Alpha tv: Αναγνωρίζετε το αγοράκι της φωτογραφίες; Είναι πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής!

Ο λόγος για τον....

Alpha tv: Αναγνωρίζετε το αγοράκι της φωτογραφίες; Είναι πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής!

Μπορείτε να αναγνωρίσετε το αγοράκι της φωτογραφίας Είναι πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής με δική του εκπομπή στον Alpha tv.

Θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια στην Κρήτη με τα ξαδέλφια τους γονείς και τους παππούδες! Διαβάστε παρακάτω...

Πρόκειται για τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που παρουσιάζει την εκπομπή «Οδηγός καλής ζωής» κάθε Σάββατο πρωί στον Alpha!

Νοστάλγησε τα παιδικά χρόνια και ξεφυλλίζοντας το παλιό άλμπουμ, μοιράστηκε μαζί μας, μέσα από τα του social media μοιράστηκε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια στην Κρήτη, με την αδελφή του τα ξαδέλφια του και τον παππού τους!

Αναγνωρίζετε το αγοράκι της φωτογραφίας;

«Πάσχα στο χωριό στην Κρήτη ή αλλιώς μια φωτογραφία μάγουλα! Είμαι αυτός που από μικρός κοίταζα την κάμερα με πολύ θράσος και άγνοια κινδύνου. Ας μην μιλήσω για τα 70s ντυσίματα των παιδιών με τους τεράστιους γιακάδες στα πουκάμισα. Εδώ με τη αδερφή μου , τα ξαδέρφια μου και τον παππού μου με την γιαγιά μου. Ε ναι ήταν τα πιο ξέγνοιαστα και όμορφα Πάσχα της ζωής μου και βέβαια τώρα καταλαβαίνω γιατί τα παιδικά χρόνια είναι καθοριστικά στην μετέπειτα ζωή ενός παιδιού όπως λένε και οι ψυχολόγοι. Καλή Ανάσταση απόψε», έγραψε στη λεζάντα του.

Αναγνωρίζετε το αγοράκι της φωτογραφίας;

Αναγνωρίζετε το αγοράκι της φωτογραφίας; Είναι γνωστός Έλληνας ηθοποιός!

Μπορείτε να αναγνωρίσετε το αγοράκι της φωτογραφίας; Είναι γνωστός Έλληνας ηθοποιός και έχει πρωταγωνιστήσει σε αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Σήμερα έχει τα γενέθλια του και άνοιξε το άλμπουμ των παιδικών του χρόνων.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Τσακάλα, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το 2003, όταν υποδύθηκε τον «Μπίλυ» στην επιτυχημένη σειρά «Το Καφέ της Χαράς» σε ηλικία μόλις 18 χρόνων!

undefined

Σήμερα, έχει τα γενέθλιά του και δεν έχει σταματήσει να δέχεται τις πιο θερμές ευχές των διαδικτυακών του φίλων! Μάλιστα, μοιράστηκε μαζί τους την συγκεκριμένη φωτογραφία!

undefined

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια! Την αναγνωρίζετε;

Μπορείτε να αναγνωρίσετε το κοριτσάκι της φωτογραφίας η οποία είναι μία πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια;

Έχει πολλές επιτυχίες!

Ο λόγος για την Άλκηστις Πρωτοψάλτη!

Η 65χρονη τραγουδίστρια έχει γράψει τη δική της ιστορία στον χώρο του ελληνικού τραγουδιού και η φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια είναι εντυπωσιακή!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια! Την αναγνωρίζετε;

Αποκάλυψη - βόμβα για τον χωρισμό πασίγνωστης τραγουδίστριας - «Της συμπεριφερόταν άσχημα γιατί...»!

Μια αποκάλυψη βόμβα έρχεται να ταράξει τα νερά για τον χωρισμό πασίγνωστης τραγουδίστριας και τον χωρισμό της.

Είδαν το φως αποκαλύψεις στενών φίλων για την συμπεριφορά του.

Σύμφωνα με πηγή στο περιοδικό US Weekly «o Chris δεν συμπεριφερόταν καλά στην Lady Gaga ιδίως τα τελευταία δυο χρόνια της σχέσης τους» και συνέχισε «η 33χρονη τραγουδίστρια μετά τον χωρισμό βρήκε στήριξη στον ηθοποιό Jeremy Renner».

Lady Gaga σύντροφος χωρισμός

Ενώ, άλλη πηγή υποστηρίζει ότι «η Gaga ήταν εκείνη που πήρε την απόφαση για τον χωρισμό.Ήταν ζηλιάρης και ήθελε να ξέρει συνέχεια που βρίσκεται και της έστελνε πολλά μηνύματα. Ακόμη και οι φίλοι της δεν τον ήθελαν».

Βέβαια, μετά τον χωρισμό η Lady Gaga, φαίνεται πως έχει αλλάξει οριστικά σελίδα στην προσωπική της ζωή.

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια παντρεύτηκε και μας έδειξε για πρώτη φορά το νυφικό της!

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε αγαπημένη τραγουδίστρια της ελληνικής μουσικής σκηνής και μας έδειξε για πρώτη φορά το νυφικό της.

Η ίδια δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου της.

Ο λόγος για την Νατάσα Μποφίλιου, η οποία είχε τα γενέθλιά της και αποφάσισε να αποχαιρετήσει τα 35 της χρόνια με μια φωτογραφία από τον γάμο της!

«Αποχαιρετώ τα 35 μου με ένα στιγμιότυπο από την ωραιότερη στιγμή τους. Σας ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά για τις ευχές σας, την τρυφερότητα, την πίστη σας σε μένα… Κάθε φορά που μου συμβαίνει κάτι τόσο σπουδαίο, όπως ο χείμαρρος αγάπης που πλημμύρισε εχθες τη μερα μου, θυμάμαι όταν ήμουν ένα κοριτσάκι που δεν είχε ιδέα τι θα μπορούσε να κάνει για να το αξίζει όλο αυτό… Με βαθιά ευγνωμοσύνη, εύχομαι για τα χρόνια που έρχονται, σε όλους μας, υγεία, ειρήνη, δύναμη, αλληλεγγύη και αγάπη», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε.

Νατάσα Μποφίλιου γάμος