Διάσημος τραγουδιστής έγινε για τέταρτη φορά πατέρας! Το συγκινητικό post στο Instagram!

Ποιος είναι ο τραγουδιστής;

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής έγινε για τέταρτη φορά πατέρας! Ο ίδιος το ανακοίνωσε με ένα συγκινητικό post στο Instagram!

Σε πελάγη ευτυχίας ο τραγουδιστής και ο σύζυγός του που καλωσόρισαν στον κόσμο το μικρό τους αγοράκι πριν λίγες ώρες!

Expand player

Ο λόγος για τον Ρίκι Μάρτιν και τον σύζυγό του, Jwan Yosef! Ο διάσημος τραγουδιστής δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες μια φωτογραφία στο instagram, όπου βλέπουμε το ζευγάρι πιο χαρούμενο από ποτέ, κρατώντας στην αγκαλιά του το νεογέννητο αγοράκι!

Πασίγνωστος τραγουδιστής περιμένει το 4ο παιδάκι του με τον σύντροφο του!

Ο Ρίκι Μάρτιν έγραψε στη λεζάντα «Γεννήθηκε ο γιος μας Renn Martin-Yosef». Ο τραγουδιστής μόλις τον προηγούμενο μήνα έκανε γνωστό ότι περιμένουν κι άλλο παιδί με τον σύζυγό του, μέσω παρένθετης μητέρας. Τον Δεκέμβριο γεννήθηκε η κόρη τους Λουτσία, ενώ τα δίδυμα Ματέο και Βαλέντίνο είναι ήδη 11 ετών!

Το post του Ρίκι Μάρτιν έχει ξεπεράσει ήδη τα 1 εκατομμύριο likes, ενώ οι fans και οι φίλοι του ζευγαριού δεν σταμάτησαν να αφήσουν το δικό τους σχόλιο, δίνοντας συγχαρητήρια στους δυο γονείς!

Πασίγνωστος τραγουδιστής έγινε πατέρας για τρίτη φορά!

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωή τους...

διανύουν ο Ricky Martin, στο πλευρό του συζύγου του Jwan Yosef. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Δύσκολες ώρες για τον Τόλη Βοσκόπουλο! Ακυρώνεται η σημερινή παράσταση «Μαριχουάνα Stop»!

Ο γνωστός τραγουδιστής έγινε πατέρας για τρίτη φορά, καθώς στο κόσμο ήρθε η πανέμορφη κόρη του, ενώ έχει αποκτήσει άλλα δύο παιδιά τον Matteo και τον Valentino.
Ο Πορτορικανός επέλεξε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ανακοινώσει τον ερχομό της κόρης του την ημέρα της Πρωτοχρονιάς.

Ο 46χρονός καλλιτέχνης από το Πουέρτο Ρίκο φαίνεται πιο ώριμος από ποτέ και πολύ ευτυχισμένος δίπλα στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο τραγουδιστής είναι εδώ κι έναν χρόνο παντρεμένος με τον ζωγράφο Χουάν Γιόσεφ από τη Συρία-Σουηδία, με αρμενική και κουρδική καταγωγή κι έχει δύο γιους που έχει αποκτήσει με παρένθετη μητέρα πριν από 10 χρονιά.

Την ανακοίνωση του νέου παιδιού έκανε ο ίδιος, ο Ricky Martin μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Απίστευτη συγκίνηση... Γενέθλια για τον παρουσιαστή! Η συνάντηση με τον γιο του μετά από 365 ολόκληρες μέρες! (βίντεο)

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι έχουμε γίνει γονείς μιας όμορφης και υγιούς κόρης που την έχουμε ονομάσει Λουτσία Μάρτιν - Γιόσεφ», έγραψε στο Instagram ο βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής κάτω από μία φωτογραφία με τα ποδαράκια της νεογέννητης κόρης του, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες για τη γέννηση του νέου μέλους της οικογένειας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πασίγνωστη ελληνίδα παρουσιάστρια μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της για πρώτη φορά!

Πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής σε 15 ημέρες θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά! (Βίντεο)

Διαβάστε περισσότερα θέματα news στο Youweekly.gr