Αλλαγή που σοκάρει για την «Αφρούλα»! Είδε τον Άγιο Παΐσιο και... έχασε 22 κιλά!

Άμα την βλέπαμε στο δρόμο δεν θα την αναγνωρίζαμε! Αδιανόητο!

Αλλαγή που σοκάρει για την «Αφρούλα» που γνωρίσαμε από το δελτίο καιρού του STAR μαζί με την Πετρούλα. Είδε τον Άγιο Παϊσιο και... έχασε 22 κιλά.

10 χρόνια μετά από το δελτίο που άφησε εποχή έγινε στην κυριολεξία άλλος άνθρωπος. Εξομολογήθηκε, γνώρισε τον πνευματικό της και η ζωή της πλέον δεν είναι η ίδια.

Expand player

Απίστευτη αλλαγή! Η δασκάλα από το "Καφέ της Χαράς" έβγαλε τα γυαλιά και σήμερα είναι άλλος άνθρωπος!

«Με στιγμάτισε πάρα πολύ η Αφρούλα. Αρνητικά με στιγμάτισε. Αν είχα εξομολογηθεί πιο νωρίς και είχα γνωρίσει πιο πριν τον πνευματικό μου δε θα έκανα τον ρόλο της Αφρούλας. Στις αρχές που όλο αυτό ήταν στα πάνω το και δεν είχε ξεφουσκώσει αυτό, πολλοί σκηνοθέτες που δε με ήξεραν με κοιτούσαν στραβά γιατί πίστευαν ότι μπορώ να κάνω μόνο αυτό. Όταν είχα πάει να παίξω με έναν σκηνοθέτη τραγωδία κάποιος του είπε ότι είμαι η Αφρούλα μου είπε ο άνθρωπος «Είσαι πολύ καλή ηθοποιός, δεν το περίμενα. Αν μυ είχες πει ότι έκανες αυτόν τον ρόλο δε θα σου έδινα ρόλο στην τραγωδία»» ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

«Με την Πετρούλα έχουμε χαθεί. Χάθηκε από όλους, πήγε στη Θεσσαλονίκη και γενικώς δεν έχει πολλές επαφές. Τρία χρόνια που εξομολογούμαι και έχω βρει έναν πολύ καλό πνευματικό έχει αλλάξει πολύ ο χαρακτήρας μου. Είχα δει ένα όνειρο με τον Άγιο Παϊσιο να μου λέει κάποια πράγματα και πήρα την απόφαση να εξομολογηθώ. ‘Ετσι έμαθα πολλά που δεν ήξερα» είπε η Χρύσλα Μίσχου.

Αγνώριστη! Η Ασημίνα του «Master chef»... άλλαξε το πρόσωπό της! Η παραμορφωμένη από τα φίλτρα φωτογραφία!

Η Ασημίνα του «Master chef»... άλλαξε το πρόσωπό της και έγινε αγνώριστη! Δείτε την παραμορφωμένη από τα φίλτρα φωτογραφία!

Στο φετινό ριάλιτι μαγειρικής του STAR, όπου απολαμβάναμε στους τηλεοπτικούς δέκτες του Star Channel, υπήρχαν πολύ δυνατές συμμετοχές. Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος και οι συμμετέχοντες αρκετά ταλαντούχοι και ικανοί. Οι δοκιμασίες ήταν απαιτητικές, αλλά σίγουρα τα πράγματα ήταν υπό έλεγχο, από τους εξαιρετικούς σεφ.

Μία από τις παίκτριες που ξεχώρισε, όχι μόνο από τις μαγειρικές της ικανότητες, ούτε και από την έντονη θέληση και πάθος, αλλά και για την εξαιρετικά εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Βίντεο αποκάλυψη: Το "σπίτι" του Master Chef βρίσκεται ανάμεσα σε ερείπια!

Ο λόγος για την Ασημίνα Ουστάλλι, την ξανθιά σεφ, που έκλεψε τις καρδιές του ανδρικού πληθυσμού!

Δείτε την με φίλτρο, όπου προσδίδει φακίδες και πιο…πλούσια χείλη. Εμείς σίγουρα την προτιμούμε όπως είναι στην πραγματικότητα.

Master Chef: Θα πάθετε "εγκεφαλικό"! Αυτός είναι ο σύντροφος της πιο πολυσυζητημένης παίκτριας!

Θα πάθετε "εγκεφαλικό"! Αυτός είναι ο σύντροφος της πιο πολυσυζητημένης παίκτριας του παιχνιδιού μαγειρικής, Master Chef!

Απασχόλησε πολύ τόσο όσο κατά την διάρκεια που βρέθηκε μέσα στο σπίτι του STAR αλλά και όσο ήταν έξω, με τις φωτογραφίες της στο instagram...

Πρόσφατα εθεάθη σε γνωστό μαγαζί με τον αγαπημένο της! Νέα σχέση που κανείς δεν γνώριζε ως τώρα...

Ο λόγος, φυσικά, για την Ασημίνα Ουστάλλι!

Master Chef: Αυτή η παίκτρια ήταν τυφλή και τους είχε συγκινήσει όλους! Την θυμάστε;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Alpha tv: Αναγνωρίζετε το αγοράκι της φωτογραφίες; Είναι πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής!

Αναγνωρίζετε το αγοράκι της φωτογραφίας; Είναι γνωστός Έλληνας ηθοποιός!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly!