Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πότε κάνει πρεμιέρα με το «The 2nigh show»;

Σύντομα στις οθόνες μας!

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πότε κάνει πρεμιέρα με το «The 2nigh show»;

Πότε κάνει πρεμιέρα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την εκπομπή του «The 2night Show»!

Ο γνωστό παρουσιαστής επιστρέφει με αυθορμητισμό, χιούμορ και χαλαρή διάθεση και θα υποδέχεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη όλους τους πρωταγωνιστές της showbiz και όχι μόνο, για να ακούσει τις ιστορίες τους και να συζητήσει μαζί τους.

Φέτος, στη late night δημοσιογραφική ομάδα του «The 2Night Show» προστίθεται ο ανατρεπτικός και δημιουργικός Βαγγέλης Περρής ενώ, οι Φάνης Λαμπρόπουλος, Νικόλας Ράπτης και Θανάσης Πασσάς θα συνεχίσουν να (παρ)ενοχλούν σαν «Μύγες» τους καλεσμένους πριν τους… παραλάβει ο Γρηγόρης.

«The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Πρεμιέρα Τετάρτη 9 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:45 στον ΑΝΤ1.

#The2NightShow

Μείνετε συντονισμένοι!

Τhe 2Night Show: Πώς έφυγε ο Αρναούτογλου; «Μακάρι να...» (Βίντεο)

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έκανα τον μ@λάκα μια ζωή»! Η απίστευτη έκρηξή του μπροστά στις κάμερες!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε ατάκα κόλαφο: «Έκανα τον μ@λάκα μια ζωή»! Η απίστευτη έκρηξή του μπροστά στις κάμερες και τα λόγια που θα συζητηθούν!

Μπορεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να μην θέλησε να κάνει κάποια δήλωση για την κόντρα με τον Γιώργο Λιάγκα στην κάμερα του Happy Day και την Ελένη Μουστάκη αλλά τελικά δεν άντεξε.

Λίγη ώρα αργότερα, τα είπε όλα μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή.

Γιώργος Λιάγκας: Η δημόσια απάντηση στον Λιανό και τον Αρναούτογλου! «Αν είχε λίγο μυαλό θα το αντιλαμβανότανε...»! (Βίντεο)

«Ακούω διάφορες μπούρδες. Έρχεται ο καιρός που θα απαντήσω. Μπορώ να σου πω ότι έκανα και τον μαλ…α μια ζωή. Άκουγα, άκουγα, άκουγα… το καλό παιδί που άκουγε. Τώρα όμως, υπάρχει ένα πρόσωπο που έχει λίγο ξεφύγει και θα πρέπει να μπει στη θέση της!», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Για ποιον χτυπάει η καμπάνα; Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Άνοιξε πυρ» κατά Λιάγκα και Παπανώτα! «Για τέτοια ζεις, για να δημιουργείς εντάσεις και ίντριγκα»!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «άνοιξε πυρ» κατά του Γιώργου Λιάγκα και Δημήτρη Παπανώτα! Μεταξύ άλλων είπε «Για τέτοια ζεις, για να δημιουργείς εντάσεις και ίντριγκα»!

Ακόμη μια τηλεοπτική κόντρα φαίνεται πως μόλις ξεκίνησε.

Η μία πλευρά αποτελείται από τον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Παπανώτα και η άλλη από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Λιανό.

Ποια ήταν όμως η αφορμή για αυτήν την νέα κόντρα; Η παρουσίαση του The Voice, το παρασκήνιο για το ποιος θα αναλάβει τελικά το σόου, τα σχόλια που έκανε στον αέρα ο ένας Γιώργος για τον άλλον Γιώργο και το ξέσπασμα του Γρηγόρη, ήταν όλα αυτά που συντέλεσαν την αρχή του «πολέμου»!

Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Παπανώτας, μέσα από την εκπομπή στον ΣΚΑΪ, δεν ήταν και πολύ υπέρ στην ικανότητα του Λιανού για την παρουσίαση του σόου.

Η απάντηση ήρθε στην συνέχεια μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή Αρναούτογλου – Λιανού, όπου ο Γρηγόρης ξέσπασε εναντίον του Λιάγκα.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Για τέτοια ζεις Λιάγκα! Να δημιουργείς εντάσεις, να δημιουργείς πάθη, να δημιουργείς εκνευρισμό, μίση και ίντριγκα. Δεν χόρτασες; Δύο χρόνια ήσουν εκτός, τώρα τα πήρες όλα. Άσε και κανέναν άλλον να φάει ψωμάκι. Ξέρω ότι τρελαίνεστε για τέτοια. Παπανώτα ζεις για να κοντράρεσαι, για να έχεις ψωμί να μιλάς. Την επόμενη φορά δεν θα είμαστε καταγγελτικοί. Αν ξαναπειράξετε τον Λιανό, να είσαστε έτοιμοι να βγουν στη φόρα πράγματα που δεν είστε έτοιμοι να τα ακούσετε»!

Δείτε το σχετικό βίντεο: