Μαριάννα Τουμασάτου - Αλέξανδρος Σταύρου: Η κόρη τους μεγάλωσε και μας την δείχνουν με μια φωτογραφία!

Σε ποιον μοιάζει;

Η κόρη της Μαριάννας Τουμασάτου και του Αλέξανδρου Σταύρου μεγάλωσε και μας την δείχνουν με μια φωτογραφία!

Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz είναι μαζί εδώ και αρκετά χρονιά και δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει να συνεργάζονται σε διάφορες σειρές όπως και στην σειρά του ΑΝΤ1, «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Expand player

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μια κορούλα, η οποία έχει μεγαλώσει αρκετά και είναι ήδη 8 ετών.

Μαριάννα Τουμασάτου: Κυκλοφόρησε άβαφη και με άφτιαχτο μαλλί! Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Κανένας από τους δύο ηθοποιούς δεν ανεβάζει φωτογραφίες με την μικρή στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, όμως αυτή τη φορά και συγκεκριμένα ανήμερα των γενεθλίων της, η Μαριάννα Τουμασάτου έκανε τη διαφορά και δημοσίευσε μια φωτογραφία από το κομμωτήριο, όπου πήγαν για να φτιάξει η μικρή τα μαλλιά της.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Μαρίαννα Τουμασάτου: Η αποκάλυψη για τον Αλέξανδρο Σταύρου - «Δεν περνάει ωραία με αυτό»!

«Δεν περνάει ωραία με αυτό», αποκάλυψε η Μαρίαννα Τουμασάτου για τον σύζυγο της, Αλέξανδρο Σταύρου, καλεσμένη στο «The 2night show».

Η ηθοποιός μετά από ερώτηση, αναφέρθηκε στον λόγο που δεν δίνει ποτέ τηλεοπτική συνεντεύξεις, αλλά και σε περιοδικά.

«Δε νομίζω να δώσει ποτέ συνέντευξη. Δεν είναι κάτι που περνάει ωραία με αυτό. Δεν είναι το πρόβλημά του οι ερωτήσεις που θα δεχτεί. Είναι πως όλη αυτή η διαδικασία αυτού του τύπου της συνέντευξης δεν τον αφορά. Και επειδή δεν περνάει καλά δεν ασχολείται παραπάνω. Δεν του έχει δώσει σημασία. Μπορεί σε βάθος χρόνου κάτι να συμβεί και να αλλάξει γνώμη» τόνισε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Μαριάννα Τουμασάτου: Η αποκάλυψη φωτιά για τον Αλέξανδρο Σταύρου - «Δεν περνάει καλά, γιατί να βασανίζεται;» (βίντεο)

Η Μαριάννα Τουμασάτου έκανε την αποκάλυψη για τον λόγο που ο Αλέξανδρος Σταύρου δεν περνάει καλά, μιλώντας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2Night Show στον ΑΝΤ1.

Η ηθοποιός εξήγησε τα πάντα.

Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης η Μαριάννα Τουμασάτου, με την ηθοποιό να αναφέρει γιατί ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Σταύρου, δεν δίνει τηλεοπτικές συνεντεύξεις.

Η Μαριάννα Τουμασάτου είπε χαρακτηριστικά: «Δεν του είναι ευχάριστο. Δεν περνάει καλά με αυτό. Οπότε το αφήνει στην ησυχία του. Γιατί να βασανιστεί; Δημόσια δεν του είναι απαραίτητο να μάθουμε κάτι για εκείνον. Δίνει συνεντεύξεις σε περιοδικά και εφημερίδες. Εκεί δεν έχει πρόβλημα. Δεν τον ταλαιπωρεί. Το άλλο είναι μια συνθήκη που δεν το θέλει. Οπότε μια χαρά. Γιατί να μπει στη διαδικασία; Έχει πολλές προτάσεις. Είχε προτάσεις και από εκπομπές με συγκλονιστική διαδρομή για να είναι στην πρεμιέρα. Ήταν πάντα πολύ χαρούμενος και ευγενικός για την πρόταση. Το καταλάβαινε πως του κάνανε την τιμή να τον καλούνε στην πρεμιέρα και παρότι ήθελε να το κάνει δεν προχώραγε».

Αλέξανδρου Σταύρου: Αποκάλυψε τι θα κάνει αν συνεχιστεί «Η Επιστροφή»!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαριάννα Τουμασάτου-Αλέξανδρος Σταύρου: Σε ποιον μοιάζει η κόρη τους; Τι αποκάλυψε η ηθοποιός

Αλέξανδρου Σταύρου: Αποκάλυψε τι θα κάνει αν συνεχιστεί «Η Επιστροφή»!

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr

TAGS