Kate Middleton: Μίλησε το νεότερο παιδί της! Δεν είπε "μαμά" ή "μπαμπά" αλλά...

Αυτή ήταν η πρώτη του λέξη!

Η Kate Middleton αποκαλύπτει την πρώτη λέξη που είπε ο γιος της! Όπως δήλωσε, το νεότερο παιδί της μίλησε και δεν είπε "μαμά" ή "μπαμπά" αλλά "Μέρι".

Και ποια είναι αυτή η Μέρι που πήρε την δόξα από το βασιλικό γένος;

Expand player

Είναι η Mary Berry, η διάσημη συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής και παρουσιάστρια της Μεγάλης Βρετανίας, που από ότι φαίνεται λατρεύει ο μικρούλης!

Καλεσμένη η Κέιτ μαζί με τον Ουίλιαμ σε εορταστική εκπομπή με φιλανθρωπικό σκοπό της Mary, μίλησε ανοιχτά και δήλωσε για τον μικρούλη της, «Μία από τις πρώτες λέξεις του Λούι ήταν «Μέρι» καθώς το ράφι στο οποίο έχω όλα τα βιβλία μαγειρικής είναι ένα από αυτά στα οποία έχει πρόσβαση και τα φτάνει. Τα παιδιά ενθουσιάζονται από πρόσωπα και τα περισσότερα βιβλία μαγειρικής που έχω στο ράφι μου έχουν το πρόσωπό σου. Έτσι, ο Λούι τα βλέπει και λέει «αυτή είναι η Μέρι Μπέρι». Είμαι σίγουρη ότι θα σε αναγνώριζε και θα σε φώναζε αν ήταν τώρα εδώ…».

"Σάλο" ωστόσο προκάλεσε η ίδια με το νέο διαμαντένιο της δαχτυλίδι τις προάλλες με κανέναν να μην παίρνει τα βλέμματα από πάνω της!

Kate Middleton: Έκανε αποκάλυψη για τον απόγονο και τους άφησε όλους άφωνους!

Μία αποκάλυψη που έκανε η Kate Middleton ήρθε για να προκαλέσει χαμό στο παλάτι! Έδωσε αυτό το στοιχείο για τον απόγονο και τους άφησε με τη μία όλους άφωνους!

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ συνηθίζει να μιλάει για τον πρωτότοκο γιο της και να τον επαινεί με κάθε τρόπο. Έτσι δε δίστασε να κάνει και μία ζουμερή αποκάλυψη για τον πρίγκιπα Λούις!

Θυμίζουμε βέβαια, πως ο απόγονος δεν είναι εκατό τοις εκατό γαλαζοαίματος, λόγω της κοινής καταγωγής της μητέρας του.

Ο μικρός απόγονος του θρόνου που είναι πλέον 18 μηνών, ξεκίνησε να λέει τις πρώτες του λέξεις και όλοι στο Buckingham είναι ενθουσιασμένοι μαζί του.

Μάλιστα σχολίασε πως ο γιος της έχει τρελή αδυναμία στη μαμά του και την ακολουθεί κυριολεκτικά όπου πηγαίνει!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry: Έκανε δημόσια έκκληση το βασιλικό ζευγάρι! Τι συμβαίνει;

Kate Middleton: Τα σκουλαρίκια αυτά δεν τα αποχωρίζεται ποτέ και βρίσκονται σε έκπτωση!

Διαβάστε περισσότερα news στο YouWeekly.gr