Ελένη Φουρέιρα: Έτοιμη να γίνει μαμά! "Βόμβα"!

Αποκάλυψη τώρα!

Ελένη Φουρέιρα: Έτοιμη να γίνει μαμά!

Έτοιμη να γίνει μαμά δηλώνει η Ελένη Φουρέιρα! "Βόμβα" στην ελληνική showbiz! Θα της πήγαινε πολύ ένα παιδάκι...

«Μπορεί σε έναν χρόνο από τώρα να κάνω ένα παιδί, δεν ξέρω. ∆εν είµαι, όµως, η κλασική γυναίκα. ∆εν πιστεύω στον γάµο. Στον ερχοµό ενός παιδιού είµαι υπέρ», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της η τραγουδίστρια, ξεκαθαρίζοντας πως προτεραιότητά της αυτή τη στιγμή είναι να συγκεντρωθεί στην καριέρα της.

Μάλιστα, διευκρίνισε... πλαγίως πόσο σημαντικός είναι για εκείνη ο Αλμπέρτο, λέγοντας: «Κάθε άνθρωπος που έχει περάσει από τη ζωή μου ήταν πολύτιμος. Και εκείνοι ήταν πολύτιμοι και ο άνθρωπός μου τώρα είναι πολύτιμος. Για κάποιο λόγο έχουμε επιτρέψει σε ορισμένους να βρεθούν τόσο κοντά μας στη ζωή»

Ελένη Φουρέιρα: Οι δύσκολες ώρες μετά την Eurovision και η στιγμή που «λύγισε»! «Έχω φτάσει στο σημείο να...»!

Αδιανόητο! Ο πρώην της Ελένης Φουρέιρα σε σχέση με πρωταγωνίστρια του Μπρούσκο!

Ο πρώην της Ελένης Φουρέιρα βρίσκεται πλέον σε σχέση με πρωταγωνίστρια του Μπρούσκο! Αδιανόητο κι όμως είναι το νέο ζευγάρι της showbiz.

Ένας νέος έρωτας φαίνεται ότι προέκυψε στην πόλη. Ο νεαρός εφοπλιστής Σπυράγγελος Λυκούδης -πρώην σύντροφος της Ελένης Φουρέιρα-, σύμφωνα με όσα γράφει η Σάσα Σταμάτη στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, είναι ζευγάρι με την Τέτη Καλαφάτη -«μούσα» του Αντρέα Γεωργίου που έγινε γνωστή μέσα από το σίριαλ Μπρούσκο.

Ελένη Φουρέιρα: Δεν γίνεται να έχει αυτή την ηλικία! Θα σας πέσουν τα μαλλιά με τον αριθμό...

Το ειδύλλιο μόνο τυχαίο δεν είναι, αφού και οι δύο κατάγονται από την Κεφαλονιά. Μπορεί να γνωρίζονταν χρόνια, όμως τελικά είχαν περισσότερα κοινά από την καταγωγή τους και έτσι αποφάσισαν να γίνουν ζευγάρι. Οι δυο τους πέρασαν το καλοκαίρι στο αγαπημένο τους νησί, όπου η οικογένεια της Τέτης έχει ξενοδοχειακή μονάδα.

Αδιανόητο! Ο πρώην της Ελένης Φουρέιρα σε σχέση με πρωταγωνίστρια του Μπρούσκο!

Η Τέτη Καλαφάτη γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε στην Κεφαλονιά, όπου τελείωσε το λύκειο. Μετά την αποφοίτησή της μετακόμισε στην Αθήνα και άρχισε κρυφά από τους γονείς να ασχολείται με την υποκριτική, ενώ παράλληλα σπούδαζε μάρκετινγκ στο Αμερικανικό Κολέγιο. Καθώς η μητέρα της είναι Ελληνοαμερικανίδα, πήγε στη Νέα Υόρκη, όπου σπούδασε υποκριτική στο Lee Strasberg Theatre & Film Institute.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα έπαιξε σε ταινίες μικρού μήκους και πήρε μέρος σε οντισιόν σε διεθνείς παραγωγές όπως ο «Βασιλιάς Λιρ» με τον Αλ Πατσίνο και ο «Ηρακλής» με τον Ντουέιν Τζόνσον.Πήρε μέρος στα φιλμ μικρού μήκους «Μόνο 19» του Γιάννη Παντελάκη και «Ηidden life» του Δημήτρη Γκότση, ενώ το 2013 βρέθηκε στην τρίτη θέση ανάμεσα σε 3.500 κοπέλες από όλον τον κόσμο για τη συμμετοχή της στη νέα διαφημιστική καμπάνια του Μαρτίνι.

Ελένη Φουρέιρα: Οι φωτογράφοι την «έπιασαν» στα πράσα με τον... πρώην! Υλικό ντοκουμέντο στη δημοσιότητα!

Οι φωτογράφοι "έπιασαν" την Ελένη Φουρέιρα στα πράσα με τον... πρώην που έγινε ξανά νυν! Αποκλειστικό υλικό ντοκουμέντο στην δημοσιότητα!

Το Youweekly.gr έρχεται με νέες φωτογραφίες και ρεπορτάζ "φωτιά" για το ζευγάρι που απασχολούσε και θα απασχολήσει ξανά!

Από την πρώτη στιγμή, πριν από τρία χρόνια, όταν έγινε η σχέση τους γνωστή, η Ελένη και ο Αλμπέρτο θεωρήθηκαν ένα από τα πιο γοητευτικά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Και αν κάποιοι τους θαύμαζαν, κάποιοι άλλοι είχαν βαλθεί από την αρχή να τους χωρίσουν, ενώ υπήρχαν κι εκείνοι που τους ήθελαν να κάνουν πολύ σύντομα τον γάμο τους. Τον τελευταίο μήνα, μάλιστα, είχαν ξαναφουντώσει τα σενάρια που τους ήθελαν να έχουν πάρει οριστικά την απόφαση να μην είναι πια μαζί.

Ελένη Φουρέιρα: Οι φωτογράφοι την «έπιασαν» στα πράσα με τον... πρώην! Υλικό ντοκουμέντο στη δημοσιότητα!

Ελένη Φουρέιρα: Η σπιταρόνα της έχει θέα θάλασσα! Δείτε φωτογραφίες από μέσα...

Αιτία η χιλιομετρική απόσταση, αφού ο Αλμπέρτο αγωνίζεται φέτος στην ποδοσφαιρική ομάδα της Αλ Χιλάλ στη Σαουδική Αραβία και η Ελένη λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων στην Αθήνα και των ταξιδιών της στην Ευρώπη για συναυλίες δεν μπορούσε να είναι κοντά του όσο θα ήθελε. Ωστόσο τα γεγονότα έρχονται να διαψεύσουν τα σενάρια. Την περασμένη εβδομάδα ο φωτογραφικός φακός του YOU συνέλαβε τον διεθνή Ισπανό ποδοσφαιριστή έξω από το σπίτι της τραγουδίστριας.

Ελένη Φουρέιρα: Οι φωτογράφοι την «έπιασαν» στα πράσα με τον... πρώην! Υλικό ντοκουμέντο στη δημοσιότητα!

Είχε πάρει ρεπό για 24 ώρες και ταξίδεψε στην Ελλάδα ειδικά για εκείνη. Την ημέρα αυτή, μάλιστα, η Ελένη είχε φροντίσει να μην έχει καμία υποχρέωση που θα την έκανε να αποχωριστεί τον αγαπημένο της. Ήθελε να εκμεταλλευτεί το κάθε λεπτό για να είναι μαζί του. Πέρασαν όλη την ημέρα στο σπίτι χωρίς να κάνουν καμία έξοδο και οι γείτονες είδαν μόνο μία φορά τον διεθνή ποδοσφαιριστή στη γειτονιά, όταν χρειάστηκε να ψωνίσει κάποια απαραίτητα πράγματα από το σουπερμάρκετ για το δείπνο τους.

Τη μέρα της αναχώρησής του από την Ελλάδα τον συνόδευσε μέχρι το αυτοκίνητο που τον περίμενε κι εκείνη συνέχισε πηγαίνοντας στο πλατό του ΑΝΤ1 για τα γυρίσματα του «Final Four», στο πλευρό του Μιχάλη Χατζηγιάννη και του Μιχάλη Κουινέλη στην κριτική επιτροπή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΜΟΝΟ 1,5 ΕΥΡΩ!