GNTM: Παίκτρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο! Τι συνέβη;

Το αποκάλυψε η Καγιά!

Παίκτρια του GNTM μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο! Τι της συνέβη;

Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μόδας του Star ήταν για ακόμη μια φορά συνταρακτικό, αφού για ακόμη μια φορά είχε ένα απρόοπτο συμβάν που συντάραξε την ηρεμία των κοριτσιών!

Expand player

Όσο τα κορίτσια βρισκόντουσαν στο πλατό για να κριθούν από τους κριτές και για να μάθουν ποια είναι η καλύτερη και ποια η χειρότερη φωτογραφία της ημέρες ένα περιστατικό έφερε τα πάνω κάτω.

Η Μαρίνα Γρηγορίου ένιωσε μια μικρή αδιαθεσία και βγήκε αρχικά εκτός πλατό για να την δουν οι γιατροί της παραγωγής και να της πάρουν την πίεση.

Ωστόσο λίγο αργότερα η Βίκυ Καγιά ενημέρωσε τα κορίτσια ότι η Μαρίνα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους!

Αυτό ίσως να έγινε και για καλό, καθώς λόγω του περιστατικού δεν κρίθηκε η φωτογραφία της και παρέμεινε στο σπίτι αν και δεν είχε από τις καλύτερες λήψεις!

Πρώην παίκτρια του GNTM μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο! Τι συνέβη;

Πρώην παίκτρια του GNTM μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο! Τι συνέβη;

Η ίδια έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας του Star και φέτος την βλέπουμε καθημερινά μέσα από την συχνότητα του Open.

Ο λόγος για την Μέγκι Ντρίο, η οποία λόγω ενός προβλήματος υγείας που είχε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Μέγκι Ντρίο: Αποκάλυψη «βόμβα»! «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έβγαινε με τον...»! (Βίντεο)

Η ίδια μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και συγκεκριμένα μέσα από ένα Instastory δημοσίευσε μια φωτογραφία που ενημέρωνε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο λόγω ενός προβλήματος υγείας.

Η Μέγκι Ντρίο δεν αποκάλυψε τι ακριβώς της συνέβη, ωστόσο εμείς της ευχόμαστε περαστικά!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

GNTM: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μαρτίνα! Όλο το παρασκήνιο της αποχώρησής της!

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο θα μεταφερθεί η Μαρτίνα από το GNTM! Σας έχουμε όλο το παρασκήνιο της αποχώρησής της!

Την επομένη εβδομάδα στο ριάλιτι μόδας του Star, θα έχουμε μία αποχώρηση «βόμβα», αφού κανείς δεν περίμενε να αποχωρήσει αυτή η παίκτρια!

Η 23χρονη Μαρτίνα Χαφιιτσούκ αποφασίζει να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Σήμερα το πρωί στην εκπομπή του AlphaTv «Happy Day», η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της αποχώρησής της.

GNTM - αποχώρηση: Αυτή η κοπέλα θα μας πει «αντίο» την ερχόμενη εβδομάδα!

Είπε χαρακτηριστικά:

«Η Μαρτίνα που μέχρι τώρα την έχουμε δει πολύ δυναμική, αισθάνεται ξαφνικά κάποια στιγμή μια σκοτοδίνη, μια λιποθυμία. Μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από απόφαση της παραγωγής, γιατί δεν είναι καλά. Τελικά επιστρέφει από το νοσοκομείο και είναι ταραγμένη ψυχολογικά από όλα αυτά που συμβαίνουν στο σπίτι. Μετά από επικοινωνία με τον σύντροφό της αποφασίζει να φύγει. Μάλιστα λέει χαρακτηριστικά στα κορίτσια “ο αρραβωνιαστικός μου, μού είπε να έρθω και ήρθα και τώρα ο αρραβωνιαστικός μου, μού λέει να φύγω και φεύγω".»!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

GNTM: Λιποθύμησε παίκτρια! Την πήρε ασθενοφόρο! (Βίντεο)

Στο νοσοκομείο πρώην παίκτρια του GNTM! Στη δημοσιότητα φωτογραφίες της!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr