Επιστροφή στο γυμναστήριο για γνωστή Ελληνίδα μετά την γέννηση του γιου της!

Ιδρώνει στην γυμναστική!

Επιστροφή στο γυμναστήριο έκανε γνωστή Ελληνίδα μετά την γέννηση του γιου της, πριν από μερικούς μήνες.

Έγινε μαμά για πρώτη φορά και η χαρά της δεν κρύβεται, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάει το σώμα της, το οποίο θέλει να είναι σε φόρμα.

Expand player

Συγκεκριμένα, η Φελίσια Λαπάτη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τι της είχε λείψει περισσότερο την περίοδο της εγκυμοσύνης της, μέσα από το γυμναστήριο.

«Ένα πράγμα μου έλειψε πιο πολύ από τον ύπνο... Η ψυχολογία μετά από μια καλή προπόνηση! Day 27 and check», έγραψε στην λεζάντα των φωτογραφιών της.

Φελίσια Λαπάτη: Έδειξε την κοιλίτσα της 12 μέρες μετά την γέννα! Έχασε τα κιλά;

Η Φελίσια Λαπάτη έδειξε την κοιλίτσα της 12 μέρες μετά την γέννα! Έχασε τα κιλά ή όχι; Πάντως παραμένει εντυπωσιακή...

Η ίδια, πριν δύο εβδομάδες περίπου έγινε για πρώτη φορά μανούλα και είναι στα καλύτερά της. Η Φελίσια Λαπάτη που γέννησε ένα πανέμορφο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Μιχάλη Αντιώτη περνά τώρα τις πρώτες μέρες μαζί του στο σπίτι!

Πριν λίγες ώρες, μάλιστα, χωρίς ίχνος κόμπλεξ, η Φελίσια Λαπάτη μοιράστηκε στα InstaStories της μια φωτογραφία της κοιλιάς της, μόλις 12 ημέρες μετά τον τοκετό! Όπως θα δείτε, έχει χάσει αρκετούς πόντους....

Λίγο αργότερα, η ίδια, έκανε μια τρυφερή ανάρτηση για τον γιο της: «Θυμάμαι την τεντωμένη μου κοιλιά κι εμένα να παραπονιέμαι πως δεν αντέχω άλλο. Ύστερα γέμιζα με άγχος και σκέψεις…δεν ήξερα πως θα μοιάζεις, πως θα ναι να σε πιάνω, να σε κρατάω, να σε ακούω(καλά αυτό τι το ήθελα δεν ξέρω). Κι όμως, όπως συμβαίνει σε όλους έτσι έγινε και με εμάς… Έφυγα με ένα βαλιτσάκι και γύρισα με το πλασματάκι μου… Ένα πλασματάκι τόσο δα, που αλλάζει κάθε μέρα, αλλά δεν πειράζει καθόλου, γιατί η μαμά φροντίζει να σε βγάζει 18373729193726 φωτογραφίες». Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αποκλειστικό: "Ήμουν 18 ώρες στο μαιευτήριο! Κάποια στιγμή έπεσαν οι παλμοί του παιδιού και..."

Πασίγνωστη Ελληνίδα της showbiz και πρώην παίκτρια του Survivor ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr