Οριστικό τέλος για Κοντομηνά! Σε ποια χέρια περνάει το κανάλι; Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση!

Ποιος θα πάρει τις μετοχές του καναλιού;

Έπεσε οριστικό τέλος για Κοντομηνά! Σε ποια χέρια περνάει τώρα το κανάλι και ποια είναι η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας;

Η συμφωνία είναι στα 4,45 εκατ. και αφορά σε άσκηση δικαιώματος προαίρεσης που υπήρχε στην αρχική συμφωνία του Οκτωβρίου του 2018 για την απόκτηση του 50% συν 2 μετοχές το τηλεοπτικού σταθμού!

Expand player

Σε δημοπρασία δύο σπίτια του Δημήτρη Κοντομηνά! Πότε «βγαίνουν» στο σφυρί;

Ο λόγος για την Motor Oil της οικογένειας Βαρδινογιάννη, η οποία και ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 100% των μετοχών του Alpha!

Διαβάστε αναλυτικά την επίσημη ανακοίνωση της Motor Oil για τον ALPHA:
" Στις 29 Νοεμβρίου 2019, η κατά 100% θυγατρική της Motor Oil, εταιρεία MEDIAMAX HOLDINGS LIMITED (*) με έδρα στην Κύπρο προέβη:

στην απόκτηση του 24,95% των μετοχών εκδόσεως ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. κυριότητος της κυπριακής εταιρείας ALPHA MEDIA GROUP LIMITED (Πωλητής) στην απόκτηση 998 ονομαστικών μετοχών (επί συνόλου 2.000) εκδόσεως NEVINE HOLDINGS LIMITED (**) κυριότητος της ALPHA MEDIA GROUP LIMITED (Πωλητής)
Το συνολικό συμφωνηθέν τίμημα, δυνάμει και σε εκτέλεση της από 30.10.2018 συμφωνίας μετόχων, ανέρχεται σε Ευρώ 4.450.000 η δε καταβολή του θα πραγματοποιηθεί τμηματικά εντός διαστήματος 12 μηνών από την ημερομηνία ολοκλήρωσης των συναλλαγών.

Διευκρινίζεται ότι, μετά την υλοποίηση της παραπάνω συμφωνίας, η MEDIAMAX HOLDINGS LIMITED θα καταστεί μοναδικός μέτοχος της ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. με άμεση συμμετοχή 49,90% και έμμεση συμμετοχή (μέσω της NEVINE HOLDINGS LIMITED) 50,10%.

Επιπρόσθετα, μέσω της NEVINE HOLDINGS LIMITED, η MEDIAMAX HOLDINGS LIMITED θα συμμετέχει με 99,95% στο μετοχικό κεφάλαιο της ALPHA ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ Α.Ε. και με 100% στο μετοχικό κεφάλαιο της ALPHA ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.

Η ολοκλήρωση των ως άνω συναλλαγών εξαρτάται από τη λήψη των απαραίτητων εγκρίσεων σύμφωνα με την διέπουσα νομοθεσία. "

ALPHA - έκτακτο: Ο Κοντομηνάς χάνει το ποσοστό του στο κανάλι! «Έσκασε» τώρα!

Έκτακτο «έσκασε» τώρα για τον ALPHA. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς χάνει το ποσοστό του στο κανάλι, καθώς οι συζητήσεις για την μεταφορά τους έχουν ήδη ξεκινήσει.

Όπως θέλουν οι πληροφορίες, σε λίγους μήνες ο ίδιος θα βρίσκεται εκτός ΜΜΕ, καθώς θα έχει στην ιδιοκτησία του μόνο την εφημερίδα «Sportday» και άλλες επιχειρήσεις της Demco.

Συγκεκριμένα, οι συζητήσεις ανάμεσα στους εκπροσώπους της Motor Oil και του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τον Δημήτρη Κοντομηνά ξεκίνησαν για τη μεταβίβαση του υπολοίπου 49,9% των μετοχών του Ομίλου Alpha.

Έκτακτο! Κόπηκε αγαπημένο πρόγραμμα του Alpha!

Η συμφωνία είναι πολύ κοντά και όπως όλα δείχνουν από το 2020 το σύνολο των μετοχών του ομίλου θα βρίσκεται στα χέρια του Βαρδινογιάννη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

ALPHA: "Εγκεφαλικό" για πασίγνωστο παρουσιαστή! Τα νούμερά του προκάλεσαν... λιποθυμίες!

ALPHA: Βγήκε πρώτος και άνοιγαν σαμπάνιες στο κανάλι! Αυτό το πρόσωπο είναι το δυνατό του χαρτί!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr