Πασίγνωστη παρουσιάστρια "ξέχασε" ότι η Ζωή Λάσκαρη δεν ζει και της έκανε πρόταση για show ζωντανά!

Αδιανόητη γκάφα!

Πασίγνωστη παρουσιάστρια "ξέχασε" ότι η Ζωή Λάσκαρη δεν ζει και τις έκανε πρόταση για show ζωντανά κάνοντας αδιανόητη γκάφα.

Η Μαρία Κορινθίου έκανε μια επική γκάφα και κάλεσε στα Καλλιστεία την Ζωή Λάσκαρη με το κοινό που υπήρχε στο θέατρο να μένει «κάγκελο».

Expand player

Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός ομορφιάς με τα ευτράπελα να είναι πολλά επι σκηνής, αλλά και εκτός σκηνής. Μάλιστα, δεν έλειψαν και τα λάθη από την παρουσιάστρια η οποία ήταν η Μαρία Κορινθίου.

Στο πρώτο μέρος η Μαρία Κορινθίου παρουσίασε τις κυρίες της κριτικής επιτροπής Μαίρη Βιδάλη, Ισαβέλλα Δάρρα, Αθηνά Τρανούλη, Λίλα Πανταζή και Φρύνη Λάτου. Ο Κώστας Βενετσάνος που είχε ρόλο σχολιαστή μαζί με τον Σπύρο Μπιμπίλα, έριξε μια ιδέα. Του χρόνου στην κριτική επιτροπή να είναι γυναίκες ηθοποιοί του ελληνικού κινηματογράφου που έχουν κερδίσει τίτλους στα καλλιστεία και συγκεκριμένα ανέφερε: «Η Ρίκα Διαλυνά, η Κορίνα Τσοπέη…».

Και τότε η Μαρία Κορινθίου είπε: «Η Ζωή Λάσκαρη…» με τον Κώστα Βενετσάνο να της απαντάει : « από τις ζωντανές, τις ζούσες λέμε».

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Δείτε την κόρη της Ζωής Λάσκαρη να χορεύει σε τρελούς ρυθμούς! Βίντεο ντοκουμέντο!

Δείτε την κόρη της Ζωής Λάσκαρη, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί ποτέ! Να χορεύει σε τρελούς ρυθμούς! Βίντεο ντοκουμέντο!

Η κόρη της θρυλικής ηθοποιού είναι αρκετά ενεργή χρήστης στα social media και συγκεκριμένα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσιεύει πράγματα από την καθημερινότητά της! Μεταξύ άλλων πριν λίγες ώρες δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο χορεύει ξέφρενα με ένα κολλητό σετ γυμναστικής!

Ανανεωμένη, αδυνατισμένη και κεφάτη χαίρεται την κάθε της στιγμή.

Η Ζωή Λάσκαρη πριν τις πλαστικές! Με ποια κόρη της ήταν δίδυμη; Κουτουμάνου ή Λυκουρέζου;

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ζωή Λάσκαρη: Αδημοσίευτες φωτογραφίες από την κηδεία! Τι έβαλε η Μαρία Ελένη πάνω από το φέρετρο;

Συγκλονίζουν οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από την κηδεία της Ζωής Λάσκαρη! Τι έβαλε η Μαρία Ελένη πάνω από το φέρετρο και γιατί; Υλικό ντοκουμέντο.....

Η Ζωή Λάσκαρη (12 Δεκεμβρίου 1944 – 18 Αυγούστου 2017 ήταν Ελληνίδα ηθοποιός, μια από τις διασημότερες σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, που ξεκίνησε την καριέρα της κερδίζοντας τον τίτλο της «Σταρ Ελλάς», το 1959.

Ζωή Λάσκαρη: Η κίνηση στην κηδεία που έμεινε κρυφή μέχρι σήμερα! Ποιος της έριξε χώμα και γιατί;

Η ίδια, έφυγε από την ζωή ξαφνικά, στις 18 Αυγούστου του 2017 από καρδιακη ανακοπη. Στην κηδεία της βρέθηκε πλήθος κόσμου, συγγενείς αλλά και φίλοι της που την αγάπησαν και θέλησαν να την αποχαιρετίσουν. Στα αποκλειστικά ντοκουμέντα, που δημοσιεύει για πρώτη φορά το Υοuweekly.gr, φαίνεται η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αλλά και ο Αλέξανδρος, καθώς την αποχαιρετούν σε κλίμα οδύνης.

Μάλιστα η Μαρία Ελένη, βάζει πάνω από το φέρετρο της μητέρας της ένα λουλούδι σε φούξια χρώμα! Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες:

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Με μαύρο μαγιό στην παραλία! Όταν δείτε το σώμα της θα σας "πέσει το σαγόνι"!

Με μαύρο μαγιό στην παραλία πόζαρε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. Όταν δείτε το σώμα της θα σας πέσει το σαγόνι με τις αναλογίες της.

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου διατηρεί ένα απίστευτο καλλίγραμμο σώμα και το απέδειξε.

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Η φωτογραφία της Ζωής Λάσκαρη από το παρελθόν που φέρνει στο φως της δημοσιότητας!

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της από την παραλία με την ίδια να ποζάρει στην αμμουδιά με το μαύρο της μαγιό.

Το κορμί της, ανέβασε την θερμοκρασία!

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: "Εγώ δεν πλακώθηκα με κανέναν! Η Κουτουμάνου..."

"Εγώ δεν πλακώθηκα με κανέναν! Η Κουτουμάνου..." - Απίστευτη η αντίδραση της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου όταν ερωτήθηκε από τον Πέτρο Κωστόπουλο για την διαμάχη της με Μάρθα Κουτουμάνου!

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του OPEN και στην εκπομπή "Όλα λάθος" και ανάμεσα σε άλλα ρωτήθηκε φυσικά για το θέμα που έχει πολυσυζητηθεί αυτή την περίοδο όσον αφορά δηλαδή τη βίλα της θρυλικής ηθοποιού στο Πόρτο Ράφτη!

Εκείνη με βλέμμα που τα λέει όλα στην αρχή αναφώνησε πως δεν θα ήθελε να σχολιάσει κάτι και μετά άρχισε να πετάει την μία ατάκα μετά την άλλη!

Δείτε όλα όσα δήλωσε στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Ξεσπά η κόρη της Ζωής Λάσκαρη! «Η κυρία μπαινοβγαίνει σε ψυχιατρικές κλινικές»!

Πλάκα κάνεις: Ηθοποιός από το "Τατουάζ" είχε παντρευτεί την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr