Πασίγνωστη ελληνίδα παρουσιάστρια μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της για πρώτη φορά!

Με το καλό το μωράκι της!

Πασίγνωστη ελληνίδα παρουσιάστρια μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της για πρώτη φορά!

Το πρωί της Πέμπτης 4 Ιουλίου η Μαντώ Γαστεράτου επιβεβαίωσε με τεράστια χαρά μέσα από την εκπομπή “Happy Day”, τις φήμες που την θέλουν να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Μάλιστα, λίγες ώρες μετά, δημοσίευσε για πρώτη φορά, φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου ποζάρει με μαγιό και μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

«Σας ευχαριστώ τοοοοοσο πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές σας! Βλέπω στα μηνύματα σας με πόση χαρά και αγάπη μου στέλνετε τις ευχές σας και κλαίω από χαρά και όχι δεν είναι από τις ορμόνες που έχουν αυξηθεί, είναι από την ευγνωμοσύνη που νιώθω για την αγάπη που μου δείχνετε! Κορίτσια μου γλυκά, αγάπες μου, ειδικά εσάς θέλω να σας πάρω όλες μια τεράστια αγκαλιά, είστε μοναδικές να το ξέρετε! Πόσο τέλειο είναι να βλέπεις την κοιλίτσα σου στον καθρέπτη να μεγαλώνει και για πρώτη φορά να θες να γίνει τεράστια και φουσκωτή αντί να την ρουφάς και να παραπονιέσαι για τα δύο τρία κιλάκια που μπορεί να έχεις πάρει!», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας η όμορφη παρουσιάστρια!

Αυτή είναι η σχετική ανάρτηση από το Instagram της Μαντώς Γαστεράτου:

Εμείς της ευχόμαστε με το καλό!

Μαντώ Γαστεράτου: Είναι γεγονός! Σε μερικούς μήνες έρχεται το μωράκι της! (Βίντεο)

Η Μαντώ Γαστεράτου επιβεβαίωσε το γεγονός πως είναι έγκυος και σε μερικούς μήνες θα έρθει στη ζωή το μωράκι της!

Στιγμές ευτυχίας για την παρουσιάστρια και τον σύζυγό της Νίκο Ισηγόνη!

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν τελικά και η Μαντώ Γαστεράτου είναι έγκυος!

Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή του ALPHATV «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή, έκανε επίσημα γνωστό πως θα γίνει μανούλα!

Μάλιστα η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως δεν είχε καταλάβει ότι είναι έγκυος, με τον γιατρό της να της κάνει την ξαφνική ανακοίνωση μετά από καθιερωμένες εξετάσεις! Να σημειώσουμε πως είχε ερωτηθεί από τον Πέτρο Κωστόπουλο για την εγκυμοσύνη της. Πως είχε αντιδράσει;

Με το καλό να έρθει το παιδάκι της λοιπόν!

Δείτε το βίντεο