράδεισος των κυριών - Μέγκι Σούλι: «Η Στέλλα έχει ψυχρό αίμα»

Η Μιράντα έρχεται σε δύσκολη θέση καθώς ο πατέρας της την κατηγορεί ότι τα έφταιξε με τον Χριστόφορο. Μάλιστα ο Δονάτος της λέει ότι όλα αυτά τα έμαθε από τον Χρήστο και της ζητάει να γνωρίσει την εγγονή του, την Αμαλία. Στη συνέχεια η Μιράντα ενημερώνει τον Χριστόφορο και του λέει επίσης ότι έχει πολλούς ενδοιασμούς για να γνωρίσει στον Δονάτο την Αμαλία. Ομως, μετά από προτροπή του Χριστόφορου, την ενημερώνει.

Την ίδια ώρα, ο Χριστόφορος επισκέπτεται τον Χρήστο και τον ρωτάει για ποιο λόγο διέσυρε τον ίδιο και τη Μιράντα στον πατέρα της, αλλά εκείνη τη στιγμή μπαίνει μέσα στο σπίτι η Στέλλα και ο Χριστόφορος μένει με το στόμα ανοιχτό. Μάλιστα, υποψιάζεται πως μέσα κρύβουν τη Ματούλα από κάποιους θορύβους που ακούει και προσπαθεί να μπει στο μέσα μέρος του σπιτιού. Βέβαια, ο Χρήστος προσπαθεί να τον εμποδίσει, αλλά δεν τα καταφέρνει και ο Χριστόφορος βρίσκει τη Ματούλα πεσμένη στο πάτωμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο παράδεισος των κύριων: Τραγικές ώρες για τον Ντίνο - «Ο μόνος τρόπος για να γλιτώσεις την θανατική ποινή είναι να…»

Ο παράδεισος των κυριών (25/4): «Ο γιος σου είναι ζωντανός και ξέρω ποιος είναι» - Το τηλεφώνημα στον πραγματικό πατέρα του Σίμου

Ο παράδεισος των κυριών (22/4): «Κινδυνεύω να καταδικαστώ με θανατική ποινή» - Λέει ψέματα στον άντρα της για να δει τον εραστή της

Ο Παράδεισος των Κυριών (19/4): «Αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί» - Εκείνοι φεύγουν στα κρυφά και οι άλλοι συγκατοικούν

Ο παράδεισος των κυριών: Ο Ντίνος καταγγέλλει τον Σίμο - «Ο Πολύζος το έκανε!»

Ο παράδεισος των κυριών (18/4): «Με αυτό το φιλί δεν σημαίνει ότι άλλαξε κάτι για μας» - Χωρίζουν οριστικά και αμετάκλητα

Ο παράδεισος των κυριων: Μαρτυρικές στιγμές για την Ματούλα - Τα βασανιστήρια που θα υποστεί από την κόρη της

Ο παράδεισος των κύριων: Στην φυλακή η Αμαλία εξαιτίας του Ντίνου - «Βρες μου έναν καλό δικηγόρο»