Χρήστος Φερεντίνος: Τον "συνέλαβε" ο φακός παρέα με καστανή καλλονή!

Ποια είχε στο πλευρό του;

Ο Χρήστος Φερεντίνος διασκέδασε παρέα με μία λαμπερή παρουσία! Ο φακός τον "συνέλαβε" παρέα με καστανή καλλονή! Ποια ήταν η όμορφη παρουσία δίπλα του;

Ο γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε προχτές σε νυχτερινό κέντρο παρέα με φίλους και με μία ιδιαίτερη παρουσία. Ο φακός του YouWeekly.gr τον έπιασε στα "πράσα" αγκαλιά και σας τους παρουσιάζει!

ALPHA - έκτακτο: Ραγδαίες εξελίξεις με τον Χρήστο Φερεντίνο!

Expand player

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Φερεντίνος πόζαρε στο φωτογραφικό φακό αγκαλιά με τη γνωστή ηθοποιό Νίκη Λάμη! Οι δύο τους διασκέδασαν σε νυχτερινό κέντρο μαζί με φίλους, ενώ η παρουσία της ηθοποιού στο πλευρό του παρουσιαστή δεν πέρασε απαρατήρητη.

Χρήστος Φερεντίνος: Η αποκάλυψη για την σχέση του με την Σοφία Παυλίδου - «Έστειλα έναν φίλο να πει...»!

Μια αποκάλυψη έκανε ο Χρήστος Φερεντίνος για την σχέση του με την Σοφία Παυλίδου και συγκεκριμένα, για το πρώτο τους ραντεβού.

Ο παρουσιαστής, μίλησε στην εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου» για την πρώην σύζυγο του και αναφέρθηκε στην πρώτη φορά που συναντήθηκαν.

Όπως αποκάλυψε, πως στο πρώτο τους ραντεβού δεν πήγε, αφού... είχε να δει αγώνα!

Χρήστος Φερεντίνος - Σοφία Παυλίδου: Ξανά μαζί το πρώην ζευγάρι!

Ξανά μαζί το πρώην ζευγάρι Χρήστος Φερεντίνος και η Σοφία Παυλίδου μετά τον χωρισμό. Υπάρχουν φωτογραφίες απόδειξη από την συνάντηση τους.

Το ζευγάρι έπειτα από 18 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση δυο παιδιών το 2016 πήραν την απόφαση να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή μετά από κοινή απόφαση.

Έκτοτε το πρώην ζευγάρι διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις, αφού ο χωρισμός τους ήταν "βελούδινος", ενώ και οι δυο λατρεύουν τα παιδιά τους. Ο ένας βρίσκεται πάντα στο πλευρό του άλλου.

Χθες, η Σοφία Παυλίδου βρέθηκε στο θέατρο Λαμπέτη όπου και απόλαυσε την παράσταση «Η μικρή μας πόλη» στην οποία αφηγητής είναι ο Χρήστος Φερεντίνος.

Μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες με τον πρώην σύζυγό της επί σκηνής.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χρήστος Φερεντίνος: Η δημοσίευση για την απώλεια που σημάδεψε το πανελλήνιο!

Χρήστος Φερεντίνος: Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr