Ελένη Φουρέιρα: Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε! "Πείραξε" τα μαλλιά της και... είναι κόλαση!

Πιο κούκλα από ποτέ!

Τα μαλλιά της "πείραξε" η Ελενη Φουρέιρα και είναι πιο κόλαση από ποτέ! Αν και η αλήθεια είναι τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε!

Είναι υπέρ των αλλαγών κι έχει κάνει πολλές οι οποίες για κάποιο λόγο της πάνε πάρα πολύ! Αυτή τη φορά θέλησε να βάψει το μαλλί της κόκκινο της φωτιάς και μέσα από μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έγινε γνωστό!

Expand player

Είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ και εμείς προτείνουμε να το καθιερώσει το κοκκινάκι γιατί της πάει πολύ!

Ιδού:

Ελένη Φουρέιρα: Αυτή η εμφάνιση δεν έχει ξαναγίνει! Το μπούστο της προκαλεί ταραχή!

«Μου αρέσει να έχω μαλλιά που μοιάζουν με ηφαίστειο που εκρήγνυται» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών της.

Ελένη Φουρέιρα: Στη φόρα το μυστικό της γιαγιά της! Πως την έχει βοηθήσει στην ζωή της;

Στην φόρα βγήκε το μυστικό της γιαγιάς της Ελένης Φουρέιρα. Πως την έχει βοηθήσει στην ζωή της και την καθημερινότητα της;

Η τραγουδίστρια διατηρεί ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της Ελληνικής showbiz και σε κάθε εμφάνιση της επί σκηνής, αλλά και σε δημόσιες εμφανίσεις της, προκαλεί χαμό.

Πως διατηρεί όμως αυτό το κορμί;

«Κάνω ποδήλατο ή spinning στο γυμναστήριο, σε συνδυασμό με crossfit, που με έχει βοηθήσει να αποκτήσω, εκτός από γράμμωση, και αντοχή. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς να γυμνάζομαι. Η άθληση μου προσφέρει απίστευτη ευεξία», είπε.

Σε ό,τι αφορά τώρα στη διατροφή της, δεν τρώει αλεύρι, ζάχαρη και αλάτι ενώ αποκαλύπτει και ένα μυστικό της γιαγιά της. «Ένα από τα διατροφικά μυστικά που μου έχει μάθει η γιαγιά μου είναι το ρόφημα κανέλας: Βράζω νερό και μετά το βάζω σε μια κανάτα μαζί με έξι στικ κανέλας. Το αφήνω να κρυώσει και το καταναλώνω σαν τσάι καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Βοηθάει στην αποτοξίνωση, ενώ παράλληλα τονώνει τον οργανισμό».

Ελένη Φουρέιρα: Προκάλεσε «έκρηξη» με την εμφάνιση της! Δεν την λένε άδικα «Βασίλισσα της Ευρώπης»!

Η Ελένη Φουρέιρα προκάλεσε «έκρηξη» με την εμφάνιση της επί σκηνής. Δεν την λένε άδικα «Βασίλισσα της Ευρώπης», αφού διαθέτει όλο το πακέτο.

Η τραγουδίστρια κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να γίνει γνωστή μέχρι και στο εξωτερικό, καθώς συνεργάστηκε μέχρι και με τον κορυφαίο Snoop Dog.

Σε κάθε της εμφάνιση τόσο σε συναυλίες της, όσο και στο Final Four που είναι κριτής, μαγεύει με την ομορφιά της, αλλά και τον χαρακτήρα της.

Πριν λίγες ημέρες η φιλοζωική μη κερδοσκοπική εταιρεία Save a Greek Stray (SGS), σε συνεργασία με την Panik Records, διοργάνωσαν το 2ο SGS Family & Pets Festival, στη Μαρίνα Φλοίσβου, όπου τραγούδησε η Ελένη Φουρέρια.

Όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση αποθέωσαν την τραγουδίστρια η οποία με την σειρά τους τρέλανε τόσο με την εμφάνιση της, όσο με την φωνή της και τις κινήσεις της.

Ελένη Φουρέιρα: Είχε το πιο σαγηνευτικό βλέμμα! Την ροζ σκιά της, την θέλουμε απεγνωσμένα!

Η Ελένη Φουρέιρα είχε το πιο σαγηνευτικό βλέμμα σε βραδινή έξοδο που πραγματοποίησε. Την ροζ σκιά της, την θέλουμε απεγνωσμένα.

Η τραγουδίστρια έχει καταφέρει μέσα σε λίγους μήνες να γίνει το απόλυτο fashion icon, αλλά και "βασίλισσα της Ευρώπης", ενώ πολλοί είναι και εκείνοι που την παρομοιάζουν με την Jennifer Lopez.

Σε κάθε της δημόσια έξοδο, τραβάει τα φλας των φωτογράφων, ενώ τραβάει τις εντυπώσεις με τα look της.

Πριν λίγες ημέρες, η Ελένη Φουρέιρα διασκέδασε με φίλους της στο Fantasia, όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η τραγουδίστρια φόρεσε ένα κοστούμι σε πολύ ιδιαίτερο χρώμα, ενώ αυτό που λατρέψαμε ήταν το μακιγιάζ της. Στα μάτια της επέλεξε να βάλει ροζ σκιά η οποία με μάσκαρα κατάφερε να αποκτήσει ένα σαγηνευτικό βλέμμα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη Φουρέιρα: Έτοιμη να γίνει μαμά! "Βόμβα"!

Ελένη Φουρέιρα: Όχι μόνο δεν χωρίζει αλλά... παντρεύεται; Η αλήθεια μόνο εδώ!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr