Ζέτα Μακρυπούλια: «Δίκασαν» τον Χατζηγιάννη μπροστά της! Δεν πίστευε τα όσα άκουσε...

Το πέσιμο και οι απίστευτες ατάκες!

Δεν πίστευε τα όσα άκουσε η Ζέτα Μακρυπούλια αφού «δίκασαν» τον Χατζηγιάννη μπροστά της! Οι ατάκες που γράφουν ιστορία...

Ο νεαρός παίκτης του Ρουκ Ζουκ άνοιξε τις φτερούγες του με στόχο την... Ζέτα Μακρυπούλια, αφήνοντας την παρουσιάστρια άφωνη με τα όσα ειπώθηκαν!

Expand player

Όταν η Ζέτα Μακρυπούλια τον ρώτησε αν βρίσκει «θήραμα», ο πιτσιρικάς, με τόλμη και θάρρος, της απάντησε «εγώ πάντα βρίσκω θήραμα και βρήκα και εδώ πέρα».

Ζέτα Μακρυπούλια: Η κόκκινη φούστα της γεμάτη δαντέλα «τρέλανε» τον Χατζηγιάννη! Κοντεύει να εξαντληθεί...

Η παρουσιάστρια το... έπιασε και τον ρώτησε: «Θα μπω στις φτερούγες σου;», με τον μικρό να της απαντάει «άμα το επιθυμείς, ναι».

Στη συνέχεια, μάλιστα, της είπε «να σου πω την αλήθεια, έχεις την ηλικία της μάνας μου», με τη Μακρυπούλια να απαντά: «Δεν είναι αυτό ένα θέμα νομίζεις;». «Όλα τα θέματα λύνονται. Εμένα, προσωπικά, δεν με ενοχλεί η διαφορά ηλικίας, αν δεν ενοχλεί εσένα» είπε και ξεκάθαρα δίκασε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Από πού είναι η καταγωγή του! Δεν το ξέρει ούτε η Μακρυπούλια!

Από πού είναι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης; Ποια είναι η καταγωγή του; Δεν το ξέρει ούτε η Μακρυπούλια αλλά εμείς το βρήκαμε!

Σπούδασε Μουσική στο Εθνικό Ωδείο Κύπρου , ενώ είναι απόφοιτος της Μουσικής Ακαδημίας Λονδίνου (Royal College of London) με δίπλωμα πιάνου, πτυχίο κιθάρας και ανώτατων θεωρητικών μαθημάτων. Κυκλοφόρησε στην Κύπρο τρεις πλατινένιους δίσκους: «Σενάριο» (1995), «Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγουδά Δώρο Γεωργιάδη» (1997), «Επαφή» (1998). Παράλληλα με τη δισκογραφία συμμετείχε στην μουσική παραγωγή του Σταύρου Σιδερά «Πυγμαλίων».

Τον Μάιο του 1998 εκπροσώπησε την Κύπρο στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, συνθέτοντας και ερμηνεύοντας το τραγούδι «Γέννεσις», αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές.

Ζέτα Μακρυπούλια: «Πέταξε» τα μαύρα από πάνω της! Πού βρέθηκε με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη;

Στην Αθήνα γνωρίστηκε με τον συνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο και επιλέχθηκε να τραγουδήσει στο άλμπουμ «Αγγιγμα Ψυχής» που περιέχει την μουσική και τα τραγούδια της τηλεοπτικής σειράς του Αντέννα και κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 1998. Ο δίσκος έγινε πλατινένιος.

Γεννήθηκε στις 5 Νοεμβρίου 1978 στη Λευκωσία της Κύπρου. Η καταγωγή του είναι από την Κερύνεια!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αυτός είναι ο αριθμός της ηλικίας του! Το πόσο απέχει από της Μακρυπούλια θα σας «κουφάνει»!

Ζέτα Μακρυπούλια: Πήγε να δει τον Χατζηγιάννη και δεν την άφηνε από τα χέρια του! Όλο το υλικό...

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr