GNTM: Η Ασημίνα έριξε "καυτή" σπόντα! Τους "τερμάτισε" με μία φωτογραφία!

Το μήνυμα όλο νόημα!

Η Ασημίνα Χαρίτου, για ακόμη μία φορά με την έξοδό της από το GNTM το τόλμησε και έριξε μία "καυτή" σπόντα μέσω Instagram! Με μία φωτογραφία τους "τερμάτισε" όλους όσους τη σχολιάζουν!

Η παίκτρια αυτή έχει απασχολήσει αρκετά τόσο όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι όσο και όταν βγήκε, μιας και πολλά γράφτηκαν και σχολιάστηκαν για τη σχέση της με τον πρώην σύντροφο της Ιωάννας Τούνη.

Expand player

Επιπλέον, ήταν η μόνη παίκτρια που δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή «Στην Φωλιά των ΚουΚου».

Η Ασημίνα είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι θέλησε να στείλει ένα πολύκροτο μήνυμα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, χωρίς ωστόσο να γίνεται απολύτως κατανοητό ποιος ήταν ο αποδέκτης του.

«Μου έχουν πει ότι ένα συγκεκριμένο θαλάσσιο φίδι έχει μια πολύ ασυνήθιστη μέθοδο για να προσελκύσει τη λεία του. Θα βρεθεί στο βάθος του ωκεανού σαν να έχει τραυματιστεί. Τότε οι εχθροί θα το πλησιάσουν, και παρ ‘όλα αυτά θα μένει τελείως ακίνητο, και τότε οι εχθροί θα δεχτούν λίγα τσιμπήματα από αυτό, και αυτό όμως θα παραμένει ακίνητο. Έτσι, θα βρεθούμε ακίνητοι αφήνοντας τους εχθρούς μας να έρθουν σε μας και να χτυπηθούν…» ήταν το μήνυμα που έστειλε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram η Ασημίνα.

GNTM: Το δημόσιο μήνυμα της Ασημίνας σε Ζαρίφη και Μουτσινά; "Επιτυχία στη ζωή είναι να..."

"Επιτυχία στη ζωή είναι να..." Ποιο ήταν το δημόσιο μήνυμα της Ασημίνας σε Ζαρίφη και Μουτσινά; Η ανάρτηση της πρώην παίκτριας του GNTM, προκάλεσε αρκετά σχόλια στα social media! Τι συνέβη;

Η ίδια ως ενεργός χρήστης των social media, θέλησε να εκφράσει την άποψη της πάνω σε ένα σοβαρό θέμα. Για αυτό το λόγο μάλιστα, έσπευσε να ανεβάσει ένα insta story, μιλώντας "ανοιχτά". Αφορμή στάθηκε, η Κατερίνα Ζαρίφη και η συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά.

Πιο συγκεκριμένα είπε, «Επιτυχία στη ζωή είναι να κινείσαι από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου. Θαυμάζω Κατερίνα Ζαρίφη. Είναι για μένα πρότυπο γυναίκας γιατί κάποτε έκανε ένα πρωινό με τον Νίκο Μουτσινά και μπορεί να απέτυχε σε νούμερα αλλά την έκανε απλά πιο δυνατή. Θα μπορούσε να είχε κάνει βήματα πίσω και να συνεχίσει να είναι η κωμική βοηθός παρουσιαστή της εκάστοτε εκπομπής, όμως εκείνη συνέχισε να κυνηγά τα όνειρά της. Γιατί αυτό είναι η δύναμη της γυναίκας. Βρίσκεται όχι στο να προσαρμόζεσαι πάνω στο τι θεωρείται επιτυχία, αλλά να παραμένεις σταθερή στις θέσεις και τον χαρακτήρα της και στην Κατερίνα Ζαρίφη φαίνεται, γιατί το χιούμορ της έμεινε αφιλτράριστο».

Να θυμίσουμε επίσης πως την προηγούμενη βδομάδα ο φωτογραφικός φακός "τσάκωσε" την ίδια μαζί με την Κάτια στο κέντρο και η αντίδρασή τους, άφησε τους πάντες άφωνους!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

GNTM: Η Ασημίνα Χαρίτου "άδειασε" τη «Φωλιά των ΚουΚου»! «Τους ενδιέφερε να μιλήσω μόνο για...»

GNTM: Η Αναστασία Περράκη έκανε σχόλιο για τα κιλά της Κωνσταντίνας! «Έχει υπέροχο πρόσωπο αλλά...»!

Διαβάστε περισσότερα θέματα GNTM στο YouWeekly.gr