Ελένη Φουρέιρα: Οι δύσκολες ώρες μετά την Eurovision και η στιγμή που «λύγισε»! «Έχω φτάσει στο σημείο να...»!

Μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά!

Ελένη Φουρέιρα: Οι δύσκολες ώρες μετά την Eurovision και η στιγμή που «λύγισε»! «Έχω φτάσει στο σημείο να...»!

Τις δύσκολες ώρες που πέρασε μετά την Eurovision και την στιγμή που «λύγισε» εξομολογήθηκε η Ελένη Φουρέρια. «Έχω φτάσει στο σημείο να...».

Η τραγουδίστρια η οποία έχει δει μεγάλη επιτυχία, ενώ πλέον την βλέπουμε και κάθε Κυριακή στο «The Final Four», μίλησε ανοιχτά για τα όσα έζησε στο μουσικό διαγωνισμό στο Glow

«∆εν είμαι αχάριστη. Καταλαβαίνω αυτό που ζω. Ξέρω τον κόπο που έχω κάνει και τη δουλειά, έχω αξιοποιήσει όλες τις ευκαιρίες που βρέθηκαν μπροστά µου. Κάθε μέρα νιώθω ότι πρέπει να κάνω κι άλλα, καινούρια πράγματα, οπότε δε νιώθω ότι έχω κατακτήσει πάρα πολλά. Αισθάνομαι, όμως, πολύ ωραία µε τον εαυτό µου, γιατί έμεινα συγκεντρωμένη στον στόχο µου» είπε χαρακτηριστικά.

Μετά από τόσο φορτωμένο πρόγραμμα η ίδια απάντησε αν έφτασε ποτέ στο σημείο να λυγίσει υπό την πίεση και να θέλει να τα παρατήσει: «Έχω φτάσει στο σημείο να πω “κουράστηκα, θέλω χρόνο για τον εαυτό µου”, αλλά να πω “δεν αντέχω άλλο, φεύγω”, όχι. ∆ε νομίζω ότι θα το πω ποτέ. Έχω κάτσει πολλές φορές µε τον εαυτό µου να συζητήσω, να ηρεμήσω, γιατί µην ξεχνάς ότι μέσα σε όλο αυτό δεν υπάρχει µόνο σωματική, αλλά και ψυχική κούραση. Κι αυτό είναι το πιο δύσκολο. Ειδικά μετά την Eurovision πέρυσι, πέρασα έναν μήνα δύσκολο για µένα, μέχρι να συνειδητοποιήσω τι έγινε, πώς έγινε, μέχρι να καταλάβω ότι πέρασα 13 μέρες χωρίς να θυμάμαι ουσιαστικά τίποτε από την καθημερινότητά µου. Μόνο ένα άγχος στη σκηνή. Τίποτε άλλο. ∆ε βγήκα ποτέ από το ξενοδοχείο. Να βγω μια βόλτα, να δω τη Λισαβόνα. ∆εν την είδα. Προσπαθούσα να κοιμηθώ. Πρόβα, ξεκούραση, πρόβα, ξεκούραση, live, τίποτε άλλο».

Ελένη Φουρέιρα: Προκάλεσε «έκρηξη» με την εμφάνιση της! Δεν την λένε άδικα «Βασίλισσα της Ευρώπης»!

Η Ελένη Φουρέιρα προκάλεσε «έκρηξη» με την εμφάνιση της επί σκηνής. Δεν την λένε άδικα «Βασίλισσα της Ευρώπης», αφού διαθέτει όλο το πακέτο.

Η τραγουδίστρια κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να γίνει γνωστή μέχρι και στο εξωτερικό, καθώς συνεργάστηκε μέχρι και με τον κορυφαίο Snoop Dog.

Σε κάθε της εμφάνιση τόσο σε συναυλίες της, όσο και στο Final Four που είναι κριτής, μαγεύει με την ομορφιά της, αλλά και τον χαρακτήρα της.

Πριν λίγες ημέρες η φιλοζωική μη κερδοσκοπική εταιρεία Save a Greek Stray (SGS), σε συνεργασία με την Panik Records, διοργάνωσαν το 2ο SGS Family & Pets Festival, στη Μαρίνα Φλοίσβου, όπου τραγούδησε η Ελένη Φουρέρια.

Όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση αποθέωσαν την τραγουδίστρια η οποία με την σειρά τους τρέλανε τόσο με την εμφάνιση της, όσο με την φωνή της και τις κινήσεις της.

Ελένη Φουρέιρα: Είχε το πιο σαγηνευτικό βλέμμα! Την ροζ σκιά της, την θέλουμε απεγνωσμένα!

Η Ελένη Φουρέιρα είχε το πιο σαγηνευτικό βλέμμα σε βραδινή έξοδο που πραγματοποίησε. Την ροζ σκιά της, την θέλουμε απεγνωσμένα.

Η τραγουδίστρια έχει καταφέρει μέσα σε λίγους μήνες να γίνει το απόλυτο fashion icon, αλλά και "βασίλισσα της Ευρώπης", ενώ πολλοί είναι και εκείνοι που την παρομοιάζουν με την Jennifer Lopez.

Σε κάθε της δημόσια έξοδο, τραβάει τα φλας των φωτογράφων, ενώ τραβάει τις εντυπώσεις με τα look της.

Πριν λίγες ημέρες, η Ελένη Φουρέιρα διασκέδασε με φίλους της στο Fantasia, όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η τραγουδίστρια φόρεσε ένα κοστούμι σε πολύ ιδιαίτερο χρώμα, ενώ αυτό που λατρέψαμε ήταν το μακιγιάζ της. Στα μάτια της επέλεξε να βάλει ροζ σκιά η οποία με μάσκαρα κατάφερε να αποκτήσει ένα σαγηνευτικό βλέμμα.

undefined

undefined

undefined

The Final Four: Πάθαμε σοκ με την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα! Σαν πριγκίπισσα του διαστήματος!

Πάθαμε σοκ με την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα σήμερα στο The final four. Έμοιαζε σαν πριγκίπισσα του διαστήματος με το look της.

Και στο επεισόδιο της προηγούμενης Κυριακής η τραγουδίστρια είχε προκαλέσει πανικό με το εντυπωσιακό τοπάκι της.

Η Ελένη Φουρέρια, επέλεξε να φορέσει ένα ασημί σύνολο το οποίο αναδείκνυε το μπούστο της, ενώ είχε και φουσκωμένα μανίκια. Τα μαλλιά της τα έκανε ελαφρές wet μπούκλες. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με λαμπερά σκουλαρίκια.

Πάρτε μια γεύση...