Πλάκα κάνεις: Ηθοποιός από το "Τατουάζ" είχε παντρευτεί την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου!

Υπάρχει φωτογραφία - ντοκουμέντο!

Πλάκα κάνεις: Ηθοποιός από το

Κάνεις πλάκα: Πασίγνωστος ηθοποιός από την αγαπημένη σειρά "Τατουάζ" είχε παντρευτεί την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου! Σας πάει κάπου το μυαλό;

«Παντρεύτηκα για 17 μέρες... Υπήρχε μία διαφορά ηλικίας 11 χρόνων, στο 29-30 δεν λέει τίποτα, στο 30- 19 είναι δύο άλλοι κόσμοι... Ήμουν τότε πάνω στα φόρτε μου, στην τρέλα τη μεγάλη, τι να ξέρω κι εγώ;» παραδέχτηκε ο ίδιος, ενώ συμπλήρωσε «Δεν λες ότι το καταλάβαμε γρήγορα και δεν κάναμε και κανένα παιδί να είναι χειρότερα τα πράγματα;».

Ιφιγένεια Πιερίδου: "Έφυγε" από το Τατουάζ και... προκάλεσε χαμό στην παραλία με το καυτό μαγιό της!

Πλάκα κάνεις: Ηθοποιός από το 'Τατουάζ' είχε παντρευτεί την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου!

Για τη σχέση του με την Ζωή Λάσκαρη, ανέφερε ο Απόστολος Γκέτσος «Και με την Ζωή και με τον Αλέξανδρο ήμασταν φίλοι, τους λάτρευα και τους δύο... Η Ζωή ήταν το κάτι άλλο, πολύ ωραίος άνθρωπος. Αλλά εξίσου φοβερός άνθρωπος, ανεξάντλητος, που μπορείς να κάνεις παρέα μαζί του και να μην βαριέσαι είναι ο Αλέξανδρος ο Λυκουρέζος. Είναι απίστευτός άνθρωπος!».

Πλάκα κάνεις: Ηθοποιός από το 'Τατουάζ' είχε παντρευτεί την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου!

Έκανε, δε και μία μεγάλη αποκάλυψη για τον γάμο του με την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και το πώς έγινε η πρόταση γάμου. «Το αποφασίσαμε εγώ και η Ζωή, απουσία της Μαρίας Ελένης, μετά την ρωτήσαμε... Μετά της κάναμε πρόταση. Την είχα δει, την είχα γνωρίσει και της λέω "Ρε συ, να παντρευτώ την Μαρία Ελένη;", μου λέει "Ναι ρε συ! Πως δεν το σκέφτηκα;", μου λέει η Ζωή. Την παίρνουμε τηλέφωνο, της λέμε "Μαρία Ελένη θες;" της λέω εγώ, μου λέει "Ναι". Κάτσε να ρωτήσουμε και τον Αλέξανδρο, μας λέει "Παιδιά δεν μπορώ τώρα έχω δουλειά!", μας πήρε μετά από μία ώρα και μας λέει "Ναι εντάξει, κανένα πρόβλημα"...».

Όντως τώρα; Η μικρή «Λήδα» από το «Τατουάζ» έχει αδερφή και είναι ίδιες!

Η μικρή Λήδα» από το «Τατουάζ» έχει αδερφή και είναι τόσο ίδιες που σίγουρα αν την δείτε θα πείτε.... «Όντως τώρα»;

Η «Λήδα» την πρώτη σεζόν του Τατουάζ δεν είχε μεγάλο ρόλο, αλλά αργότερα ο ρόλος της μεγάλωσε και ολοένα και περισσότερο και αγαπήθηκε πολύ μέσα από την καθημερινή σειρά του Alpha.

Η Τζουλιάνα παίζει στη σειρά με την… κούκλα μαμά της, την Μαρία Κωνσταντίνου, που υποδύεται τη νταντά της. Η Τζουλιάνα έχει και μία αδερφή, σχεδόν δύο χρόνια μεγαλύτερη, την Ανδριάνα και μοιάζουν με δίδυμες!

Χρύσα Παππά: Είδαμε την αστυνομικό του «Τατουάζ» με μαγιό και μείναμε άφωνοι!

Και οι δύο μικρούλες είναι φτυστές η μαμά τους και δεν έχουν πάρει μόνο την ομορφιά της, αλλά και… το ταλέντο στην υποκριτική, όπως φαίνεται!

Δείτε την αδερφή της «Λήδας» που κλέβει τις εντυπώσεις στο Τατουάζ και θα πάθετε πλάκα:
Όντως τώρα; Η μικρή «Λήδα» από το «Τατουάζ» έχει αδερφή και είναι ίδιες!Όντως τώρα; Η μικρή «Λήδα» από το «Τατουάζ» έχει αδερφή και είναι ίδιες!Όντως τώρα; Η μικρή «Λήδα» από το «Τατουάζ» έχει αδερφή και είναι ίδιες!Όντως τώρα; Η μικρή «Λήδα» από το «Τατουάζ» έχει αδερφή και είναι ίδιες!Όντως τώρα; Η μικρή «Λήδα» από το «Τατουάζ» έχει αδερφή και είναι ίδιες!Όντως τώρα; Η μικρή «Λήδα» από το «Τατουάζ» έχει αδερφή και είναι ίδιες!

Απίστευτο: Αυτό το κοριτσάκι είναι πασίγνωστη ηθοποιός του "Τατουάζ"! Σας θυμίζουν κάτι τα μάτια της;

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Σας θυμίζουν κάτι τα μάτια από το κοριτσάκι στην συγκεκριμένη κεντρική φωτογραφία; Είναι πασίγνωστη ηθοποιός του "Τατουάζ" σήμερα...

Η ηθοποιός ήταν από αυτά τα μωράκια που θα ήθελε κανείς να τσιμπά διαρκώς.

Απίστευτο: Αυτό το κοριτσάκι είναι πασίγνωστη ηθοποιός του Τατουάζ! Σας θυμίζουν κάτι τα μάτια της;

Ο λόγος φυσικά για την Κατερίνα Γερονικολού! Τα μάτια της είναι ίδια ακριβώς...

Η Κατερίνα Γερονικολού (Αθήνα, 1 Σεπτεμβρίου 1985 ) είναι Ελληνίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Μετά το σχολείο, πέρασε στη Νομική Αθηνών και παράλληλα φοίτησε στη Δραματική Σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου.[1] Αφού αποφοίτησε, συνέχισε με σπουδές δημοσιογραφίας στη σχολή Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας.

Κατερίνα Γερονικολού: Φόρεσε το μαύρο μαγιό της και πόζαρε στον φακό! Δείτε το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς και φίλτρα!

Απίστευτο: Αυτό το κοριτσάκι είναι πασίγνωστη ηθοποιός του Τατουάζ! Σας θυμίζουν κάτι τα μάτια της;

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, το 2008, μέσα από τη σειρά του ALPHA, "Σε είδα", συμμετέχοντας στο επεισόδιο "Η Καίτη, η Λούση και η Μπομ". Την ίδια χρονιά, έκανε κι ένα μικρό πέρασμα από τη σειρά "Υπάρχουν άντρες και άντρες" ενώ ακολούθησε ο πρωταγωνιστικός ρόλος στη σειρά του MEGA, "Λάκης ο γλυκούλης" (2008-2010), όπου ενσάρκωσε την κόρη του Πέτρου Φιλιππίδη. Το 2011, έκανε δύο σύντομες εμφανίσεις από τις σειρές "Η Πολυκατοικία" του Βασίλη Θωμόπουλου και "Η γενιά των 592€" του Γιάννη Λαπατά ενώ πέρασε και από οντισιόν για έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, στη σειρά "Οι Βασιλιάδες". Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου 2012 και παρ' όλο που σημείωνε αρκετή επιτυχία, ολοκληρώθηκε πρόωρα λόγω προβλημάτων.

Από το το 2013 μέχρι το 2017, παρουσίαζε μαζί με τον Δημήτρη Κουρούμπαλη την ψυχαγωγική εκπομπή "Lifetime" στο συνδρομητικό κανάλι Novalifε. Ενδιάμεσα, συνέχισε να δουλεύει ως ηθοποιός, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του MEGA, "Κλεμμένα Όνειρα" για την τέταρτη σεζόν (2014-2015), κάνοντας ένα πέρασμα από τη σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη, "Δικαίωση" (2015), έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του STAR, "Τρελή Οικογένεια" (2015-2016) αλλά και στη σειρά "Ζωή μου" (2016-2017) στο ίδιο κανάλι. Από το Σεπτέμβριο του 2017 μέχρι το φθινόπωρο του 2019, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη δραματική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, "Το Τατουάζ".