Συγκλονίζει παίκτρια του Power of love με την ανάρτηση για τον καρκίνο - «Δεν με φοβίζει ο θάνατος»!

Η εξομολόγηση που σοκάρει...

Συγκλονίζει παίκτρια του Power of love με την ανάρτηση που έκανε για τον καρκίνο. «Δεν με φοβίζει ο θάνατος», έγραψε μεταξύ άλλων.

Η ίδια, μίλησε για την πιο δύσκολη στιγμή που πέρασε στη ζωή της. Αφού ένα αγαπημένο της πρόσωπο έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη που έδωσε.

Expand player

Την γνωρίσαμε μέσα από το παιχνίδι αγάπης, ωστόσο δεν είχε μιλήσει ποτέ για τον καρκίνο που είχε "χτυπήσει" την οικογένεια της.

Έγκυος παίκτρια του Power of Love; Η απάντησή της που αφήνει ερωτηματικά!

Ο λόγος για την Εύα Καλτσή, η οποία φορώντας ένα μπλουζάκι που γράφει «γ@μ@στ@ τον καρκίνο», έγραψε στην λεζάντα της:

«Σας φαίνεται περίεργο που ανεβάζω τέτοια φωτογραφία ε; Λοιπόν σήμερα είναι η μέρα του πατέρα μας…Σαν σήμερα παρέδωσε τα όπλα του απέναντι στην μάχη με την γαμημένη αυτήν αρρώστια τον ΚΑΡΚΙΝΟ που έχει πάρει τόσες ψυχές μικρές κ μεγάλες… Απλώνεται σαν πέπλο… τροφή του η κακή ψυχολογία… όπως λέει κ η μάνα μου είναι τζόκερ αυτήν η αρρώστια … Μετά τον χαμό του με φοβίζει μόνο ο ΘΕΟΣ …Ούτε ο θάνατος ούτε τίποτα γιατί τον βίωσα στο πετσί… Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να βλέπεις το αίμα σου να πεθαίνει κ να μην μπορείς να κανείς τίποτα… Δεν υπάρχει χειρότερο για ένα παιδί να χάνει έναν από τους δυο γονείς ή κ τους δυο…γκρεμίζεται το μέσα του… η ζωή του όλη…χάνει την γη κάτω από τα πόδια κ μέσα από αυτό μετά βγαίνει πιο δυνατό (οποία ηλικία κ να είναι )…Προσωπικά το βίωσα τοσο άσχημα που πραγματικά ούτε τον καρκίνο φοβάμαι …Εύχομαι φυσικά να μην μου τύχει αλλά αν συμβεί ποτέ ένα θα του πω ήρθε η ώρα σου να πονέσεις κ έτσι θέλω κ ελπίζω σε όσους τυχαίνει να το αντιμετωπίζουν γιατί παίζει μεγάλο ρόλο δυστυχώς η ψυχολογία…Εύχομαι σε όσους έχουν αυτήν την βρωμιαρα αρρώστια πάνω τους καλό κουράγιο δύναμη κ να μην το βάλουν ποτέ κάτω …Εύχομαι σε ανθρώπους που χάσανε οικείο τους πρόσωπο να παίρνουν δύναμη από εκεί ψηλά όσο κ να πονάει …. ( αυτοί με καταλαβαίνουν) ….Κ τέλος εύχομαι σε όλους αυτούς κ υποκλίνομαι φυσικά που πάλεψαν κ τον νίκησαν να είναι γέροι δυνατοί κ να μας διδάσκουν κάθε μέρα το μεγαλείο της ψυχής τους ώστε να τα βλέπουμε εμείς που έχουμε την πολυτέλεια της υγείας σε σχέση με αυτούς κ άλλους παθόντες…Ήρωες όσοι πάλεψαν κ όσοι παλεύουν ….».

Power of love: Τρομερή αλλαγή για πρώην παίκτρια! Δεν φαντάζεστε πως έγινε!

Τρομερή αλλαγή για πρώην παίκτρια του Power of Love! Δεν φαντάζεστε πως έγινε, είναι τελείως διαφορετική!

Την γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ και η ίδια γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα και αγάπη από το πιστό κοινό της!

Ο λόγος για την μελαχρινή Ρένια Τσακίρη, η οποία ήταν η μόνη που δημιούργησε σχέση μέσα στο ριάλιτι και έφτασαν μαζί μέχρι τον τελικό!

Μάλιστα, Η Ρένια και ο Παύλος Τερζόπουλος είναι ακόμη μαζί και μετά το τέλος του παιχνιδιού, αν και για ένα μικρό διάστημα είχα χωρίσει, το ζευγάρι όμως δεν άντεξε και είναι πάλι μαζί!

Η Ρένια Τσακίρη όμως αποφάσισε να κάνει μια ραγδαία αλλαγή επάνω της και συγκεκριμένα, έβαψε τα μαλλιά της ξανθά και είναι πραγματικά αγνώριστη!

Την ανακοίνωση της αλλαγής έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Power of Love: Απίστευτη αλλαγή για τον Bill Σαντριά! Δε θα το πιστεύετε!

Απίστευτη αλλαγή για τον Bill Σαντριά, που έγινε γνωστός μέσα από το Power of Love! Δε θα το πιστεύετε!

Ο Βασίλης Σαντριάς αγαπήθηκε από το κοινό μέσω της συμμετοχής του στο ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ!

Οι σχέσεις που αποφάσισε να κάνει με τις κοπέλες που γνώρισε μέσα στο σπίτι της αγάπης δεν του πήγαν και πολύ καλά, όμως βρήκε τον έρωτα έξω από το σπίτι και είναι πολύ ευτυχισμένος!

Ο ίδιος είναι πολύ ενεργός στα social media και μοιράζεται συνεχώς στιγμές από την προσωπική του ζωή και την καθημερινότητά του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Έτσι αποφάσισε να μοιραστεί και μια αλλαγή που θέλησε να κάνει στην εμφάνιση του.

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες ο Βασίλης έβαψε τα μαλλιά του ξανθά και μας άφησε άναυδους.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Χωρισμός έκπληξη στην ελληνική showbiz! Τα βρήκαν αλλά... τον έστειλε ξανά!

Χωρισμός έκπληξη μόλις έσκασε στην ελληνική showbiz αφού εκεί που τα βρήκαν... τον έστειλε ξανά η μελαχρινή κούκλα!

Οι δυο τους λίγο μετά την έναρξη της σχέσης τους, είχαν ανακοινώσει τον χωρισμό τους, ωστόσο λίγες ημέρες μετά επανασυνδέθηκαν και πήγαν μάλιστα μαζί στην Κέρκυρα.

Τελικά η Ζένια και ο Bill από το Power of Love χώρισαν οριστικά, κάτι που αποκάλυψε η ίδια η μελαχρινή καλλονή, μιλώντας πρόσφατα στην διαδικτυακή εκπομπή του Θοδωρή Ρακιτζή και της Έλενας Σωτηροπούλου, Gr Xpress.

Ευχάριστα νέα για παίκτη του Power of love! Κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση του...

«Στην Κέρκυρα ήταν να πάμε για πέντε ημέρες. Κάτσαμε δυο ημέρες. Σκοτωθήκαμε, χωρίσαμε και του είπα πως θέλω να σηκωθώ να φύγω. Υπήρχε τρίτο άτομο. Eίναι πρώτη φορά που μετανιώνω για την επιλογή που έχω κανει» είπε, μεταξύ άλλων, η Ζένια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Power of love: Η Ζένια Σολδάτου άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της!

Πρόβλημα υγείας για πρώην παίκτρια του Power of Love!

Διαβάστε περισσότερα θέματα news στο Youweekly.gr