Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αυτοί είναι οι καλεσμένοι του στο «The 2night show»!

Τι πρόκειται να δούμε;

Αυτοί είναι οι καλεσμένοι του Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «The 2night show», στις Πέμπτη στις 23:45 στον ΑΝΤ1.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τον Γιώργο Γεροντιδάκη, τον αγαπημένο «κακό» από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», ο οποίος ξεδιπλώνει όλες τις πλευρές της προσωπικότητάς του.

Expand player

Μεταξύ άλλων, μιλά για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που πήρε, σε ηλικία μόλις 10 ετών, στην ταινία «Peppermint», για τη σχέση του με την Έλενα Ακρίτα και αποκαλύπτει ότι ένα νέο πρόσωπο θα φέρει μεγάλες ανατροπές στις «Άγριες Μέλισσες».

Στην παρέα του Γρηγόρη, έρχεται και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η εκρηκτική ηθοποιός εκφράζει την ενόχλησή της με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή από τον Χρήστο Λούλη και αναφέρεται στις δυο κόρες της, καθώς και στον άντρα της ζωής της, Φώτη. Πώς θα αντιδράσει η μητέρα της Πηνελόπης, όταν ο Γρηγόρης την πάρει τηλέφωνο και της αποκαλύψει πως η κόρη της είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί;

Καλεσμένοι της αποψινής εκπομπής και ο Στράτος Τζώρτζογλου με τη Σοφία Μαριόλα. Το νιόπαντρο ζευγάρι μιλά για τον έρωτα και την ευτυχία που βιώνει και για την επιθυμία του να ολοκληρωθεί η οικογένειά τους, με ένα παιδί. Τέλος, ο Στράτος Τζώρτζογλου, αποκαλύπτει πώς κατάφερε να εντυπωσιάσει και να γοητεύσει τη Σοφία, ενώ αναφέρεται και στον τρόπο που ο γιος του, ο Αλκιβιάδης, έμαθε για τον γάμο.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αποκαλύψεις για την "Ελένη" από τις "Άγριες Μέλισσες"! Η συνάντηση που κανείς δεν περίμενε!

Η συνάντηση που κανείς δεν περίμενε και οι αποκαλύψεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την "Ελένη" από την σειρά του ΑΝΤ1, "Άγριες Μέλισσες"!

Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου ο παρουσιαστής κάνει πρεμιέρα με το “The 2night Show” και στην πρώτη του εκπομπή θα έχει ένα πολύ “δυνατό” πρόσωπο που μας έχει απασχολήσει όλους τις τελευταίες ημέρες και συγκεκριμένα από την προηγούμενη Κυριακή. Μιλάμε, φυσικά, για την Μαρία Κίτσου, την τηλεοπτική Ελένη από τη σειρά “Άγριες μέλισσες”.

«Θέλω να πω συγχαρητήρια για το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 φέτος, συγχαρητήρια για τις Άγριες μέλισσες. Είχα χρόνια να κολλήσω σε τέτοιο σίριαλ. Να πω σε κάποιους ότι τέτοιο σίριαλ καθημερινό, γιατί κάποιοι το συγκρίνουν με το Νησί του Mega που ήταν ένα καταπληκτικό σίριαλ, όμως, ήταν εβδομαδιαίο.

Τηλεθέαση 3/10: Οι "Άγριες Μέλισσες" το τερμάτισαν! Νούμερα ρεκόρ!

Αυτό που κάνει ο ΑΝΤ1 φέτος, τέσσερις φορές την εβδομάδα, τέτοιου επιπέδου σίριαλ, πρέπει να πω συγχαρητήρια. Καλεσμένη στην πρεμιέρα η πρωταγωνίστρια από τις Μέλισσες, η Μαρία Κίτσου, μια εκπληκτική θεατρική ηθοποιός», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τώρα και ηθοποιός! Σε ποια ταινία θα τον δούμε;

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πότε κάνει πρεμιέρα με το «The 2nigh show»;

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr