Αποκλειστικό: "Ήμουν 18 ώρες στο μαιευτήριο! Κάποια στιγμή έπεσαν οι παλμοί του παιδιού και..."

Στο φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά...

Αποκλειστικό:

Αποκλειστικές δηλώσεις παραχώρησε στο Youweekly.gr και αποκάλυψε για πρώτη φορά τις δυσκολίες κατά τον τοκετό! "Ήμουν 18 ώρες στο μαιευτήριο! Κάποια στιγμή έπεσαν οι παλμοί του παιδιού και..."

Για ποια πρόκειται; Διαβάστε παρακάτω...

Αποκλειστικό: 'Ήμουν 18 ώρες στο μαιευτήριο! Κάποια στιγμή έπεσαν οι παλμοί του παιδιού και...'

Μεγάλωσαν μαζί, λένε τα πάντα η μία στην άλλη και μέχρι σήμερα είναι κολλητές. Αν τις περνάτε για αδερφές όμως κάνετε μεγάλο λάθος και δεν είστε οι πρώτοι... Η Φελίσια Λαπάτη μάς συστήνει την κούκλα μαμά της Ευαγγελία Κρητικού, μιλάει για πρώτη φορά για την ξαφνική εγκυμοσύνη της, τη σχέση της και τον επικείμενο γάμο της με τον Μιχάλη Αντιώτη.

Πόσα κιλά έχεις πάρει στους 4,5 μήνες της εγκυμοσύνης;

Φ: Eίχα παχύνει και μετά έμεινα έγκυος, δεν ήμουν στα κιλά μου. Της εγκυμοσύνης είναι 4,5 κιλά.

Έχεις αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά σου;

Αποκλειστικό: 'Ήμουν 18 ώρες στο μαιευτήριο! Κάποια στιγμή έπεσαν οι παλμοί του παιδιού και...'

Φ: Ναι, αποφεύγω να βγαίνω γιατί δεν μπορώ τη βαβούρα. Προσέχω πολύ περισσότερο αν έχει καπνό στον χώρο που βρίσκομαι, δεν τρώω σαλάτες έξω ή ωμά κρέατα, δεν μπορώ την πολλή μουσική, κοιμάμαι και ξυπνάω νωρίς.

Σε αγχώνει η διαδικασία να γίνεις μάνα;

Φ: Φοβάμαι πολύ τη διαδικασία της γέννας. Μικρή έλεγα ότι θέλω να υιοθετήσω για να μην το περάσω αυτό, γιατί η μητέρα μου είχε πολύ δύσκολη γέννα.

Τι δυσκολία υπήρξε;

Ε: Ο γιατρός είχε πει πως ήταν ο πιο δύσκολος τοκετός που έχει γίνει ποτέ στο «Λητώ». Το παιδί είχε κολλήσει, είχε γυρίσει ο λαιμός του πάνω και δεν μπορούσε να βγει. Πήγα στο νοσοκομείο το Σάββατο στις 12 το βράδυ και γέννησα την άλλη μέρα στις 7 το απόγευμα. Ήμουν 18 ώρες εκεί. Κάποια στιγμή έπεσαν οι παλμοί του παιδιού και μας πρόλαβαν στο τσακ και τις δυο. Αν ήμασταν εκτός νοσοκομείου δεν θα ζούσε καμιά μας. Έπρεπε να γίνει καισαρική από την αρχή, αλλά ήθελα να δω το παιδί μου να βγαίνει, την έζησα τη στιγμή και ήταν μαγεία.

Τι φοβάσαι για εκείνη τη μέρα;

Αποκλειστικό: 'Ήμουν 18 ώρες στο μαιευτήριο! Κάποια στιγμή έπεσαν οι παλμοί του παιδιού και...'

Φ: Φοβάμαι τον πόνο που θα νιώσω, αν θα πάνε όλα καλά... Γενικά είμαι αγχώδης και φοβάμαι κατά 90% για πράγματα που δεν θα συμβούν. Νομίζω ότι αυτό το ξεπερνάς πλησιάζοντας σε εκείνη την ώρα.

Μένεις ξύπνια τα βράδια από το άγχος;

Φ: Ναι. Όταν αγχώνομαι ή όταν είμαι στενοχωρημένη τρώω πολύ και έχω αϋπνίες. Μπορεί να ξυπνήσω στη μέση της βραδιάς και να μην μπορώ να κοιμηθώ. Μου έχει τύχει για μήνες. Δυστυχώς δεν έχω βρει τρόπο να το αντιμετωπίσω.

Το μωρό τι φύλο είναι;

Φ: Πρώτα ο Θεός είναι αγοράκι, αλλά δεν ξέρω, κι εγώ μέχρι τον έβδομο ήμουν αγόρι.

Ε: Μου έλεγε ο γιατρός «ετοιμάζεις τα γαλάζια» και όταν γεννήθηκε «να σου ζήσει η κορούκλα» (γέλια).

Αποκλειστικό! Παίκτρια του Survivor έγκυος στον τρίτο μήνα!

Κοντεύει χρόνος από τη μέρα που αποχώρησε από το «Survivor», με τα ίχνη της έκτοτε να αγνοούνται, αυτός ο χρόνος όμως έμελλε να αλλάξει δια παντός τη ζωή της.

Oχι μόνο βρήκε ξανά τον έρωτα μετά τον Ηλία Βρεττό, αλλά περιμένει το πρώτο της παιδί και πατέρας είναι ο επιχειρηματίας στον χώρο των αλουμινίων, Μιχάλης Αντιώτης, πρώην της Νεσχάν Μουλαζίμ και της Ελένης Τσολάκη.

O λόγος φυσικά για την Φελίσια Λαπάτη!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, το μεταξύ τους ειδύλλιο κρατάει εδώ και περίπου 7 μήνες, και το ζευγάρι είναι full ερωτευμένο −απόδειξη η φουσκωμένη κοιλιά της πρώην «Μαχήτριας» που έχει αρχίσει να φαίνεται−, αφού τους δένει μεταξύ άλλων και η αγάπη τους για τα ταξίδια.

Δεν είναι τυχαίο πως την περασμένη Κυριακή, στα 28α γενέθλιά της, εκείνος ήταν ο άνθρωπος με τον οποίο θέλησε να γιορτάσει στο Yton. Ανάμεσα στις ευχές που δεχόταν, οι καλά γνωρίζοντες τής έλεγαν... «Με έναν πόνο», αν και αργεί ακόμα η μέρα, αφού είναι μόλις 3 μηνών έγκυος και μπαίνει στον 4ο.

Όπως αναφέρουν πηγές στο Υοuweekly.gr, το ζευγάρι σύντομα θα μάθει το φύλο του μωρού και μέσα στο επόμενο διάστημα θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, αρχικά με πολιτικό και στη συνέχεια με θρησκευτικό.

Με προφητική διάθεση

«Φυσικά και θέλω να κάνω οικογένεια, αλλά το καμπανάκι θα χτυπήσει όταν γνωρίσω τον άνθρωπο που θα τον κοιτάω και θα ήθελα να κάνω τα παιδιά του», δήλωνε στο Υοuweekly.gr η Φελίσια Λαπάτη τον περασμένο Απρίλιο και να που το σύμπαν άκουσε την επιθυμία της. Εκείνο το βράδυ της Κυριακής αυτόπτες μάρτυρες είχαν να λένε πως έλιωνε δίπλα στον αγαπημένο της, μεθυσμένη από έρωτα και όχι από ποτό, αφού η κατάστασή της δεν της επιτρέπει να πίνει. Εξ ου και έφυγαν σχετικά νωρίς από το νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης.