Ελένη Φουρέιρα: Είχε το πιο σαγηνευτικό βλέμμα! Την ροζ σκιά της, την θέλουμε απεγνωσμένα!

Για ακόμη μια φορά τράβηξε όλα τα βλέμματα!

Ελένη Φουρέιρα: Είχε το πιο σαγηνευτικό βλέμμα! Την ροζ σκιά της, την θέλουμε απεγνωσμένα!

Η Ελένη Φουρέιρα είχε το πιο σαγηνευτικό βλέμμα σε βραδινή έξοδο που πραγματοποίησε. Την ροζ σκιά της, την θέλουμε απεγνωσμένα.

Η τραγουδίστρια έχει καταφέρει μέσα σε λίγους μήνες να γίνει το απόλυτο fashion icon, αλλά και "βασίλισσα της Ευρώπης", ενώ πολλοί είναι και εκείνοι που την παρομοιάζουν με την Jennifer Lopez.

Σε κάθε της δημόσια έξοδο, τραβάει τα φλας των φωτογράφων, ενώ τραβάει τις εντυπώσεις με τα look της.

Πριν λίγες ημέρες, η Ελένη Φουρέιρα διασκέδασε με φίλους της στο Fantasia, όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η τραγουδίστρια φόρεσε ένα κοστούμι σε πολύ ιδιαίτερο χρώμα, ενώ αυτό που λατρέψαμε ήταν το μακιγιάζ της. Στα μάτια της επέλεξε να βάλει ροζ σκιά η οποία με μάσκαρα κατάφερε να αποκτήσει ένα σαγηνευτικό βλέμμα.

φουρέιρα μακιγιάζ

έξοδος φουρέιρα

εμφάνιση φουρέιρα

The Final Four: Πάθαμε σοκ με την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα! Σαν πριγκίπισσα του διαστήματος!

Πάθαμε σοκ με την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα σήμερα στο The final four. Έμοιαζε σαν πριγκίπισσα του διαστήματος με το look της.

Και στο επεισόδιο της προηγούμενης Κυριακής η τραγουδίστρια είχε προκαλέσει πανικό με το εντυπωσιακό τοπάκι της.

Η Ελένη Φουρέρια, επέλεξε να φορέσει ένα ασημί σύνολο το οποίο αναδείκνυε το μπούστο της, ενώ είχε και φουσκωμένα μανίκια. Τα μαλλιά της τα έκανε ελαφρές wet μπούκλες. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με λαμπερά σκουλαρίκια.

Πάρτε μια γεύση...

Ελένη Φουρέιρα: Στη φόρα το μυστικό της γιαγιά της! Πως την έχει βοηθήσει στην ζωή της;

Στην φόρα βγήκε το μυστικό της γιαγιάς της Ελένης Φουρέιρα. Πως την έχει βοηθήσει στην ζωή της και την καθημερινότητα της;

Η τραγουδίστρια διατηρεί ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της Ελληνικής showbiz και σε κάθε εμφάνιση της επί σκηνής, αλλά και σε δημόσιες εμφανίσεις της, προκαλεί χαμό.

Πως διατηρεί όμως αυτό το κορμί;

Ελένη Φουρέιρα μυστικό γιαγιά

«Κάνω ποδήλατο ή spinning στο γυμναστήριο, σε συνδυασμό με crossfit, που με έχει βοηθήσει να αποκτήσω, εκτός από γράμμωση, και αντοχή. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς να γυμνάζομαι. Η άθληση μου προσφέρει απίστευτη ευεξία», είπε.

Σε ό,τι αφορά τώρα στη διατροφή της, δεν τρώει αλεύρι, ζάχαρη και αλάτι ενώ αποκαλύπτει και ένα μυστικό της γιαγιά της. «Ένα από τα διατροφικά μυστικά που μου έχει μάθει η γιαγιά μου είναι το ρόφημα κανέλας: Βράζω νερό και μετά το βάζω σε μια κανάτα μαζί με έξι στικ κανέλας. Το αφήνω να κρυώσει και το καταναλώνω σαν τσάι καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Βοηθάει στην αποτοξίνωση, ενώ παράλληλα τονώνει τον οργανισμό».

Ελένη Φουρέιρα: Έγινε... ζέβρα! Το σώμα της προκαλεί αναστάτωση!

Έγινε... ζέβρα η Ελένη Φουρέιρα και το σώμα της προκαλεί αναστάτωση στον ανδρικό πληθυσμό με αυτή την εμφάνιση της.

Η τραγουδίστρια που κάνει μεγάλη επιτυχία τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη, για ακόμη μια φορά έφερε πανικό με τις αναλογίες της.

Μετά το «Loquita» που προκάλεσε πανικό στο διαδίκτυο, το «Άλλο level» με τον Lil Barty κάνει χαμό!

Ελένη Φουρέιρα: Δεν γίνεται να έχει αυτή την ηλικία! Θα σας πέσουν τα μαλλιά με τον αριθμό...

Η Ελένη Φουρέιρα, στο video clip τραγουδά με ζεβρέ look και πάθαμε σοκ με το κορμί της, αφού έχει αναλογίες μοντέλου.